2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Reklâm falanmı yaptılar yorumlarında acaba bizim anneler grubunda oldukları için hepsinin ban yemesi ilginç. Ama ürün adları yazılıyor .Neyse aramıza döndüklerinde öğreniriz.
Hadiya Olabilir arada bende yazıyorum ürün aldı ama nerelerden bam yeniliyor bilmiyorum.Bam süresi ne kadar oluyo acaba bamdan önce uyarı falan olsa aslında

Soğuk sandviç ve salata yapıp küçük soğutucu dolaba koyucam, içecek koyarım bir de. Uzun yolda hep öyle yapıyoruz biz, yol üstü yerlere güvenemiyorum. Meyve, peynir, zeytin fln koyarım götürür o bizi. 17 saat çok, eşimle dönüşümlü kullanıyoruz normalde yol uzunda ama bu sefer öyle yapamayız sanırım, ben arkada çocuğa bakarım. Eşime de zor olacak. Hiç değilse 3 ay kalacağız diyorum artık yoksa çekilmez o yol.

Siz Baya uzun Kalıcaksınız 1-2 günde atarsınız yolun yorgunluğunu biz bir hafta kalıcaz.Mecburi olmasa gitmeyeceğiz de pasaport işlerimiz var yurtdışına gidicez o yüzden.Bende o şekil aparatif şeyler yapıcam kızım içinde yoğurt yulaf ezmesinden muhallebiler muz falan koyarım diyorum mızmızlandıkca emziririm basınç içinde emzirmek iyimiş

Canım ben onda da trukid aldım ama henüz gelmedi kullanmadım yani. Mustelanın şampuanını ve hydra bebe nemlendiricisini kullanıyordum normalde. Kızarıklıklar özellikle banyodan sonra çok artıyordu. Şimdi trukid eczema şampuan ve krem kullanıyorum

canim keske gitmeseydiniz ama artik yapacak bisey yok insallah onlardan degil baskalarindan bulasmamistir bide yasak yokmuydu nasil gidebildiniz.
Ben Amerika da ve hastaligin en yogun gorundugu sehir New York tayim. Bugun burada da tatil oldugu icin haftasonu parklari ve sahilleri actilar.
Ben de hic bir sekilde gitmek istemiyordum ama 3 aile olacagiz, bahceleri buyuk orda otururuz diyince kabul ettim. Maskemi yanima almistim ama ortami bozmamak icin takmadim, hic kimse takmamisti malesef. Eslerini taniyordum ama bayanlarla Ilk defa tanistim, aralarinda soguk bir karakter olmak istemedim . Zaten maske takilacak zaman da yoktu 4 saat boyunca devamli herkes sofra basinda oldu. Ogrendikten sonra kendimi uzakastirdim onlardan ama daha oncesi hep yan yana olduk.
Dun gece esim de ben de hic uyumadik moralimiz cok bozuldu, ikimizde cok buyuk hata yaptik. Esime bugun partakal ve kivi al dedim. Bu siralar biraz c vitamini almaya ozen gosterecegim. Insallah bir sey olmamistir, 14 gun boyunca kendime gelemem artik.

Merak etme canım herkes çok korkuyor önlem almıştır ordaki insanlarda. Içini ferah tut, d vitamini vermeyi ihmal etme, bir doktor bu hastalıkta d vitamini çok önemli diye açıklama yapmıştı. Hiç bir şey olmayacak inşallah

Oglum her gun 1 ml Ben de her gun 1000 lik d vitamini Aliyoruz. Bir daha su hastalik bitene kadar boyle konularda esimi dinlemeyi hic dusunmuyorum. Hastaliga yakalanma korkusu bile beni mahvetti. Kendimden cok oglumu dusunuyorum. Insallah su 14 gunu sorunsuz atlatiriz.
Ayrica onlarda bebek de dahil hastaligi cok hafif atlatmislar, hastaneye yatmamislar. Hepsinin son testleri negatif cikmis. Bebegi duydugumda cok uzulmustum ama annesi Sadece 2 gun ateslendigini zorlanmadiklarini soyledi. Bebekte ve esinde olmasina ragmen anneye bulasmamis.

U UzayDeniz Maşallah kuzuya. Benimki baya bi oynuyor oyuncakla çıngırak hışırtılı bez kitap vb. Oyun halısı var iki tane onları da seviyor. Gerçi ben hiç almadım. Hediye geldi. Arkadaşların çocuklarından geldi. Sağolsunlar.[/QUOTE]

kizlar kızımın gözü kanlanmis baya ya biraz once b3n mama hazirlarken baya ağladı o an anlamafim tabi acaba parmaginimi soktu doktora gitmelimiyim sizce

[/QUOTE]

Ben de oyuncakla oynasın istemiştim ama yok mümkün değil bakmıyor, pet şişeye fasulye doldurdum bayıldı ona, sallayıp sallayıp gülüyor

kizlar kızımın gözü kanlanmis baya ya biraz once b3n mama hazirlarken baya ağladı o an anlamafim tabi acaba parmaginimi soktu doktora gitmelimiyim sizce

Parmağını sokmuş olabilir
Burda bi bebiş gözünü çizmişti sanırım o şekilde, çok ağlarsa nöbetçi eczaneden damla alın bence

Kizlar bebeklerini ek gıdaları bir öğünde yaklaşık kaç kaşık yiyor .Benimki mi iştahsız?Ben mi çok şey bekliyorum :)
Ben 1 yada en falza 2 yemek kaşığı veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor ağzını açmayı bıraktığı anda zorlamıyorum hiç 1 öğün veriyorum şimdilik öğlende

OzgeMeteMoms tüm oyuncaklar bir yana, dandik makarna süzgeci bir yana cidden dediğin gibi oldu, iyi ki oyuncak almamışım. Bütüngün bununla oynuyor.

Eki Görüntüle 2639637
yürümeye başlayana kadar alma bişey.Şimdi emeklemeyi öğrenince seyreyle olacakları asıl.Mutfak dolapları,cekmeceler hep boşalacak.Herşey oyuncak olacak ona Afacan seni ❤

ya kizlar kuzum cok huysuz bugün uyumuyo salyasini cok akitiyo emzik almiyo dişmi acaba uykusuzlujtan perişan oldu

simdi aglamiyo canım sanırım parmagi girince agladi birden cok savuruyo elini
Benim kızım da hastanede yattı bir aylıkken grip olmustu ilk yaptırdıklarında çok ağlamoş gözünün içini çizmiş kıpkırmızı olmustu bir haftada falan düzeldi ama çok üzülmüştüm geçer birşey olmaz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…