2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evde yaptigin meyve suyuyla verebilirsin canim.

Kızlar seyahat yasağı kalktı 18 yaş altı çocuklar arabada yolculuğa izin var yani memleketlerinize gidebilirsiniz ama sadece yolculuğa izin var sokağa çıkma yine yasak.
Öğretmenlerin 19 hazirana kadar İadri izinleri Devam ediyor.
Bu arada turuncubebek sitesinden alışveriş yapan var mı

kizlar kizim sabah kadar uyuyamadi burnu tıkalı aspiratorle acmaya çalıştım açamadım atesi yok hapşırık öksürük yok neden olduki boyle.

bende bunu araştırıyordum nasıl öğrendiniz acaba.

bende bunu araştırıyordum nasıl öğrendiniz acaba.
Akşam haberler söyledi canm Veli nezaretinde yolculuğa izin var.
Bu arada benim kızım da uyumadı ya yarımsatte bir kalktı niye öyle yaptı anlamadım :/ gece çok sık uyanmaya başladı yine

Idari izin bitti pazartesi işe başlayacağım kızlar. Çok garip hissediyorum kendimi. Nasıl bırakacağım bilmiyorum. Deneyeceğim bakalım eğer yapamazsam izinlerimi kullanıp ücretsiz izin alırım. Var mı işe başlayacak olan benim gibi

Bu arada benim kızım da uyumadı ya yarımsatte bir kalktı niye öyle yaptı anlamadım :/ gece çok sık uyanmaya başladı yine
Bugun benim kızım da sürekli uyandı ya arada oluyo böyle niyeyse

Bunu görünce epey rahatladim doktor normal dediyse normaldir bazi cocuklarda olabiliyormus

Çok zor ya düşündükçe beni de sıkıntı basıyor, ayrı kalmak istemiyorum. Aileden birine bırakacaksan yine bir derece bakıcı daha zor bir fikir bence.

diş cikaracak ondan böyle diyorum ama uykusuz tavuk yapti beni sabaha kadar yaa bugun ne yağmur yagdi gök gürültüsü sesine korktum gece

ben rapor alacağım ya bırakamam cok ani oldu bu karar ben 15 hazirana kadar idari izin sürer diye bekliyordum

diş cikaracak ondan böyle diyorum ama uykusuz tavuk yapti beni sabaha kadar yaa bugun ne yağmur yagdi gök gürültüsü sesine korktum gece
evet bende öyle diyorum ama nedense diş sıkıntısı hep gece uyku zamanını mı buluyor anlamadım :/ gündüz bşey yok gayet mutlu kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…