2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maxi cosi nin hangi modeli canim bende o markayi düşünüyorumda
Modelinden tam emin değilim ama tobi sanırım. Çünkü ona benziyor. Güvenlik testleri vs. iyi bi koltuk ama arkaya bakmasını isterdim. Gerçi şu an arabamız da yok. Şubatta kaza yapmıştık aracımız pert oldu. Koltuk boş boş duruyor

Hayırlısı olsn canm rahat etsin kuzucuk içinde İnşallah bakıyoruz biz de hala Bu ara da indirime giriyor oto koltukları takip ediyoruz sizinkide listemizde bu ay alıcaz inşallah

Eyvahh çok geçmiş olsunnn canmm

Kızlar bugün kızımı doktora götürdük gece yine çok sık uyandı bazen yarım saatte bir falan dedim bir sıkıntısı var Bu çocuğun 1 aydır Hep böyle ne güzel uyurdu 2-4 aylık dönemde 6.5 aylık oldu yenidoğan zamanına döndük Resmen Sabah gittik doktora idrar kültürü ve idrar tahlili yaptırdık Tüm batın böbrek ultrasonu çekildi Miniğim idrar yolu enfeksiyonu olmuş. çok şükür böbrekler de taş çıkmadı antibiyotik kullanıcaz 10 gün
uykusuzluğu bu yüzden dedi doktor Hafif geçiriyor dedi belirtisi sadece gece huzursuzluk ağır geçirseydi kusma ve ateş yapardı dedi yine de çok üzüldüm Uzun zamandır böyleymiş Sanırım doktora da söylendim iki hafta önce gittiğimizde bakmadı idrarırına
Kız çocuklarında çok sık oluyormuş bu enfeksiyon özellikle genital bölgeyi su dışında hçbişey kulllanmamak gerekiyormuş
Eğer miniklerin Uzun süre Huzursuzluğu Ağlamaları geçmezse götürün kızlar doktora

Çok geçmiş olsun.Erken fark etmişsiniz,annelik güdüleri işte,geçecek inş.amnesi

Geçmiş olsun canım, gözlem çok önemli gerçekten. Neyse ki hafif atlatıyormuş

U UzayDeniz K Ktybebek Teşekkür ederim kızlar.İnşallah bir haftaya geçer.Anne sütü enfeksiyonlardan korur diyorlar Kızım 6 ay sadece anne sütü aldı Ama ne yazıkki enfeksiyon olduk Allah beterinden korusun

Anne sütünün enfeksiyon koruyuculuğu 6 aymış,bu yüzden uzmanlar 6 aydan sonra uyarıyorlar hastalıklara açık hâle geliyor bebekler,bundan sonra hep tetkikteyiz özellikle diş çıkarma dönemlerinde bu risk artiyormuş

Sanırım ekim annelerinde okumuştum, 6. ay bitince çocuklarin çoğu enfeksiyon kapıyormuş bir şekilde. 6 aydan sonra anne sütünde antikor olmaması ve diş cikarma süresince vücut direncinin düşmesi sebep oluyormuş 1 hafta sürmez bile, kız bebekler daha dirençli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…