Ben iki önce verdim tarhana. Aslında dün pilav yapmıştım pirinçlerinden verdim az bişe pek güzel yedi .pirinçli yoğurt çorbası yapayım olmazsa az biraz yumurta sarısıyla.
Çook haklısın tedirgin olmakta ama şu açıdan da düşün ek gıdaya geçtiler sen gelene kadar yoğurt meyve sebze püreleri ile idare eder bakacak kişi ama daha küçük olsalardı daha zor olurdu inan bana alışacaksın. Beb büyük kızımda çok korkuyodum bi kaç hafta sonra alıştım şimdi bunda tekrar stres başladı demek her çocukta tekrardan oluyo bu stres ama alışılıyo inşallah iyi bir bakıcı bulursun o kısım çok önemli işte bakıcı işi şans işi
Ben öyle duydum ama sonra biraz araştırdım yanlış bilgi vermeyeyim diye içinde kafein olduğu için bebekte uykusuzluk huysuzluk kilo kaybı yaparmış. İçerseniz de az için en çok iki fincan diyor. Sen bilirsin bizim çocuklar çok akıllı olduğu için hiç etkilemez eminim
Ay benimki çok huysuz zaten aman içmeyim Ben siyah çay da içiyorum ama çok açık. Hamileyken yediklerine dikkat et emzirirken dikkat et o gaz yapar bilmem ne gına geldi valla
Mete memeyi reddediyor uzun zamandır.Uykuluyken emzirmeye çalışıyorum ama biberonun bol akışına alıştı hepten.Bugün eds denemeye karar verdim.Hem emmeye devam edip sütümü artırsın,hem karnı doysun diye.Bilmiyorum 6,5 aylık bebekte ne kadar etki eder ama denemekte yarar var.Sipariş verdim ,yarın gelir herhalde.Baya araştırdım 3.günün sonunda sütte artış görülüyormuş.
Ben iki önce verdim tarhana. Aslında dün pilav yapmıştım pirinçlerinden verdim az bişe pek güzel yedi .pirinçli yoğurt çorbası yapayım olmazsa az biraz yumurta sarısıyla.
ben corba yaptim yani püre gibi ama bezelyenin kabukları tam parcalanmamisti bende bogazina yapisir diye katmiyorum simdilik belki 1 ay sonra veririm bilgin olsun taze bezelye kullanmistim konserve nasil olur bilmem.
ben corba yaptim yani püre gibi ama bezelyenin kabukları tam parcalanmamisti bende bogazina yapisir diye katmiyorum simdilik belki 1 ay sonra veririm bilgin olsun taze bezelye kullanmistim konserve nasil olur bilmem.
OzgeMeteMoms
Hasretcim denedinmi tarhanayı sendeki yoğurtlu mu nasıl pişirdin sevdimi? Ben az önce yaptım yoğurtlu bebek tarhanasını bir çay bardağı suda erittim kemik suyu ekledim çok az zeytinyağ gezdirdim kaynayıncada tel şehriye ekledim daha çok çorba gbi değilde püre gibi oldu sevdi bizim kız inş hep sever
OzgeMeteMoms
Hasretcim denedinmi tarhanayı sendeki yoğurtlu mu nasıl pişirdin sevdimi? Ben az önce yaptım yoğurtlu bebek tarhanasını bir çay bardağı suda erittim kemik suyu ekledim çok az zeytinyağ gezdirdim kaynayıncada tel şehriye ekledim daha çok çorba gbi değilde püre gibi oldu sevdi bizim kız inş hep sever
Bendeki bebek tarhanasi değil,kaynanam yapıyor,normal tarhana.Yoğurtlu değil yani.Pisirmedim ben daha,akşam 7 gibi vericem.
Bide bu bebek irmigi,bebek tarhanasi falan yabancı geliyor bana.Kendimize nasıl kullaniyorsam ona da öyle kullanma taraftarıyım.
Afiyet olsun Alya ya.
Bendeki bebek tarhanasi değil,kaynanam yapıyor,normal tarhana.Yoğurtlu değil yani.Pisirmedim ben daha,akşam 7 gibi vericem.
Bide bu bebek irmigi,bebek tarhanasi falan yabancı geliyor bana.Kendimize nasıl kullaniyorsam ona da öyle kullanma taraftarıyım.
Afiyet olsun Alya ya.
Afiyet olsun Alya ya.
saol cnm bende zamanla kendi yediklerimizden veririm mesela yoğurt çorbasına yumurta sarısı koyup kendi çorbamızdan ayırıyorum tuzsuz her şeyi özel değil bende taraftar değilim saol teyzesi