Kizlar moralim cok bozuk. Malesef bugun esimin israri ile dogum gunu partisine gittik. Ev sahibi ile birlikte 3 aile olacagimizi ve bahcede oturacagimizi soyledi Ben de kabul ettim. Gittigimizde 3 aileydik ama onlar baskalarini da cagirmislar hemen hemen 20 kisi bir arada olduk.Ben Ilk gittigimde sosyal mesafemi korudum ama Ilk basta kimse olmadigi icin o uc aile dedigim kisiden biri bebege para takmak icin aldi ve optu kizlari da eline dokundu
. Daha sonra diger aileler geldi ve malesef bebegimi open kadinin, kocasinin, kizinin, ev sahibi erkegin ve dogum gunu olan 1 yasinda ki bebegin COVID-19 a yakalanmis oldugunu ve son testlerinin negatif oldugunu ogrendim. Sok gecirdim ve onlara nasil davranacagimi sasirdim . Suan temizsiniz degil mi diye sordum, merak etme pozitif olsa gelmezdik dedi ama Benim icim hic rahat etmedi. Daha sonra esime dedim, o da bilmiyormus ama pasta kesilmeden kacamadik. Bir de esim ev sahibi erkege esime sizinkiler hastaligi gecirdigini soylemis esim korkuyor demis o da gelip yenge korkma hastaligi atlattik dedi. Esim ile eve gelene kadar tartistim ama bugun bayram diyip daha cok tartismayi surdurmedim. O da bilseydim gitmezdik dedi o da uzuldu. Allah yardimcimiz olsun Cok korkuyorum kizlar. Bu zamana kadar gereken onlemi hep almistim boyle bir hata nasil yapariz ya. Kusura bakmayin baya uzun oldu