2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Eline sağlık canım nasıl oldu mete? Bu atak haftası bazı kaynaklara göre var bazılarına göre yok. 26. haftadan sonra bir sonraki atak 37de görünüyor. Bu dönem olan sıçrama mı acaba? Yani mental değil de fiziksel büyüme atağı. Çünkü mete hiç bu kadar sıkıntılı olmamıştı atak donemlerinde yazdıklarından bildiğim kadarıyla.

Tamamen keyif meselesi canım bu dönme işi. Uzay da öyle. Bir gün fırıldak gibi döne döne oynuyor, ertesi gün sopa gibi uzanıyor. Eminim senin minikte keyfini bekliyordur.

Benim bebeği gozlemliyorum 26.hafta kazanimlarini yapti bu ay gerçekten.Nesneler arasinda mesafe oldugunu anlaması ve nesneye uzenmasi yabi uzanma hareketi yapiyor uzanıp aliyor hatta bana cok uzatiyor kollarini alayim diye yine bu sebepten annenin kendisinden farkli oldugunu ve gidebilecegini anladi ve bem odadan çikinca ağlıyor ,mesela emerken dikkati cok dagikdifi icin gozlerini örterdim simdi elini gozi kapaliyken gozlerine dogru goturup örtüyü kaldiriyoryine nesneleein bir şeyin altnda,üstünde falan olduğunu kavradi,mesela örtünin altina oyuncagini ucu biraz disarda olacsk şekilde koyuyorum ona gostereeek o da örtüyü kaldirip oyuncagi aliyor yani zihinsel sıçrama da var ondan zor geciyor zihin uyanik sanirim gece ondan kalkıyorlar ,benimki yne gece uyandi ve uyumak bilmedi her gece en az 3 saat uyanik kalıyor bu gece 4 saat uymadı ben artik oturdum ağladım ve sanırım tüm bunlar dolayisiyla çok enerjiye ihtiyaclari olduğundan çabuk acıkıyorlar benimki deli gibi emmek istiyor,sık istiyor ben de korkuyorum midesi rahatsiz olacak diye.Zihinsel sicrama disinda fiziksel olarak da farklilaştı,donmiyordu donuyor mesela ,yuź üstü iken govdesini cok yukari kaldiriyor ve bakmaya çalisiyor

Son düzenleme:

Evet 26. hafta atak haftası ve bu saydiklarinizi kapsiyormuş. Zor bir döneme girdik, sürekli kucak isteyecekler. Benim oğlum ilk 3 ay dışında uyku konusunda çok sıkıntılı bir bebek olmadı, sadece yanımda yatmak istiyor tek sıkıntısı bu ama o bile geceleri sık sık uyanmaya başladı. Gece çok mızırdaniyor ve mutlaka temas istiyor. Uykuya çok zor dalıyor. 4 civarında mutlaka uyanıp ağlıyor ve kucak istiyor. Ben bunları ayrılık korkusuna yoruyorum. Geçecek bu günler mutlaka ama çok yoruyor işte insanı. Öyle anlar oluyor ki taş olsa çatlar. Sabır sabır sabır...

H Halahask Oto koltuğumuz dün geldi canım. Ben çok beğendim. Uzay da sevdi, evde denedik tabi şu an için. Merak etti baya inceledi, oturdu içinde.
Koltuk hem öne hem arkaya bakacak şekilde ayarlanabiliyor. Ben öne bakacak şekilde takacağım. Öne bakarken normal oturma pozisyonunda oluyor. 180 derece çevirince şoförle sırt sırta geliyor ve yatar pozisyon alıyor. Yani uyurken ters yöne bakarak gidecek. Kendime doğru da döndürebiliyorum o da oyun oynatma açısından iyi olacak. İçi çok yumuşak ve rahat, kılıf yikanabiiliyor. Baş korumasını beğendim, sağlam görünüyor. Yani fiyat performans acısından gayet iyi buldum. Almak istersen kaçırma.

Aynen gerçekten bazen dayanamıyorum hemen odadan cikiyorum eşim yetişiyor kalsam aklimi kaybedeceğim ve ağlamayı silah olarak kullanmayi iyice ögrendi,bir aglaiyor ki gece gece komsular diywcek.bu çocuga işkence mi ediyorlar sanacaklar kuur aglama ama nasil ciglik atiyor kesinlikle ağri aglamasi degil,istedigini yapinca susuyor yani bildiginiz inatlaşıyor,oyle kiziyorum ki ,ona kizamadigim icin ben agliyorum ve vucudumu kasiyorum sanirim sabah her yerim ağriyor,ben yanima da alayim yeter ki uyusun diyorum yok uyumuyor,sanırm iste mesafeden dolayo ayriligi anladı ya gece de bizi gormek istiyor olabilirler yani uyku ayrılık gibi gelebilir onlara ,ya yanindayim dibinde ikide bir bana uzaniyor,dokunmak istiyor surekli,sacimi çekiyor ona bakayim diye ,eliyle.kafama.dokunup çekistiriyoryanindayken ya da emzirirken kesinlikle baska yere bakamıyorum ona bakmami istiyor

Bir yerde söyle bir şey okumuştum ve beni çok sakinleştirmisti. Olayları yarım yamalak algıladıkları için bizim ayrılık korkusu dediğimiz şeyin onlardaki karşılığı yok olmakmış. Yani annem gözümün önünden giderse, anneme dokunamazsam yok olacak, yani bizim tabirimizle "annem ölecek" zannediyorlarmış. O yüzden uyumaktan korkuyorlarmış. 1 ay içinde "annemi göremediğim zaman ölmüyor, başka bir yerde oluyor" mantığını kurabiliyormuş. Yani aslında bu minik canavarlar bizi ölümden koruyor

Markası nedir cnm

Sağ ol canım.Aynen ilk defa bu kadar sıkıntı yaşadık.Bugün daha iyi.Neşesi yerinde.
Atak konusunda da ben de aynı şeyi düşündüm bu sabah.Sıçrama büyük ihtimalle.
Bide gece kusarken salıncağındaydı,ani reflekse almak için koşarken ayağımı masanın ayağına çarptım,sicakken çok anlamadım o telaşla ama sanırım küçük parmağım kırıldı.Üzerine basamiyorum şu an ve felaket acıyor.Şişmiş.

En doğru pozisyon yüzü arka cama bakacak şekilde oturtmakmış canım. Bir kaza anında boyun ve sırt yaralanmaları yüzde yetmiş daha azmış. Bunla ilgili araştırmalar var. Hatta İsveç de mecburi imiş arkaya bakması İki yaşa kadar sanırım. Ben olsam hep arkaya bakacak şekilde alıştırırım. Arabada sadece sürücü ve bebek varsa Öne bakabilir.
Bu arada bizim oto koltuğumuz görümcemden geldi çok da güzel bi koltuk maxi cosinin ama sadece öne bakıyor. Değiştirsem mi diye düşünüyorum sırf bu yüzden. Sen nereden aldın?

Ayy inşallah kırık değildir. Çok geçmiş olsun

Ben de öyle düşünüyorum aslında canim mümkün olduğunca arkaya bakması daha uygun ama yol 17 saat bizim, biraz esnetiriz gibime geliyor mecburiyetten. Wei b traffic aldık, 36 kiloya kadar kullanılıyormuş.

Ooff geçmiş olsun, parmak kirigina pek bir şey yapılamıyor sanırım atele sariyorlar diye biliyorum. Soğutucu al eczaneden bulunsun evde, çözüm değil ama ağrıyı hemen kesiyor.

Ay çok geçmiş oslun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…