2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar merhaba.. Oglum dün gece cok ağladı dislerinden dolayi cok huzursuz diş jeli sürüyorum bazen ama ona da cok sicak bakmiyorum cok zor durumda kalinca kullaniyorum, dislerinin kaşıntısı icin ne yapabilirim var mi onerisi olan

Geçmiş olsun canım, soğuk pres uyguladın mi? Baya iyi geliyor soğuk.

Geçenlerde beni yakarca diye lanet olası bir sinek ısırdı, portakal kadar şişti bacağım. Bir şey ısırmış olamaz değil mi?
Yok canım bugün ortopediye gittik çocuk üzerine bakıyordu profesör adam bayağı baktı inceledi ultrason baktı felan dedi kist oluşmuş önemli değil yani olabilir yüzfe 50 si kendiliğinden kaybolur yüzde 50 si kalır çocuklarda böyle. Yani içinde sıvı varmıl dedi o damardysa eğer almamız lazım 3 ay sonra gelin bakalım büyümüşse kontrol edelim bakalım damarda mı o zaöam sıvıyı almamız gwerekir dedi şimdilik birşey yapmıcaz kontrol altında olacaz bakcaz duruma dedi öyle geldik ya of yine de çok üzgünüm size foto atayım

Günduź ellerinizi güzelce yikadiktan sonra parmaginizla diş etine masaj yapabilirsiniz ya da diş kasiyiciyi buzlukta soğutup bebeginize verebilirsiniz ancak gece maalesef çok zor bunlari uygulamak, kaşkaşıntıyı bilmem ama ağrı varsa biraz Calpol verip onu rahatlatabilirsiniz, evet mümkün oldugunca ateş düşürücü kullanilmamali ama ayni zamanda agrı kesici ,bu gibi durumlarda belki rahatlatır,bazi bebeklerin gerçekten çok ağrısı oluyor ama işte dayanabildigi yere kadar.ne yapsak o ağrıyı çekecekler ,çok ağlarsa verebilirsiniz belki.

Geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin .Kendiliğinden geçer inşallah..

Gecmis olsun tahmin ettigim gibi ödem olabilir,takip edin demek ki çok onemli degil doktor da takip edin demiş,tekrar geçmmiş olsun

Geçmiş olsun kuzucuğa, en azından ağrı sızı yok. Foto atarsan çok iyi olur canım uygun olduğun bir zamanda. Olurda başımıza gelirse bilelim ne olduğunu. İner belki kendi kendine.

Afiyet olsun kuzucuğa ne güzel dokunmamış kimseye dokunmaz umarım ben öyle biyerde okumuştum her bebek farklı tabi ben yumurta bile veremiyorum mesela alerjisi var malesef
evet canim bebeklerin besinlere tepkisi farklı oluyor yumurta bende vermiyorum henüz o baya alerjik bi besin çünki.tarhanada mayalanma sonucu eşki oluyo oda gaz yapabilir onun dışında birşey olmadi şükür zaten iki yemek kaşığı anca yiyo.

benimkide bu gece hiç uyumadi sabahda 8de kalkti surekli agliyo kendi kendine e e e diyo yatağa yatıp kalkmaktan bacaklarim agriyo valla

P
parmagimla surekli masaj yapiyorum canim gecede yaptim ama fayda etmedi belkide agrisi vardi dedigin gibi soguk kasiyiciyi denicem cok sagol disleri zor cikarticaz biz belli

Soğanı bende veriyorum canim ama faydadi pek olmuyo cok zormus diş ya dilini damaklarina sürdü durdu surekli yavrum

benimkide bu gece hiç uyumadi sabahda 8de kalkti surekli agliyo kendi kendine e e e diyo yatağa yatıp kalkmaktan bacaklarim agriyo valla
Uykularını alamadıkları için daha da huysuzlar,gündüz 3 kere uyutmaya çalisin ve en az 1 saat uyusun gunduz yorulunca gece uyuyamiyorlar ustune diş, atak eklenmesi de cabası.Diş mi çıkariyor sizinki?

Ben tarhanayı lapa yapıyorum pudink gibi birde peynir altı suyu kullanıyorum çok seviyor yumurta mutlaka yedir dedi hemşiremiz ama malesef kabarıyor heryeri bi iki hafta bekledim yine verdim bu seferde kusmaya başladı artık yumurta vermeyeceğim açığı başka bir gıdayla kapatmalıyım

benim kardeşim aşırı derecede yumurta alerjisi olmuştu ve 18 yasina geldi hala yumurta yemiyo zorlama 1 yaşına kdar bekle sonra yumurtadan nefret eder peynirde yogurtta protein var zaten onlardan verirsin

Diş kasigicisini biraz buz dolabında soğutup verseniz biraz rahatlatır ama gece çok zor dişler dönerek çıkar demişti yıllar önce tv de bir doktor.gercekten dİş cikarma çok.zor

Uykularını alamadıkları için daha da huysuzlar,gündüz 3 kere uyutmaya çalisin ve en az 1 saat uyusun gunduz yorulunca gece uyuyamiyorlar ustune diş, atak eklenmesi de cabası.Diş mi çıkariyor sizinki?
diş çıkarıyor diye tahmin ediyorum tüm belirtiler var zaten 3 kez uyuyordu 2-2-1 saat seklinde cok güzel duzene girmişti simdi saat başı uyumak istiyo yarim saat uyuyo kalkiyo

diş çıkarıyor diye tahmin ediyorum tüm belirtiler var zaten 3 kez uyuyordu 2-2-1 saat seklinde cok güzel duzene girmişti simdi saat başı uyumak istiyo yarim saat uyuyo kalkiyo
O zaman en fazla 1 haftada duzelir annesi biraz sabredeceksiniz bebeginizle beraber,gecmis olsun tekrarBenimki de 2 dis alttan ayni anda 5.ayda cikarmisti,1 hafta once de 2 dis ayni anda yine cikardi ,uclari çikti bayağı alt yan ve ust yan dişler ,ustelik on ust disler de cok kabarmiş ,cikarinca 2 diş birden çıkariyor, zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…