2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz de uyuyamadık bu gece. Kakasını yapamıyor 5 gün oldu yine Karnı davul gibi. Inşallah sabaha kaka gelir. Hiçbir şeyin yolunu gözlemedim bu kadar,kaka yolu gözlediğim kadar
canm bize doktor enfeksiyonun kabızlık yapabileceğini söyledi bağırsaklara baskı yapıp bağırsakları dolduruyormuş.Bize dupoloc diye bir şurup yazdı ama ben kullanmadım.Kuru kayısı haşlıyorum hergün o şekilde kaka yapıyor.

bizim dişlerde baya kabarmış neden cikmiyo acaba?birde alt damaginda kilcan kanamalar oluyo ne hala çıkamadı

Alt diş bembeyaz görünüyor, sanırım patlamış elletmiyor ağzını. Zormuş diş meselesi
Dördüncü dişi de çıktı oğlumun. Gerçekten zor. Soğuk uygulama iyi geliyor. Ben osanit almıştım bir de. Arkadaşım da tetagel kullandı. İçerikleri doğal(mühendisinoğlu na göre) Uyumadan önce verince biraz olsun rahatlamasını sağlıyordu. Gerçi uzay ın ağzında ülser var demiştin doktora sormadan kullanma canım.
Nasıl oldu ağzı geçti mi?

bizim dişlerde baya kabarmış neden cikmiyo acaba?birde alt damaginda kilcan kanamalar oluyo ne hala çıkamadı
Bazı bebekle gerçekten çok zor çıkarıyor rutin ağrı dışında şiddetli ağrıları oluyor,kanama dışarıdansa ağzına soktuğu bir sey yapmış olabilir içlerdense hiç karşılaşmadım ama bence bir uzmana danışın çıkamıyor olabilir yavrum acı çeker

Bizim çok zor geçiyor diş cikarma süreci, 1 aydır sıkıntılı. Çok kabarmış beyazlaşmış ama patlamamış daha. Çok canı yanıyor sanırım yavruların dişler çıkarken

Dilde leke şeklinde izleri kaldı canım tam iyileşmedi henüz sanırım salya yüzünden ya da pamukcuk damlası yüzünden dudaklarının iç kısmında da 4-5 tane aft çıktı. Emerken çok zorlanıyor, tutmak istemiyor memeyi. Çok zor geçiyor bizim diş cikarma süreci. İyi bile dayanıyor yavrum, ben olsam daha çok ağlardım sanırım.

Bizim çok zor geçiyor diş cikarma süreci, 1 aydır sıkıntılı. Çok kabarmış beyazlaşmış ama patlamamış daha. Çok canı yanıyor sanırım yavruların dişler çıkarken
Yukatiys da yazdim baazilarnin şiddetli oliyior agrisi,ozellikle üst dişler ve arkalar zorluyormis tüm bebekleri ,bir doktor incelesin bence eger dedihginiz g8bi uzun zamandir kabarmis,beyazlaşmişsa belki de çikamiyordur,biraz dsha belleyim bu ata huysuz uyumuyir ya gelmesi yakindir,kasik testini deneyin,bazen bakınca anlasilmiyorbizimki de hep çift çıkardı zorlandı

Bu aftlar bağışıklık sistemi ile ilgili olabilir ya da vitamin mineral eksikligi olabilir,bir kan testi bence yaptirin derim bir de agzini karbonatla temizlemeyin o da sebep oluyormus.Aslinda hepimizin bir kan testi yaptırması lazim. Ya belki de saçmalıyorum ama ağız içi aftlar diş çikarirken enfeksiyona sebep olur mu acaba ?Şimdi geldi aklima,yani dedigim gibi sızi korkutmak istemem belki de saçmalıyorum ama yardimci olmak istedim size

Son düzenleme:
bizde uyuyamiyoruz hala
Ağlayarak uyananlara benim oğlumu da yazın Ne abuk geceler yahu.
Biz de uyuyamadık bu gece. Kakasını yapamıyor 5 gün oldu yine Karnı davul gibi. Inşallah sabaha kaka gelir. Hiçbir şeyin yolunu gözlemedim bu kadar,kaka yolu gözlediğim kadar

neden böyle oldular acaba...ek gıdadan mı oldular ki?
ek gıdaya alışma süreci mi? Bazılarımızınki diş çıkartmadan dolayı, kimimizinki atak dönemi olabilir.

benimkinde din 20:30 da uyudu 22:00 de yyandı nasıl neşeliydi 24:00 e kadar çoştu. 24:00 te bi başladığ ağlamaya ne ne yapsam dalamadı uykuya. En son o emerken ben otururken uyuduk gece 02:00 gibi. Gece 04:00 bi daha yyandı.

Yok est. saçmalamak olur mu hiç. Benim de aklımdan çok şey geçiyor aslında. Ek gıda pişirirken cezve kullanıyorum metal, o mu yapıyor acaba diye düşündüm. 6 ay bitince bağışıklık zayıflarmış bir de diş eklenince o da yapabilir diye düşündüm. Pamukcuk için damla kullanmıştım, o damla da aft yapıyormuş. Diş çıkarırken salya çok olduğu için de bazı çocuklarda aft olabilirmiş... Bir sürü şey var. Kız kardeşim diş hekimi, onunla da konuştum aft olabilir bu süreçte dedi
ilk 6 ay sütümüzde antikor olduğunu biliyordum, sağıp dondurucuya attım bir miktar. Olmazsa onlardan takviye alayım. Öğleden sonra da aile hekimine götüreceğim bakalım, umarım bi sıkıntı yoktur

İnşallah
Insallah yoktur endiselenmeyin aft yaygin gercekten ve çözumu var bir an once ağzinin icini uzman incelesin bence kardeşinize bebgin dislerini gösterin müthiş bir fırsat

Ben doğal yün kullanıyorum idrardan ıslaklık tutmuyor. Bir parça yünü koyuyorum poposuna hava almasını sağlıyor. Yaraların da üstüne konur ya hava alsın diye. Çok memnunum. Ama almanya’dayım burada marketten alıyorum. Yağlı yün, kupkuru da kalıyor. Türkiye’de nereden alınır bilemiyorum, bebek burada doğruduğum için, ürünleri ile ilgili tecrübesizim türkiye’de. İnternetten sipariş edilebilir belki ama türkçe aratınca bulamadım. Market markası ismi verebiliyor muyum?

Son düzenleme:
Ek gida dueumu
Ek gida durumu olabilir tabi söndürmekte zorlanabilir bu da karin ağrısı siskinlikten dolayi rahatsızlık yapabilir de benimki baslamadi sayilir ben cok cok az veriyorum benimki degildiray az vermeme ragmen gazı ve kakasi pis kokmaya başladi

Sindirmeye çalılıyordur kuzu... seninki atak olabilir mi ki? 23-26. Hafta atağı?

Sindirmeye çalılıyordur kuzu... seninki atak olabilir mi ki? 23-26. Hafta atağı?
Evet sanırım atak benimki 2 disimiz cikmisti 1 hafta once 2 dişin de ucları görundu hatta simdi belirgin ,onlar da artik çıktı diyorum o kadar ağrı yapmaz gibi geliyor ama ust ön iki diş de bayagi kabarmış acaba onlar mi geliyor?Benim çocuklarımın ikisi de dişleri birkaç tane birden çıkariyor hep ilk çocugum da oyleydi zorluyor galiba

dondurulmuş sütlerinin tadına bir bak canm ben hepsini attım bozulmuş cünkü malasef süt buz tutunca mı nedendir bilmem dolaba atınca tadı tamamen değişiyor.Bunu etrafımda cok duydum sağıp dolaba attığım sütleri içiremedim dedi arkadşlarım.

dışarıdan degil canim içten damaklarinin en altinda uykuya dalamiyo bi kac gündürde mamayi azaltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…