Sabah Uzaya kabak püresi verdim, et suyuyla hazırlamıştım ve içine ferromixin karistirmistim. Garibim baya zorladı kendini yiyebilmek için, cidden uğraştı ama yiyemedi. Hiç sevmedi yeşil kabağı. Emzirip uyuttum, bu sefer bal kabağından püre yaptım, uyanınca deniycem umarım yer bu defa. Ben bu demir ilacını neye karıştırıp verebilirim ya var mı fikriniz?
Kızlar seyahat yasağı kalktı 18 yaş altı çocuklar arabada yolculuğa izin var yani memleketlerinize gidebilirsiniz ama sadece yolculuğa izin var sokağa çıkma yine yasak.
Öğretmenlerin 19 hazirana kadar İadri izinleri Devam ediyor.
Bu arada turuncubebek sitesinden alışveriş yapan var mı
Kızlar seyahat yasağı kalktı 18 yaş altı çocuklar arabada yolculuğa izin var yani memleketlerinize gidebilirsiniz ama sadece yolculuğa izin var sokağa çıkma yine yasak.
Öğretmenlerin 19 hazirana kadar İadri izinleri Devam ediyor.
Bu arada turuncubebek sitesinden alışveriş yapan var mı
Akşam haberler söyledi canm Veli nezaretinde yolculuğa izin var.
Bu arada benim kızım da uyumadı ya yarımsatte bir kalktı niye öyle yaptı anlamadım :/ gece çok sık uyanmaya başladı yine
Bu arada benim kızım da uyumadı ya yarımsatte bir kalktı niye öyle yaptı anlamadım :/ gece çok sık uyanmaya başladı yine
Idari izin bitti pazartesi işe başlayacağım kızlar. Çok garip hissediyorum kendimi. Nasıl bırakacağım bilmiyorum. Deneyeceğim bakalım eğer yapamazsam izinlerimi kullanıp ücretsiz izin alırım. Var mı işe başlayacak olan benim gibi
neresinde var canm kızının benim kinin göğüs kenarlarında ve genitalde sarı ince tüğler var doktora gösterdim bişey yok normal dedi :) suratıma cins cins baktı :) kıızm tüğlü doğdu zaten kollarında da var babasına cekmiş
Idari izin bitti pazartesi işe başlayacağım kızlar. Çok garip hissediyorum kendimi. Nasıl bırakacağım bilmiyorum. Deneyeceğim bakalım eğer yapamazsam izinlerimi kullanıp ücretsiz izin alırım. Var mı işe başlayacak olan benim gibi