2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar Uzay sabahtan beri hiç susmadı, sürekli gargara yapar gibi ses çıkarıyor. Bazen uyurken bile yapıyor. Var mı böyle olan

kızlar bebekler 6 aydan itibaren önden arkaya dönebilir deniliyor...Yüzü koyun yatıp sırtını yere dönecek.Yapabilen var mı bunu ?Benim yan dönemeyi bile istemiyor artık önceden dönerdi unuttu şimdi onu yüz üstü 2dk dursun mızmızlanıyor.

Benimki 4 gündur yüz üstünden sırt ustüne dönüyor ama sırt üstünden yüz üstüne dönemiyor,şunu fark ettim: Yüz üstü iken gövdesini bayağı kaldırıyordu gecen hafta, ondan sonra dönmeye başladı

Mete yapıyor 2 gündür falan.Her türlü dönmeye başladı artık.

Benimki 4 aylıkken sırt üstüne 5 aylıkken de her türlü dönmeye basladı ama bu cocuktan cocuga değişen birşeymiş 7 8 aylık dönende varmış emekleme yürüme nasıl değişiyorsa buda öyleymiş canım

Bizimki onu 5.aydan beri yapıyo cnm ama her bebeğin motor gelişimi farklı olur

Bnm minnoşa bugün de farklı bi hareket geldi kurbağa gibi yani nası anlatsam bilemedim kendini yüzüstündeyken öne doğru fırlatıo tam anlatamadım ama bildiğin sıçrıyo baya bi uzağa

Kızlar Uzay sabahtan beri hiç susmadı, sürekli gargara yapar gibi ses çıkarıyor. Bazen uyurken bile yapıyor. Var mı böyle olan
Cnm bizimki de bağırıyo ama nasıl bi ses inanamazsın o bedenden çıkan o sese bide bi kaba ses sanki erkek sesikulak zarım gitti

Aaa aynısı o zaman ya inşallah kızımın da geçer geçmezse de mecbur seninki gibi alınır iyi bari çok ciddi birşey değil o zaman içim daha rahatladı şimdi

Ben hergün sakın olduğu zamanlar yüz üstü yere koyuyorum benimki 5.5 ayda dönmeye başladı sonra unuttu bu aralar tekrar dönüyor bugün de ilk defa sırt üstuyken yüz üstü döndü yani hareketleri bu ara arttı 6.5 ayligiz dil gelişimi arttığı zaman diğer gelişimler duruyor cnm

Maşallah ne güzel canım belki bu atağın sonucudur diş. Sonuçta vücut gelişim gösteriyor ya dişi de çıkartmasıno sağlamıştır atak, onun hızursuzluğıymuş demek ki :)

Ben havuç püresi ile başladım, patates püresi, sonra havuç+patates karıştırdım o şekilde püre verdim. Şimdi kabaktayım. Kabağı ilk 2 gün yemedi şimdi 3. gündeyiz bugün baya yedi.
su içmeyi sevemedi benim bebe. Havuç,patateste labız oldu sonra düzeldi. Şimdi kabakta bir daha kabız.

Ya, okuyorum çoğu bebede bir uyku sorunu var. Neden böyle oldu bu kuzular acaba? Benim bebe de akşam 20:30 gibi uyuyacaşım diyor. 23:00’a kadar uyumuyor, beni esir aöıyor. Gece de 2 bazen 3 defa uyanıyor. Memede kalmak istiyor. Baya yoruldum.
neden böyleler sizce? Bizim atak dönemi de geçti.

Oğlum bugün çok iştahsızdı. Meme,mama,kahvaltı,kabak püresi ne versem nazlandı.Akşam yemekte mercimek çorbası içerken ona da vereyim diye ağladı.1 tatlı kaşığı kadar verdim.Dahasını istedi vermedim.Ağlarken bi kustu İlk kez öyle fışkırtarak kustu.Sonra çocuğa bi rahatlama,neşe geldi anlatamam.Kustuguna üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Bu atak ağlatacak beni..

Maşallah ne güzel canım belki bu atağın sonucudur diş. Sonuçta vücut gelişim gösteriyor ya dişi de çıkartmasıno sağlamıştır atak, onun hızursuzluğıymuş demek ki :)
Evet canım diş,atak gidiyoruz bakalım.Dişler ataktan önce çıktı,atak bitiminde tamamen desteksiz oturmasını umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…