2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şimdi istedigim zaman ekledigim fotoyu kaldiramiyor muyumBilen var mi?Kurcaladim ama yapamadim

OzgeMeteMoms hasretcim çok geçmiş olsun yaaa analık diyorum başkada bişey demiyoruminşallah bir an evvel geçer K Ktybebek canım maşallah çok tatlıresim ilk 10dk da kaldrılabiliyor sonrasında şikayet et e bsarsan yönetici kaldırır ama banlanırsn şahsen çok banlanmışlığım vardır

Peki siz sikayet ederseniz yine engelleme oluyor mu bana

Sağ ol canım,inşallah.

Neydi markasi modeli canim ? Güle güle kullanin bu arada

Maxi cosi nin hangi modeli canim bende o markayi düşünüyorumda

Merhabalar hepimiz aynı durumlardayız bu aralar gözle görülür değişiklikler var benim kızımda da çok hareketlendi durmadan dönmek istiyor gece uykuları bizimde kötü durumda çok komik oluyor bazen emerken sürekli dönmeye çalışıyor dönüp memeyi öyle tutmaya çalışıyor bakalım emekleme durumu ne zaman olacak keçi yoğurdu denemem başarılı olmadı maaselef tutturamadım son bir kez daha deneyeceğim bizde oto koltuğu olarak besafe aldık özellikle yüksek olduğu için onu tercih ettim dışarıyı görebilmesi adına inşallah kızımda sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…