- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Geçmiş olsun.Kızlar ya kızımın elinin üzeri şişmiş nileğine doğru ve ben bunu fark etmedim bugün kayınbabam bizdeydi geldi o farketti bayağı şişmiş nasıl dikkat etmedim ya götüedüm çocuk acilde adam röntgen çektirdi baktı kemikte birşey yok ama dokuda olabilitse de ben anlamaö yaıtn ortopediye geyirin dedi. Aöa kızımın hiç sesi yok yani ağrımıyor bastırıyoruz felan sesi çıkmıyor. Yarın gidelim bakalım. Farketmememe çok kızdım kendime ya of
Oo masallah büyümüş cidden benim kızımın öyle şeylerden haberi yok yatarak emip uyuyo garibimOlabilir :) sevdi sanırım ek gıda işini. Bir de artık yatarak emmiyor, bacağıma oturup dik bir şekilde emiyor. Büyüdüm ben diyor sanırım
bizimkine dokunmadi ben oglumada veriyordumTarhanayı norlmalı bozarak yapılıyor mayalandırılıyor günlerce ama bebek tarhanası bekletilmeden kurutuluyor aradaki fark bu bebekler için mayalandırılmış olan bebeklere dokunuyor ben annemin benim için yaptığı mayalmamış olan yani bebek tarhanası kullanıyorum
gecmis olsun canim, senin de Ilk cocugun diye hatirliyorum. Malesef deneyimsiz oldugumuz icin bazi detaylari gozden kacirabiliyoruz. Allah bizleri dah kotu olaylarla sinamasin Insallah.Kızlar ya kızımın elinin üzeri şişmiş nileğine doğru ve ben bunu fark etmedim bugün kayınbabam bizdeydi geldi o farketti bayağı şişmiş nasıl dikkat etmedim ya götüedüm çocuk acilde adam röntgen çektirdi baktı kemikte birşey yok ama dokuda olabilitse de ben anlamaö yaıtn ortopediye geyirin dedi. Aöa kızımın hiç sesi yok yani ağrımıyor bastırıyoruz felan sesi çıkmıyor. Yarın gidelim bakalım. Farketmememe çok kızdım kendime ya of
Ben yatarak emzirmeye calistikca o ustume cikmaya calisiyorOlabilir :) sevdi sanırım ek gıda işini. Bir de artık yatarak emmiyor, bacağıma oturup dik bir şekilde emiyor. Büyüdüm ben diyor sanırım
maşallah canim tarhana çok faydalı doğal probiyotik.Bende kendi yaptığım yazdan onu veriyorum un tarhanası deriz biz.. Maşşallah pek sevdi kocaman açıyor ağzını sevdiği bir şey oldumu benimki .
Maşallah ona.Canim tarhanayi yaptın mı?Yedi mi?Meto 12 dakika desteksiz oturdu
Annemle görüntülü konuştuk az önce.12 dakika boyunca oturtturdum.Yıkılmadı.Bi ara ablasının gözlüğüne uzandı.Onda da elini koydu yere destek alıp düzeldi tekrar.Heyoooo
Geçmiş olsun,ödem olabilir mi?Ya da sık dönüyorsa yani harrketlendiler ya doku zedelenmesi olabilirKızlar ya kızımın elinin üzeri şişmiş nileğine doğru ve ben bunu fark etmedim bugün kayınbabam bizdeydi geldi o farketti bayağı şişmiş nasıl dikkat etmedim ya götüedüm çocuk acilde adam röntgen çektirdi baktı kemikte birşey yok ama dokuda olabilitse de ben anlamaö yaıtn ortopediye geyirin dedi. Aöa kızımın hiç sesi yok yani ağrımıyor bastırıyoruz felan sesi çıkmıyor. Yarın gidelim bakalım. Farketmememe çok kızdım kendime ya of
Evet yaptım,yedi maşallah.Maşallah ona.Canim tarhanayi yaptın mı?Yedi mi?
Ben de yarın yapayım dedim de ondan sordum.Afiyet olsun kzuucuga .İnşallah benim kız da yer..Evet yaptım,yedi maşallah.
Yarım su bardağı suya,su ılıkken 1 yemek kaşığı tarhana koydum.Kaynamaya başlayınca 2 küp kemik suyu ekledim.Pisince de biraz zeytinyağı ekledim.Sevdi baya.
Sağ ol canım,yer inşallahBen de yarın yapayım dedim de ondan sordum.Afiyet olsun kzuucuga .İnşallah benim kız da yer..
Afiyet olsun kuzucuğa ne güzel dokunmamış kimseye dokunmaz umarım ben öyle biyerde okumuştum her bebek farklı tabi ben yumurta bile veremiyorum mesela alerjisi var malesefbizimkine dokunmadi ben oglumada veriyordum
Canım geç gördüm kusura bakma. Bakamadım iki gündür. Trubaby everyday play bendeki. Ben çok beğendim. Ama çok güneşte kalmadı henüz. İnşallah koruyuculuğu da iyidir. Kokusu sürülüşü çok çok iyi.
Valla ben de o ilacı alıcam çocuk beslenme uzmanı bi arkadaşım önerdi. Bu ilacı yoğurda bile katsan olur özelliğinden kaybetmiyor dedi. Kendi Kızına da kullanmış. Ama suda eritmeni önermem hem tam erimiyor hem de çocuklar sevmiyor dedi. Ben en olmadı az bi meyve suyu ile şırıngayla ağzına sıkarım diye düşündüm. Ama daha ilacım gelmedi. Deneyemedim.Sabah Uzaya kabak püresi verdim, et suyuyla hazırlamıştım ve içine ferromixin karistirmistim. Garibim baya zorladı kendini yiyebilmek için, cidden uğraştı ama yiyemedi. Hiç sevmedi yeşil kabağı. Emzirip uyuttum, bu sefer bal kabağından püre yaptım, uyanınca deniycem umarım yer bu defa. Ben bu demir ilacını neye karıştırıp verebilirim ya var mı fikriniz?
Tamamdır cnm çok saol bende trukid daily ve trubaby arasında kalmıştım baby olanın miktarı biraz daha azmış ama olsun bebekler için olması önemliCanım geç gördüm kusura bakma. Bakamadım iki gündür. Trubaby everyday play bendeki. Ben çok beğendim. Ama çok güneşte kalmadı henüz. İnşallah koruyuculuğu da iyidir. Kokusu sürülüşü çok çok iyi.
Ay üzüldüm ya. Süt izni yarım gün çalışma gibi durumlar var mı?Idari izin bitti pazartesi işe başlayacağım kızlar. Çok garip hissediyorum kendimi. Nasıl bırakacağım bilmiyorum. Deneyeceğim bakalım eğer yapamazsam izinlerimi kullanıp ücretsiz izin alırım. Var mı işe başlayacak olan benim gibi
Aynı dertler aynı fikirler. Ben de öyle düşünüyorum canım. Ama tüm ücretsiz iznimi kullanıp oğlumla kalmak isterdim.Ben Eylül de başlayacağım öğretmenim .şimdiden kara kara düşünüyorum .Daha çok küçük nasıl bırakacağım diye.Esimle konuştum .Belki ücretsiz izne ayrılacağım .Şubata kadar .En azından 1 yaşını doldurmuş olur .
Yarım gün gideceğim canım. Iş yerim sıkıntı yapmıyor sağolsun. Deneyeceğim yapamazsam ona göre bir şeyler yapacağız artıkAy üzüldüm ya. Süt izni yarım gün çalışma gibi durumlar var mı?
Valla ben de o ilacı alıcam çocuk beslenme uzmanı bi arkadaşım önerdi. Bu ilacı yoğurda bile katsan olur özelliğinden kaybetmiyor dedi. Kendi Kızına da kullanmış. Ama suda eritmeni önermem hem tam erimiyor hem de çocuklar sevmiyor dedi. Ben en olmadı az bi meyve suyu ile şırıngayla ağzına sıkarım diye düşündüm. Ama daha ilacım gelmedi. Deneyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?