2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bunu görünce epey rahatladim doktor normal dediyse normaldir bazi cocuklarda olabiliyormus
evt canm tüğlü doğdu zaten ben oy üzden pek yadırgamadım ama göğüs uclarını görünce bir sorayım dedim kulak uçları döküldü mesela alın bölgesindekilerde döküldü baya döküldü sorunca doktor güldü zaten ben bir de kağıda sorularımı yazıpta gidiyorum unutmayayım diye içinden ne kadar pimpirikli bu anne diyordur.

kızlar turuncubebekten organik ürünler aldım araştırıdm baya sertifikalı tavsiye de ettiler burdan kullanan yok heralde kullanınca size de söylerim sizde bir bakın derim.instagram anneleri cok kulanıyor

Bizim gece ayakta sallayarak uyutma devri bitti galiba.
3 gündür yanıma yatırıp sırtını patpatlıyorum uyuyor.Tabi uyumadan önce yatakta epey oynuyoruz,spor yapıyoruz,yoruluyor iyice.Gündüz de denicem aynı yöntemi bakalım.

kızlar turuncubebekten organik ürünler aldım araştırıdm baya sertifikalı tavsiye de ettiler burdan kullanan yok heralde kullanınca size de söylerim sizde bir bakın derim.instagram anneleri cok kulanıyor
Meyve ve sebzeyi nasıl buluyorsunuz organik?Nerden alıyorsunuz.En çok hormon onlarda var.

Meyve ve sebzeyi nasıl buluyorsunuz organik?Nerden alıyorsunuz.En çok hormon onlarda var.
üzerinde hepsi organik sebze ve meyve kullanıldığı yazıyor organik sertifikası var ürünlerde gıda mühendisi bazı markaların sahibi cok tavsiye ettiler ben organik bebek irmiği tam buğday unu tam pirinc unu keci boynuzu özü hurma özü kara dut falan aldm.Normalde biz makarnamızı ve tarhanamızı yapıyruz ama beyaz undan bu sefer kızm için tam buğday unundan sadece ona kadar yapıvercez kışlık.Sebzesi meyvesi pazardan alıyoruz herzman bilindik pazarcılarımızdan onlarda hormonluysa bilemyiorum artık ya ne yicez :/
Zaten organik gıdalar migrosta var geçen gün bakmaya gittim daha pahalı hatta en azından bunlar sertifikalı diye almadım ordan

Gunaydin herkese, ben de ek gida için Trendyoldan BEYORGANIK ve ARIFOĞLU adli iki markanin urunlerini aldim bu firmalardan alişveris yapan oldu mu?

Gunaydin herkese, ben de ek gida için Trendyoldan BEYORGANIK ve ARIFOĞLU adli iki markanin urunlerini aldim bu firmalardan alişveris yapan oldu mu?
benim yaptığımda beyorganik canm turuncu bebekten aldım trendyola da baktım pahalı 9,5 tl olan bebek irmiği trendyolda 17,9tl diğer ürünleride cok pahalı hatta beyorganik kendi sitesinde cok uygun arifoğlundan daha önce alışveriş yaptım güvenilir oolduğunu düşünüyorum

Ben Eylül de başlayacağım öğretmenim .şimdiden kara kara düşünüyorum .Daha çok küçük nasıl bırakacağım diye.Esimle konuştum .Belki ücretsiz izne ayrılacağım .Şubata kadar .En azından 1 yaşını doldurmuş olur .

Aaa ay bayagi da fiyat farki varmış,ben hep zaten bilincsizim su alişveris konusunda bir arastir degil mi?Aklima gekiyor aliyorum ya bir de firmaları tanımıyorum ya Trencyol alisveriste güvenilir diye aliyorum kendi sitelerine daha once oradan alisveris yapmadigim icin guvenemiyorum,siz kendi sitesinden yaptiysaniz alirim artil sag olun uyardiginiz için

Son düzenleme:
Çok zor ya düşündükçe beni de sıkıntı basıyor, ayrı kalmak istemiyorum. Aileden birine bırakacaksan yine bir derece bakıcı daha zor bir fikir bence.
Eşim bakacak şimdilik canım. Yarım gün gidip geleceğim bakalım yapabilecek miyiz. Ben de fena hissediyorum.Nasıl olacak idare edebilecek miyiz ayrı kalabilecek miyim o duracak mı kafamda bir sürü şey var

Cnm bende öğretmenim eylülde başlayacağım bende ama eylülde baya büyümüş olacaklar neden üzülüyorsun ki neredeyse 10aylık olacaklar bence güzel bi zaman. Ben büyük kızımı 7aylıkken bıraktım çook üzülüyodum alışamam diye kendimi hep şöyle telkin ettim bu kadar anne nasıl bırakıyorsa bende bırakırım herkesin yavrusu kıymetli ve de alıştım bi süre sonra. Gerçi büyüğüne babannesi baktı küçüğüne de üç yaşına kaDar bakacak inşallah o yüzden biraz rahatım

Bir de simdi sitesini inceledim se bebek bisküvisi karışımı var organikmiş alsam mi acaba,denediniz mi

Benim oğlum pek sevdi bal kabağını yulafla pişirdim biraz zeytinyağı blendr sonra çok güzrl yedi biraz tatlı gibi oluyor çünkü uzayda yer bence .Ama öbür sakızkabağını benimkide çok iştahlı yemiyor.

ben rapor alacağım ya bırakamam cok ani oldu bu karar ben 15 hazirana kadar idari izin sürer diye bekliyordum
Raporda bir yere kadar canım bence alabiliyorsan ücretsiz izin alıp bebeğinizi mis gibi büyütün bir daha bu günler gelemeyecek 6 ay çok küçük bence.Ben seneye inş.alacağım ücretsiz izin .

Yedi yedi :) hem de bitince ağladı. Baya var evde bal kabağı, iyi oldu. Avokado aldım 3 tane, minik minik kesip dondurucam onları da. Yarın avokado veririm. Yulaf, irmik gibi şeylere 7. ayda başlamaya karar verdim ben. Olduğu kadar sebze meyve vericem.

rica ederm canm bende trendyoldan cok alışveriş yaparım genelde kargo bedava ürünlerde kargo fiyatı ürünün bedeline yansıtılıyor tecrübeyle sabit e birde kar oranı var O yüzden ben araştırıpta alıyorum nerede daha uygunsa ordan yapıyorum alışverişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…