2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben iki önce verdim tarhana. Aslında dün pilav yapmıştım pirinçlerinden verdim az bişe pek güzel yedi .pirinçli yoğurt çorbası yapayım olmazsa az biraz yumurta sarısıyla.

Teşekkür ederim canım.Mesajin içimi rahatlattı..

Ay benimki çok huysuz zaten aman içmeyim Ben siyah çay da içiyorum ama çok açık. Hamileyken yediklerine dikkat et emzirirken dikkat et o gaz yapar bilmem ne gına geldi valla

Mete memeyi reddediyor uzun zamandır.Uykuluyken emzirmeye çalışıyorum ama biberonun bol akışına alıştı hepten.Bugün eds denemeye karar verdim.Hem emmeye devam edip sütümü artırsın,hem karnı doysun diye.Bilmiyorum 6,5 aylık bebekte ne kadar etki eder ama denemekte yarar var.Sipariş verdim ,yarın gelir herhalde.Baya araştırdım 3.günün sonunda sütte artış görülüyormuş.

Kızlar 6. ayda bezelye veriliyor mu ya?
ben corba yaptim yani püre gibi ama bezelyenin kabukları tam parcalanmamisti bende bogazina yapisir diye katmiyorum simdilik belki 1 ay sonra veririm bilgin olsun taze bezelye kullanmistim konserve nasil olur bilmem.

ben corba yaptim yani püre gibi ama bezelyenin kabukları tam parcalanmamisti bende bogazina yapisir diye katmiyorum simdilik belki 1 ay sonra veririm bilgin olsun taze bezelye kullanmistim konserve nasil olur bilmem.
Taze kullanacaktım ben de canım ama bilemedim. Buharda haşlayıp zeytinyağı ile verecektim.

OzgeMeteMoms Hasretcim denedinmi tarhanayı sendeki yoğurtlu mu nasıl pişirdin sevdimi? Ben az önce yaptım yoğurtlu bebek tarhanasını bir çay bardağı suda erittim kemik suyu ekledim çok az zeytinyağ gezdirdim kaynayıncada tel şehriye ekledim daha çok çorba gbi değilde püre gibi oldu sevdi bizim kız inş hep sever

Taze kullanacaktım ben de canım ama bilemedim. Buharda haşlayıp zeytinyağı ile verecektim.
Kabuklarını soyup verebilirsin bence canım ben verdim bi kaç kere kabuklarını soyup ama suda haşladım ben bezelyeyi zeytinyagıyla verdim

yumurta alerji yapabilir canim
[/QUOTE]
C cemre1108 Sarısından koydum canım tamamını koymadım kaseye kırıp sarısından 2 çay kaşığı ekledim yoğurda

Bendeki bebek tarhanasi değil,kaynanam yapıyor,normal tarhana.Yoğurtlu değil yani.Pisirmedim ben daha,akşam 7 gibi vericem.
Bide bu bebek irmigi,bebek tarhanasi falan yabancı geliyor bana.Kendimize nasıl kullaniyorsam ona da öyle kullanma taraftarıyım.
Afiyet olsun Alya ya.

ben kendi yaptığım tarhanadan veriyorum pek sevmesede yiyo şimdilik bencede alışsın biz ne yiyorsak ona

Ben iki önce verdim tarhana. Aslında dün pilav yapmıştım pirinçlerinden verdim az bişe pek güzel yedi .pirinçli yoğurt çorbası yapayım olmazsa az biraz yumurta sarısıyla.
saol cnm bende zamanla kendi yediklerimizden veririm mesela yoğurt çorbasına yumurta sarısı koyup kendi çorbamızdan ayırıyorum tuzsuz her şeyi özel değil bende taraftar değilim saol teyzesi

Bizde Düzceye gitmeyi düşünüyoruz.Havalar kapalı baya,açılsın diye bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…