Raporda bir yere kadar canım bence alabiliyorsan ücretsiz izin alıp bebeğinizi mis gibi büyütün bir daha bu günler gelemeyecek 6 ay çok küçük bence.Ben seneye inş.alacağım ücretsiz izin .
evet rapor sonrası izinleri kullanırım en azından 2 ay daha yanında kalırım.9 aylık olmuş olucak anneannesi bakıcak artık zaten benim işim cok rahat 1,5 saatlik süt iznimi öğlen yarım gün kullabileceğim.Ücretsiz izin alamıyorum malaesef
evet rapor sonrası izinleri kullanırım en azından 2 ay daha yanında kalırım.9 aylık olmuş olucak anneannesi bakıcak artık zaten benim işim cok rahat 1,5 saatlik süt iznimi öğlen yarım gün kullabileceğim.Ücretsiz izin alamıyorum malaesef
Cnm bende öğretmenim eylülde başlayacağım bende ama eylülde baya büyümüş olacaklar neden üzülüyorsun ki neredeyse 10aylık olacaklar bence güzel bi zaman. Ben büyük kızımı 7aylıkken bıraktım çook üzülüyodum alışamam diye kendimi hep şöyle telkin ettim bu kadar anne nasıl bırakıyorsa bende bırakırım herkesin yavrusu kıymetli ve de alıştım bi süre sonra. Gerçi büyüğüne babannesi baktı küçüğüne de üç yaşına kaDar bakacak inşallah o yüzden biraz rahatım
Benim ilk olduğu için galiba biraz tedirgin oluyorum..Kimseye güvenemiyorum .Benim kızıma daha kimin bakacağı da belli değil biraz da o yüzden .Belkide bakıcıya vermek zorunda kalacağım .Bu beni korkutuyor .
Ben de öyle düşünmeye çalışıyorum aslında.Bir arkadaşım 4 aylık bıraktı.Onlari aklıma getiriyorum ama yine de huzursuz oluyorum ..
Benim ilk olduğu için galiba biraz tedirgin oluyorum..Kimseye güvenemiyorum .Benim kızıma daha kimin bakacağı da belli değil biraz da o yüzden .Belkide bakıcıya vermek zorunda kalacağım .Bu beni korkutuyor .
Ben de öyle düşünmeye çalışıyorum aslında.Bir arkadaşım 4 aylık bıraktı.Onlari aklıma getiriyorum ama yine de huzursuz oluyorum ..
Bende ilk oğlumda 11 aylıkken işe başlamıştım.Eşimle sabahçı öğlenci bakmıştık 3 yaşına kadar.Sonrada kreşe verdik .Bayağı iyi olduydu bakıcı sorunu falan yaşamadık.Ama bunda anca 2 yaşına kadar ücretsiz izin alırım sonrasında ne yaparız bilemiyoruz bakalım.Belki 10 yılı dolduran memura 2 yıl gene ücretsiz izin veriliyor sanırım tam araştırmadım şartlarını .3 yaşına getirip gene kreşe verririz belki.
Ben geçen bir yerde okuduydum kesinlikle hamileyken emzirirken yeşil çay içilmez diye nerde okudum hatırlamıyorum hatta aaa bende içiyorum dedim içimden.
Çook haklısın tedirgin olmakta ama şu açıdan da düşün ek gıdaya geçtiler sen gelene kadar yoğurt meyve sebze püreleri ile idare eder bakacak kişi ama daha küçük olsalardı daha zor olurdu inan bana alışacaksın. Beb büyük kızımda çok korkuyodum bi kaç hafta sonra alıştım şimdi bunda tekrar stres başladı demek her çocukta tekrardan oluyo bu stres ama alışılıyo inşallah iyi bir bakıcı bulursun o kısım çok önemli işte bakıcı işi şans işi
Önceden bugün ne pişirecem diye düşünüyordum şimdi ikiye çıktı bebeğime ne pişirsem diye düşünüyorum. Sizler ne yapacaksınız bugün ..Bir öğün çorba türü veriyorum. Bir öğün de meyve püresi yada yoğurt 2 öğün veriyorum yani.
Önceden bugün ne pişirecem diye düşünüyordum şimdi ikiye çıktı bebeğime ne pişirsem diye düşünüyorum. Sizler ne yapacaksınız bugün ..Bir öğün çorba türü veriyorum. Bir öğün de meyve püresi yada yoğurt 2 öğün veriyorum yani.
Ben geçen bir yerde okuduydum kesinlikle hamileyken emzirirken yeşil çay içilmez diye nerde okudum hatırlamıyorum hatta aaa bende içiyorum dedim içimden.
Ben öyle duydum ama sonra biraz araştırdım yanlış bilgi vermeyeyim diye içinde kafein olduğu için bebekte uykusuzluk huysuzluk kilo kaybı yaparmış. İçerseniz de az için en çok iki fincan diyor. Sen bilirsin bizim çocuklar çok akıllı olduğu için hiç etkilemez eminim