2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
MinaAlya konu dışı ama ben senin 1 numarayı yakalarsam yerim nasıl güzel çocuk o öyle ya ❤

Kızlar her zaman iştahlı olan oğlum bugün lokma yemedi, 8de uyurdu daha yeni uyutabildim o da battaniyede salladık aylar sonra. Canı yanıyor belli çok bağırdı. 2-3 gündür ateşi 37yi görüyor ki hep 36.5 olurdu. Ağzı musluk gibi. Ya bu sefer diş geliyor ya ağzındaki aft çok acıyor ya da bizde de enfeksiyon var. Calpol verdim bir çay kaşığı, su verdim uyuttum. Umarım sabaha diş görürüz de kurtuluruz.

Evet malesef bende araştırdım çoğunlukla 6 aydan sonra yada mama ile beslenen bebeklerde sık oluyormuş.Ben çişinin de koktuğunu fark ettim Aslında ama ek gıdaya başladık heralde ondandır diye düşünmüştüm :/

Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlumda da bu aralar söylediğin gibi şeyler var. Biraz daha gözlemleyeyim bakalim ben de bir ıdrar tahlili yaptırayım.

Çok geçmiş olsun canım... kısa sürede düzelir umarım.

İnşallah diştit canım. Sabah olsun bakalım. Umarım gece iyi uyursunuz.

Ben de her zaman 7'de uyuyan çocugu 10'da uyutabildim,çok uykusu var ama dalamiyor,00.30'da kalktı yine dalamiyor agliyor salliyorum uyuyormuş gibi ama sallamayi kesince agliyor 1 saattir salliyorum ve bu bir haftadir ayni gece uyanıyor 3 4 saat uyuyamiyor

Biz de uyuyamadık bu gece. Kakasını yapamıyor 5 gün oldu yine Karnı davul gibi. Inşallah sabaha kaka gelir. Hiçbir şeyin yolunu gözlemedim bu kadar,kaka yolu gözlediğim kadar

Kızlaaar yardım
Ek gıdadan önce pişik sorunu hiç yaşamamıştım. Ara sıra biraz kızarıklık oluyordu ona da mustela nın kremi hemen geçiriyordu. Şimdi pişik oldu 3-4 gündür. Mustela geçirmiyor. Ne yapsam ne alsam?

Trosyd canım, yarı yarıya bephanten ya da hametanla karıştır sür. Aksamina gecer. 20 lira falan fiyati, pisik konusunda mucize.

Geçmiş olsun.

Evet 00.30'da başlayan uyutma çalışmam an itibari ile zaferle sonuçlandı tam 4 saat her gece ayni saat dilimi kolik gunlere geri döndük

Canımmmm çok teşekkür eder teyzesi Güzel bakan güzel görürmüş

Geç uyandık biz bugün, 7de. Sanki hiç bir şey yokmuş gibi, normal Uzay bugün aşısı var ama ertelemeyi düşünüyorum nolur nolmaz

ben popolin kullaniyorum bazende chicconum pişik kremini

Alt diş bembeyaz görünüyor, sanırım patlamış elletmiyor ağzını. Zormuş diş meselesi
Ucu görünüyorsa patlamistir,çay kaşığını dişlerin üç kısmına dokunurum ses çıkarsa çıkmıştır.Biz 4 tane çıkardık çift cift.Surekli kontrol ediyorum ayrica üst 2 diş bayagi şişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…