2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanimlar özel menenjit aşısını yaptirmka için doktora danistim ,doktorum Nimenrix türünü öneriyor çünkü 13 virüs varmış bu hastalikla ilgili 12'sinden koruyormuş,digeri sadece 1 türunden koruyormuş.Aşı ,3-7 arasi ilk dozu ve 13. Ayda 2. Dozu olacak şekilde 2 doz ya da tek doz seklinde 13.ayda yapılıyormuş, kafam karışti.Siz ne yaptiniz,hangin türünü vurdurdunuz?

Son düzenleme:
sagol canim senin bebeginede geçmiş olsun oh o atlatmış ilk dişlerini bizde en kisa zamanda kolaylikla çıkarırız inşallah salyası çoğaldı diş etleri kemik gibi olmuş kaşığı alınca takır tukur sesler gelio agzindan

Olur mu hiç ne kafa şişirmesi. Burası birbirimizle paylaşmak için var. Sallamaya alışam bebeklerde sallamayı birden kesmeyi önermiyorlardı. Salla dur yöntemi diyorlar. Biraz salla biraz dur şeklinde yapılıyormuş. Ya da yavaşlata yavaşlata bırakmak. Ama anahtar nokta sallamıyorken uykuya dalması. Belki daha az yıpratıcı bir yoldur.
Uyku beslenme oyun ve sevgi. Böyle böyle büyüyecekler.

Biz henüz yaptırmadık. Rota da yaptırmadık. Bizim doktor özel aşıları yaptırmıyor. Kendi çocuklarıma da yaptırmadım diyor. Bir yaşını geçince eğer istersen illa yaptırcam dersen yaparız dedi. Türünden filan bahsetmedi. O zaman konuşuruz dedi. Doktoru değiştirmeyi düşünüyorum. Biraz umursamaz rahat gibi gelmeye başladı bana

Tesekkur ederimEvet dediginiz gibi bir şekilde büyüyecekler, ben birden kestim gece ama hep sakindim,optum kokladim,elini tuttum yani sevgimi gösterdim bakalim inş.duzene girer zaten sallanmaya da son 1 ayda alıştı omceden emiriyordum uyuyordu ,1 aydir sallanmayi da gerektirdi o yüzden belki daha kolay olurolmazsa cok aglamaya devam ederse onerdiginiz gibi yaparim simdi tekrar sallarsam kafasi karışır

Ben aşinin koruyuculuguna inaniyorum ama tabi yine siz bir doktora daha danışın isterseniz

Ek gıdayla ilgili bi sorum var arkadaşlar. Ben sabah lor peyniri koydum bir tatlı kaşığı. Yanına da çeyrek elmanın yarısını rendeledim. Çok mu? Oğlum bunların yarısını anca yedi. O da döke saça. Orta boy havucun yarısını püre yapıyorum yarısını da ikiye bölüp eline veriyorum. Pürenin yarısını anca yiyor. Yani iki çay kaşığı filandır. Hiçbir hazırladığım yemek bitmiyor. Ben mi çok hazırlıyorum. Benim oğlum mu iştahsız anlamadım.

Geçmiş olsun kendini üzme canım çok şükür önemli birşey değilmiş inşallah kendiliğinden geçer. İnsan başına gelmeyince bilmiyor işte o kadar farklı şeyler varki Allah beterinden korusun

Hic denemedim canim hemen deneyecegim cok sagol
Karanfil yagı çok iyi geliyor diye duymuştum canım o yoksa karanfil ezip iki üç gün zeytinyağında bekletip damagına sürebilirmişiz ben yapmadım ama bi araştır istersen

Canım çok geçmiş olsun inşallah bi an evvel geçer

ilk baslarda tadimlik yerler zaten doyana kadar yemezler canim

Aslinda normal miktarı,gunde toplam 1 çay bardagi kadar olmali diye biliyorum.Acaba tokken mi veriyorsunuz açken deneyin isterseniz belki de bugunku besinin tadini begenmemiştir,onlar da seçiyor boylarina bakmadsn,benimki de 1 ya da en fazla 2 corba kaşigi ancak yiyor ben gunde 1 ek gida veriyorum bazen bölerek yiyor ayni besini bazen 1 defada.Cok vermek istemiyorum zaten 8.ayi doldurmayi bekliyorum ögune geçmek için

Diş kasigicisini biraz buz dolabında soğutup verseniz biraz rahatlatır ama gece çok zor dişler dönerek çıkar demişti yıllar önce tv de bir doktor.gercekten dİş cikarma çok.zor
Verdim biraz once canim biraz oyalandi onunla.. dönerek mii eger oyleyse cocuklar hakli o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…