2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Daha kargoda ama gelir 3-4 güne. Biz 17 saat yol gideceğiz 1 ay sonra, pusetle idare ediyorduk da yolda geriye yatırıp uyutmak fln gerekecek. Uzun süre kullanabiliriz bunu hen.

Daha kargoda ama gelir 3-4 güne. Biz 17 saat yol gideceğiz 1 ay sonra, pusetle idare ediyorduk da yolda geriye yatırıp uyutmak fln gerekecek. Uzun süre kullanabiliriz bunu hen.
aynen bizm de 15 saat yolculuk var o yüzden 1-2 aya kadar almamız gerekecek.Pusette biz yanıldık e bebekten aldık kullanamadık doğru düzgün genişlik problemi var arkdaşlarım bebek ürünleri satan yerlerden almışlar geniş uzun cok kullanışlı 1 yaşa kadar kullanımı var bu sefer baya araştırıpta almak istiyoruz.

Kızlar oto koltuğu kullanan var mı?bayramdan sonra uzun yolculuğa çıkıcaz oto koltuğu Şart bir öneriniz var mı ?
Biz be safe aldık. Biraz pahalı ama çok içime sindi. Ilk uzun yolumuzu yaptık bile cok güzel uyudu içinde. Tavsiye ederim

Nasıl dayanacaklar o kadar yola bilmiyorum canım, korkuyorum biraz. Yanıma yiyecek fln alicam ben, kalabalıkta durmayacağız ama çocuğu o kdr saat nasıl oyalarız bakalım. Eli kolu da tutuyor artık. Bizim 20 haziranda yolculuk. 7 aylik olacak.

Kaç saat gittiniz canım? Ben cekiniyorum biraz uzun yoldan.
7 saat gittik canım. Zaten 2 saat uyudu koltuğunda. Sonra baya bi oyalandı oynadı koltukta ama son 1 saat mecburen kucağıma aldım mızmızlandı çünkü baya,sıkıldı haliyle kucakçı olduğu için Bir kere de durduk dolaştırdık temiz hava alsın diye. Biraz zor oluyor tabi ama bir şekilde gidiliyor. Sizin yolculuk baya uzunmuş. Dediğin gibi onu oyalacak şeyler al yanına. Aralarda durur biraz hava alır o zaman daha rahat ediyor. Eğer uyursa zaten normal uyuma saatlerinde onda kurtarıcı oluyor.

canim keske gitmeseydiniz ama artik yapacak bisey yok insallah onlardan degil baskalarindan bulasmamistir bide yasak yokmuydu nasil gidebildiniz.

canim keske gitmeseydiniz ama artik yapacak bisey yok insallah onlardan degil baskalarindan bulasmamistir bide yasak yokmuydu nasil gidebildiniz.
Arkadaş yurt dışında galiba Amerika'da yaşıyordu. Türkiye'de olsa yasaktan dolayı böyle bir parti düzenlenemezdi sanırım.

Aynen niye banlanmışlar acaba Şikayet edilince banlanılıyo galiba
Reklâm falanmı yaptılar yorumlarında acaba bizim anneler grubunda oldukları için hepsinin ban yemesi ilginç. Ama ürün adları yazılıyor .Neyse aramıza döndüklerinde öğreniriz.

Bir şey olmaz canım inşallah ama böyle düşünmen çok normal biz bile sağlık ocağına gidip geldiğimizde acaba mi diyoruz .Olan olmuş yapacak birr şey yok.Şu beş altı gün kendinizi kontrol edin artık .

Evet Canm bende korkuyorum özellikle arabada basınçtan dolayı Bol bol mola vericez artık ilk yolculuğu olucak bu kadar uzun o yüzden iyi bir oto koltuğuna ihtiyaç var.Yiyecek işini nasıl yapıcaksın.Biz kurban bayramından sonraya planladık babam yurtdışından erken gelirlerse bizim de 7-8 aylıkken gitme ihtimalimiz var

Kizlar bebeklerini ek gıdaları bir öğünde yaklaşık kaç kaşık yiyor .Benimki mi iştahsız?Ben mi çok şey bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…