Kizlar merhaba.. Oglum dün gece cok ağladı dislerinden dolayi cok huzursuzdiş jeli sürüyorum bazen ama ona da cok sicak bakmiyorum cok zor durumda kalinca kullaniyorum, dislerinin kaşıntısı icin ne yapabilirim var mi onerisi olan
Yok canım bugün ortopediye gittik çocuk üzerine bakıyordu profesör adam bayağı baktı inceledi ultrason baktı felan dedi kist oluşmuş önemli değil yani olabilir yüzfe 50 si kendiliğinden kaybolur yüzde 50 si kalır çocuklarda böyle. Yani içinde sıvı varmıl dedi o damardysa eğer almamız lazım 3 ay sonra gelin bakalım büyümüşse kontrol edelim bakalım damarda mı o zaöam sıvıyı almamız gwerekir dedi şimdilik birşey yapmıcaz kontrol altında olacaz bakcaz duruma dedi öyle geldik ya of yine de çok üzgünüm size foto atayımGeçenlerde beni yakarca diye lanet olası bir sinek ısırdı, portakal kadar şişti bacağım. Bir şey ısırmış olamaz değil mi?
Günduź ellerinizi güzelce yikadiktan sonra parmaginizla diş etine masaj yapabilirsiniz ya da diş kasiyiciyi buzlukta soğutup bebeginize verebilirsiniz ancak gece maalesef çok zor bunlari uygulamak, kaşkaşıntıyı bilmem ama ağrı varsa biraz Calpol verip onu rahatlatabilirsiniz, evet mümkün oldugunca ateş düşürücü kullanilmamali ama ayni zamanda agrı kesici ,bu gibi durumlarda belki rahatlatır,bazi bebeklerin gerçekten çok ağrısı oluyor ama işte dayanabildigi yere kadar.ne yapsak o ağrıyı çekecekler ,çok ağlarsa verebilirsiniz belki.Kizlar merhaba.. Oglum dün gece cok ağladı dislerinden dolayi cok huzursuzdiş jeli sürüyorum bazen ama ona da cok sicak bakmiyorum cok zor durumda kalinca kullaniyorum, dislerinin kaşıntısı icin ne yapabilirim var mi onerisi olan
Geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin .Kendiliğinden geçer inşallah..Yok canım bugün ortopediye gittik çocuk üzerine bakıyordu profesör adam bayağı baktı inceledi ultrason baktı felan dedi kist oluşmuş önemli değil yani olabilir yüzfe 50 si kendiliğinden kaybolur yüzde 50 si kalır çocuklarda böyle. Yani içinde sıvı varmıl dedi o damardysa eğer almamız lazım 3 ay sonra gelin bakalım büyümüşse kontrol edelim bakalım damarda mı o zaöam sıvıyı almamız gwerekir dedi şimdilik birşey yapmıcaz kontrol altında olacaz bakcaz duruma dedi öyle geldik ya of yine de çok üzgünüm size foto atayım
Gecmis olsun tahmin ettigim gibi ödem olabilir,takip edin demek ki çok onemli degil doktor da takip edin demiş,tekrar geçmmiş olsunYok canım bugün ortopediye gittik çocuk üzerine bakıyordu profesör adam bayağı baktı inceledi ultrason baktı felan dedi kist oluşmuş önemli değil yani olabilir yüzfe 50 si kendiliğinden kaybolur yüzde 50 si kalır çocuklarda böyle. Yani içinde sıvı varmıl dedi o damardysa eğer almamız lazım 3 ay sonra gelin bakalım büyümüşse kontrol edelim bakalım damarda mı o zaöam sıvıyı almamız gwerekir dedi şimdilik birşey yapmıcaz kontrol altında olacaz bakcaz duruma dedi öyle geldik ya of yine de çok üzgünüm size foto atayım
Yok canım bugün ortopediye gittik çocuk üzerine bakıyordu profesör adam bayağı baktı inceledi ultrason baktı felan dedi kist oluşmuş önemli değil yani olabilir yüzfe 50 si kendiliğinden kaybolur yüzde 50 si kalır çocuklarda böyle. Yani içinde sıvı varmıl dedi o damardysa eğer almamız lazım 3 ay sonra gelin bakalım büyümüşse kontrol edelim bakalım damarda mı o zaöam sıvıyı almamız gwerekir dedi şimdilik birşey yapmıcaz kontrol altında olacaz bakcaz duruma dedi öyle geldik ya of yine de çok üzgünüm size foto atayım
evet canim bebeklerin besinlere tepkisi farklı oluyor yumurta bende vermiyorum henüz o baya alerjik bi besin çünki.tarhanada mayalanma sonucu eşki oluyo oda gaz yapabilir onun dışında birşey olmadi şükür zaten iki yemek kaşığı anca yiyo.Afiyet olsun kuzucuğa ne güzel dokunmamış kimseye dokunmaz umarım ben öyle biyerde okumuştum her bebek farklı tabi ben yumurta bile veremiyorum mesela alerjisi var malesef
benimkide bu gece hiç uyumadi sabahda 8de kalkti surekli agliyo kendi kendine e e e diyo yatağa yatıp kalkmaktan bacaklarim agriyo vallaMerhaba, biz bu gece hic uyumadik evet atak donemi anliyorum ama daha buyuk bir sorun sallanmaya alişti ,salladigimda aglamiyor uyuyor ama salalmayi kesince ya da yatagina koyunca agliyor,agrisi olsa hep ağlar kucagima aldığımda gülüyor, agri aglamai degil eminim beşikte kuzu gibi aglamiyor uykuya daliyor ama sallamayi kesince agliyor yatagindan soguyacak endişeleniyorum,gece yine bilmem kaçinci kez bir umutla beşikte salaldim mışıl mışıl uyudu yatağina koydum 5 dakika sonra hwr zamanki gibi aglamya basladi ,deli gibi uykusu var gözünü ovuşturuyor,uyumak istiyor ama uyuyamıyor, çok panikledim ve de çok sinirlendim,o anda uyku egitimine başladım45 dakika direndi ağladı,yanindaydim elini tutum aglamsina ragmen sakin ses tonuyla ninni soyledim, öptüm ama ben öptükçe cesaretlenip çığlığı basıyor ki kucagima alayim cok agkayinca arada kucahim alip bir iki dakika sakinlestirip ine yatagina koydum en sonunda anladi almayacagimi ve benim nini esligimde ve elimi tutarak uyudu 3 tabi yoruldu da direnmekten ve 3,5 saat kesintisiz uyudu ondan once bu gece saat başi kalkti en son 23.30'da uyanmisti ve 2.30'a kadar uyunak istenesine ragmen dalamadi dern uykuya.sabah 6.30da kalkti emzirdim 2 saat daha uyudu ve uyandi kalktik oynadik optum kokladim ,11'e dogru uykusu geldi mizmizlandi gozlerini ovusturdu hemen yine emzirdim (açti)yatagina koydum ve yine savas basladi yine ayni şekilde elini tuttum pişpişledim sakin ses tonuyla nini soyledim tabi bu arada o agliyor hem de ne aglama biliyor cunku ben onu hic aglatmam aslinda hem3n kucagima alirim gece gunduz aliirm diye bekliyor 40 dakika kadar sürdü sallamayacagima emin oldu sanirim ve uyudu.Artik boyle yapacagim yani cok zor aslinda ama bebek kararli oldugumu anlayacak ve onun da iyiligi icin benden bagimsiz sekilde uykuya gececek he agrisi sizisi olur tabi kucagimda teselli edecegim her zaman ama yine de uykuya ne olursa olsun yatakta dalacak yani o zor donemelrde agri sizi atak doneminde kucagimda mayışir belki ama gozlerini yine yatakta kapayacak cok kararliyim,cok uykusuz kalinca karar verdim bebegime kötülük yapiyorum,b3n gece gunduz kucagima lip opup koklayop cocuga kotuluk ediyprum baginli hale getirdim cocugu ,uyku da en az beslenme kadar onemli büyümesi icin,neyse kafanızı şişirdim ama paylasmak istedim
Kizlar merhaba.. Oglum dün gece cok ağladı dislerinden dolayi cok huzursuzdiş jeli sürüyorum bazen ama ona da cok sicak bakmiyorum cok zor durumda kalinca kullaniyorum, dislerinin kaşıntısı icin ne yapabilirim var mi BEN yeşil soğan veriyorum arada canim beyaz kısmını benimkide çok cekiyo garibim diş jelide cok mecbur kalirsam kullaniyorum nurse harveys almıştı eşim bitkisel diye ama yinede zorda kaldıkça kullaniyorum
Hic denemedim canim hemen deneyecegim cok sagolGeçmiş olsun canım, soğuk pres uyguladın mi? Baya iyi geliyor soğuk.
parmagimla surekli masaj yapiyorum canim gecede yaptim ama fayda etmedi belkide agrisi vardi dedigin gibiGünduź ellerinizi güzelce yikadiktan sonra parmaginizla diş etine masaj yapabilirsiniz ya da diş kasiyiciyi buzlukta soğutup bebeginize verebilirsiniz ancak gece maalesef çok zor bunlari uygulamak, kaşkaşıntıyı bilmem ama ağrı varsa biraz Calpol verip onu rahatlatabilirsiniz, evet mümkün oldugunca ateş düşürücü kullanilmamali ama ayni zamanda agrı kesici ,bu gibi durumlarda belki rahatlatır,bazi bebeklerin gerçekten çok ağrısı oluyor ama işte dayanabildigi yere kadar.ne yapsak o ağrıyı çekecekler ,çok ağlarsa verebilirsiniz belki.
Uykularını alamadıkları için daha da huysuzlar,gündüz 3 kere uyutmaya çalisin ve en az 1 saat uyusun gunduz yorulunca gece uyuyamiyorlar ustune diş, atak eklenmesi de cabası.Diş mi çıkariyor sizinki?benimkide bu gece hiç uyumadi sabahda 8de kalkti surekli agliyo kendi kendine e e e diyo yatağa yatıp kalkmaktan bacaklarim agriyo valla
Ben tarhanayı lapa yapıyorum pudink gibi birde peynir altı suyu kullanıyorum çok seviyor yumurta mutlaka yedir dedi hemşiremiz ama malesef kabarıyor heryeri bi iki hafta bekledim yine verdim bu seferde kusmaya başladı artık yumurta vermeyeceğim açığı başka bir gıdayla kapatmalıyımevet canim bebeklerin besinlere tepkisi farklı oluyor yumurta bende vermiyorum henüz o baya alerjik bi besin çünki.tarhanada mayalanma sonucu eşki oluyo oda gaz yapabilir onun dışında birşey olmadi şükür zaten iki yemek kaşığı anca yiyo.
kolay cikaran bebeklerde var canim bizimkiler zor cikariyo nerdeyse 10 gündür uykusuz huzursuz bakalim ne zaman cikacak haftaya 8.aya giriyoSoğanı bende veriyorum canim ama faydadi pek olmuyocok zormus diş ya dilini damaklarina sürdü durdu surekli yavrum
benim kardeşim aşırı derecede yumurta alerjisi olmuştu ve 18 yasina geldi hala yumurta yemiyo zorlama 1 yaşına kdar bekle sonra yumurtadan nefret eder peynirde yogurtta protein var zaten onlardan verirsinBen tarhanayı lapa yapıyorum pudink gibi birde peynir altı suyu kullanıyorum çok seviyor yumurta mutlaka yedir dedi hemşiremiz ama malesef kabarıyor heryeri bi iki hafta bekledim yine verdim bu seferde kusmaya başladı artık yumurta vermeyeceğim açığı başka bir gıdayla kapatmalıyım
Kizlar merhaba.. Oglum dün gece cok ağladı dislerinden dolayi cok huzursuzdiş jeli sürüyorum bazen ama ona da cok sicak bakmiyorum cok zor durumda kalinca kullaniyorum, dislerinin kaşıntısı icin ne yapabilirim var mi onerisi olan
Diş kasigicisini biraz buz dolabında soğutup verseniz biraz rahatlatır ama gece çok zor dişler dönerek çıkar demişti yıllar önce tv de bir doktor.gercekten dİş cikarma çok.zorKizlar merhaba.. Oglum dün gece cok ağladı dislerinden dolayi cok huzursuzdiş jeli sürüyorum bazen ama ona da cok sicak bakmiyorum cok zor durumda kalinca kullaniyorum, dislerinin kaşıntısı icin ne yapabilirim var mi onerisi olan
diş çıkarıyor diye tahmin ediyorum tüm belirtiler var zaten 3 kez uyuyordu 2-2-1 saat seklinde cok güzel duzene girmişti simdi saat başı uyumak istiyo yarim saat uyuyo kalkiyoUykularını alamadıkları için daha da huysuzlar,gündüz 3 kere uyutmaya çalisin ve en az 1 saat uyusun gunduz yorulunca gece uyuyamiyorlar ustune diş, atak eklenmesi de cabası.Diş mi çıkariyor sizinki?
O zaman en fazla 1 haftada duzelir annesi biraz sabredeceksiniz bebeginizle beraber,gecmis olsun tekrardiş çıkarıyor diye tahmin ediyorum tüm belirtiler var zaten 3 kez uyuyordu 2-2-1 saat seklinde cok güzel duzene girmişti simdi saat başı uyumak istiyo yarim saat uyuyo kalkiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?