2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun.

Olabilir :) sevdi sanırım ek gıda işini. Bir de artık yatarak emmiyor, bacağıma oturup dik bir şekilde emiyor. Büyüdüm ben diyor sanırım
Oo masallah büyümüş cidden benim kızımın öyle şeylerden haberi yok yatarak emip uyuyo garibim

bizimkine dokunmadi ben oglumada veriyordum

gecmis olsun canim, senin de Ilk cocugun diye hatirliyorum. Malesef deneyimsiz oldugumuz icin bazi detaylari gozden kacirabiliyoruz. Allah bizleri dah kotu olaylarla sinamasin Insallah.
Olabilir :) sevdi sanırım ek gıda işini. Bir de artık yatarak emmiyor, bacağıma oturup dik bir şekilde emiyor. Büyüdüm ben diyor sanırım
Ben yatarak emzirmeye calistikca o ustume cikmaya calisiyor. Ustumde, oturarak. Ayakta her turlu emmeye calisiyor beyefendi. 2 haftadir daha cok hareketli daha cok bilmis Masallah .

Maşallah ona.Canim tarhanayi yaptın mı?Yedi mi?

Geçmiş olsun,ödem olabilir mi?Ya da sık dönüyorsa yani harrketlendiler ya doku zedelenmesi olabilir

N nagisa cnm senle mi konuşmuştuk inşallah yanlış hatırlamıyorumdur kızıma trukid in güneş kremini alıcam da daily mi yoksa trubaby mi sendeki
Canım geç gördüm kusura bakma. Bakamadım iki gündür. Trubaby everyday play bendeki. Ben çok beğendim. Ama çok güneşte kalmadı henüz. İnşallah koruyuculuğu da iyidir. Kokusu sürülüşü çok çok iyi.

Valla ben de o ilacı alıcam çocuk beslenme uzmanı bi arkadaşım önerdi. Bu ilacı yoğurda bile katsan olur özelliğinden kaybetmiyor dedi. Kendi Kızına da kullanmış. Ama suda eritmeni önermem hem tam erimiyor hem de çocuklar sevmiyor dedi. Ben en olmadı az bi meyve suyu ile şırıngayla ağzına sıkarım diye düşündüm. Ama daha ilacım gelmedi. Deneyemedim.

Tamamdır cnm çok saol bende trukid daily ve trubaby arasında kalmıştım baby olanın miktarı biraz daha azmış ama olsun bebekler için olması önemli

Ay üzüldüm ya. Süt izni yarım gün çalışma gibi durumlar var mı?

Aynı dertler aynı fikirler. Ben de öyle düşünüyorum canım. Ama tüm ücretsiz iznimi kullanıp oğlumla kalmak isterdim.

Canım bu sabah avokado ve yumurta sarışını karıştırıp hafif sulandirdim, ilacı da içine karistirdim. Yedi bitirdi. Kaka rengimiz siyaha döndü bizim, demir böyle bir etki yapıyormuş. Belki karadut surubunun da etkisi vardır bilmiyorum. Ana dili iki günde geçti, ciddi etkili ben çok beğendim.

Merhaba, biz bu gece hic uyumadik evet atak donemi anliyorum ama daha buyuk bir sorun sallanmaya alişti ,salladigimda aglamiyor uyuyor ama salalmayi kesince ya da yatagina koyunca agliyor,agrisi olsa hep ağlar kucagima aldığımda gülüyor, agri aglamai degil eminim beşikte kuzu gibi aglamiyor uykuya daliyor ama sallamayi kesince agliyor yatagindan soguyacak endişeleniyorum,gece yine bilmem kaçinci kez bir umutla beşikte salaldim mışıl mışıl uyudu yatağina koydum 5 dakika sonra hwr zamanki gibi aglamya basladi ,deli gibi uykusu var gözünü ovuşturuyor,uyumak istiyor ama uyuyamıyor, çok panikledim ve de çok sinirlendim,o anda uyku egitimine başladım 45 dakika direndi ağladı,yanindaydim elini tutum aglamsina ragmen sakin ses tonuyla ninni soyledim, öptüm ama ben öptükçe cesaretlenip çığlığı basıyor ki kucagima alayimcok agkayinca arada kucahim alip bir iki dakika sakinlestirip ine yatagina koydum en sonunda anladi almayacagimi ve benim nini esligimde ve elimi tutarak uyudu 3 tabi yoruldu da direnmekten ve 3,5 saat kesintisiz uyudu ondan once bu gece saat başi kalkti en son 23.30'da uyanmisti ve 2.30'a kadar uyunak istenesine ragmen dalamadi dern uykuya.sabah 6.30da kalkti emzirdim 2 saat daha uyudu ve uyandi kalktik oynadik optum kokladim ,11'e dogru uykusu geldi mizmizlandi gozlerini ovusturdu hemen yine emzirdim (açti)yatagina koydum ve yine savas basladi yine ayni şekilde elini tuttum pişpişledim sakin ses tonuyla nini soyledim tabi bu arada o agliyor hem de ne aglama biliyor cunku ben onu hic aglatmam aslinda hem3n kucagima alirim gece gunduz aliirm diye bekliyor 40 dakika kadar sürdü sallamayacagima emin oldu sanirim ve uyudu.Artik boyle yapacagim yani cok zor aslinda ama bebek kararli oldugumu anlayacak ve onun da iyiligi icin benden bagimsiz sekilde uykuya gececek he agrisi sizisi olur tabi kucagimda teselli edecegim her zaman ama yine de uykuya ne olursa olsun yatakta dalacak yani o zor donemelrde agri sizi atak doneminde kucagimda mayışir belki ama gozlerini yine yatakta kapayacak cok kararliyim,cok uykusuz kalinca karar verdim bebegime kötülük yapiyorum,b3n gece gunduz kucagima lip opup koklayop cocuga kotuluk ediyprum baginli hale getirdim cocugu ,uyku da en az beslenme kadar onemli büyümesi icin,neyse kafanızı şişirdim ama paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…