2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben kendi yaptığım tarhanadan veriyorum pek sevmesede yiyo şimdilik bencede alışsın biz ne yiyorsak ona
Tarhanayı norlmalı bozarak yapılıyor mayalandırılıyor günlerce ama bebek tarhanası bekletilmeden kurutuluyor aradaki fark bu bebekler için mayalandırılmış olan bebeklere dokunuyor ben annemin benim için yaptığı mayalmamış olan yani bebek tarhanası kullanıyorum

Sağol canım, geçmek üzere neyse ki. Eğer aftsa hemen karadut şurubu sulandir ver, anında geçiriyor. Hatta genel ağız temizliği için ben haftada bir vereceğim artık.

ben kendi yaptığım tarhanadan veriyorum pek sevmesede yiyo şimdilik bencede alışsın biz ne yiyorsak ona
Bende kendi yaptığım yazdan onu veriyorum un tarhanası deriz biz.. Maşşallah pek sevdi kocaman açıyor ağzını sevdiği bir şey oldumu benimki .

Sağol canım, geçmek üzere neyse ki. Eğer aftsa hemen karadut şurubu sulandir ver, anında geçiriyor. Hatta genel ağız temizliği için ben haftada bir vereceğim artık.
Canım ya benimkinin dili hafif beyaz pamukçuk var versem iyi gelir mi bilemedim .Benim de buzlukta vardı bir velim verdiydi büyük oğlumun ağzı yaraydı çok iyi gelir dedi yoksa ben hiç bilmezdim karadutu. Artık alır atarım buzluğa hatta bziim buralarda karadut şurubunu şişelerde içecek olarak satarlar ama konsantre satıyorlar sanırım pek güvenemem kendim alır yaparım.

Ver canım bi zararı yok ama pamukcuksa nistatin iceren bir surup vermen lazım. Hemen geçirir. 15-20 lira bi şey eczanelerde, bulundurmakta fayda var.

Ben oğlumu sakin bir bebek sanıyordum. Çocuğa bir enerji geldi aman yarabbi, tutamıyorum.kıpır kıpır bir şey oldu. Uyumasi max 10dakika sürerdi artık 45dk.dan az değil. Sürekli emmek ya da bir şeyler yemek istiyor bi haller oldu tostosuma. Atağın son günüydü belki ondandir ama umarım normale döner.

Evet sürücem şimdi ondan inşallah yakmaz ben daha önce kendi aftıma kullandım yakmıştı ama bu küçük baklm

El gıdaya geçtiniz ya onun heyecanıdır belki de

Kızlar ya kızımın elinin üzeri şişmiş nileğine doğru ve ben bunu fark etmedim bugün kayınbabam bizdeydi geldi o farketti bayağı şişmiş nasıl dikkat etmedim ya götüedüm çocuk acilde adam röntgen çektirdi baktı kemikte birşey yok ama dokuda olabilitse de ben anlamaö yaıtn ortopediye geyirin dedi. Aöa kızımın hiç sesi yok yani ağrımıyor bastırıyoruz felan sesi çıkmıyor. Yarın gidelim bakalım. Farketmememe çok kızdım kendime ya of

Üzerine mi yattı acaba niye oldu ki çok geçmiş olsun cnm

Geçenlerde beni yakarca diye lanet olası bir sinek ısırdı, portakal kadar şişti bacağım. Bir şey ısırmış olamaz değil mi?

Geçmiş olsunn inşallah bişeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…