2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet sişlik bayagi belirgin ama agri sızi olmadiktan sonra doktorun dediği gibi takip lazim,bir ilaç ya da başka bir onerisi olmadi mi doktorun?
Yok hiçbirşey önermedi gidebilirsinşz dedi yüzde 50 kaybolur kendiliğinden yüzde 50 kalır kalırsa büyğrse ona göre bakcaz sıvıyı alcaz dedi başka doktora da göstersem mi diyorum ama kafa karıştırmak da istwmiyorum hepsş birşey diycek. İçimi fetah tutup önemsizdşr demek istiyorum

Kasım anneleri merhaba :)
2020 Kasım annelerinden geliyorum, müsait olduğunuzda yenidoğan dönemi bebeklerinizi nasıl giydirdiniz tavsiyelerinizi bekliyoruz, çoooook ihtiyacımız var, kafalarımız biraz karışık :)
Sağlıkla büyütün bebişlerinizi.

Çok Geçmiş olsunN neden olduğuna dair bişey dedi mi doktor.Bence başka doktora da götür özellikle prof varsa yakınlarında ben böyle durumlarda götürüyorum bir kaç doktora

Onenli değildir ama bor doktor görüsu daha alin derim,şişlik gittikce büyüyor mu?

Kızlar üst ön 2 diş birden patlamış az önce fark ettim.Uykusuzluk ondanmis demekki.Offf hem atak,hem diş yandım bu hafta bence.Alttan 3.çıkacak diye bekliyorum kaç gündür,çünkü çok bariz belli ama üstler patladı.4 tane dişimiz oldu.

Çok Geçmiş olsunN neden olduğuna dair bişey dedi mi doktor.Bence başka doktora da götür özellikle prof varsa yakınlarında ben böyle durumlarda götürüyorum bir kaç doktora
Gittiğimiz doktor prof zatwn ortopedi ve çocuk üzerine alanı zaten ya bilmiyorum ki geeçekten üstüne düşüo kafamı karıştırıp içimi sıkmak istemiyorum inşallah sorun yoktur çünkü aprı sızı yok umarım kendiliğinden söner

Sy benim kızda tık yok diş felan bende heyecanla bekliyorum da çıksın artık ya

Ganliyon kisti mi ne öyle birşey dedi doktor olabilir çocuklarda önemli değil kendilipinden kaybolur yüzde 50 dedi. Kaybolmazs 3 ay sonra bakcax damara yapışıksa sıvıyı alcaz gibi birşeyler söyledi bilmiyorum ya olmadı başka doktora da götüreyim bu virüsten korkutorum işte hastanelerde hasta var koronalı ya girmek istemiyorum oralara

Canım geçmiş olsun .Benim de bebekligimde koltuk altımda çıkmış.Hala izi vsr.Annem hep anlatırdı .Aynı şekilde doktor kendiliğinden geçer gecmezse sıvıyı bosaltiriz demiş ve benimki geçmemiş .Doktor müdahale etmiş ve sadece küçük bir iz var.

Ben yoğurtla başladım sevdi sonra kabak havuç patates verdim elma avakado Muz ve ev yapımı labne verdim dün kabak havuç ve patatesi buharda pişirdim içine biraz zeytin yağı damlattim rendeleyip karıştırıp verdim maşallah sevdi bitirdi bugün avakado ve muzu karıştırıp verdim onu da sevdi doyunca yemiyor ben de zorlanıyorum bir gün de iki yeni gıda olmaz cnm hangisinin alerji yaptığını bilemezsin muz yarın 3. Gün olacak sonra da armut vereceğim ondan sonra da yumurta verebilirim

Geçmiş olsun canım

Anladım canm o zaman kafanı karıştırma tabi alanında uzman doktor bakmış inşallah geçer bişeyi kalmaz

M Minnosumm canım çok geçmiş olsun kuzucuğa dr önemli bişey olsa mutlaka söylerdi içini ferah tut geçer inşallah Dr takipte kalalım demiş kontollerini aksatma geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…