2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

iyi hatırlattın bi kontrol edeyim onu da, ne yapacağımi şaşırdım valla, diş çıkarırken ağzı yara olan çocuk hiç duymamıştım

İlk defa duydum. Bulabilir miyim acaba burda?
Market adı verebiliyoruz bildiğim kadarıyla. Marka ismi vs. sorun olmadı. Bir de foto atabilir misiniz?

Ah, geçmiş olsun.. tez zamanda bitsin inşallah. Toptan çıkartıyorlar demek ki. Çoğu kişi öyle söylüyor birkaç tane birden çıkartıyorlarmış. Benimki 4 kasım doğumlu 7 aylık oldu daha tık yok diş konusunda.

ban
Benim kullandığım bu. D&M diye bir market var duymuşsunuzdur oradan alıyorum. Ama başka bir yerlerde de bulunabilir. Organik Yağlı yün oluyor türkçeye çevirince. Cilt hava alıyor bunu koyunca. Pişiğe da hava aldırmak iyi geliyor ya. Hava aldırmış oluyoruz. Krem de sürüyorum çok pişik olunca.
Bana da bir arkadaş doğumda getirmişti bazı bebek eşyalarıyla. Öyle tanıştım kendisiyle. N nagisa

aktara mı sorsan acaba?

Sizinkinde belki b8rden birçok dış patlar

Bu arada benimki artik eline aldığı şeyi atıp tekrar almaya başladı ve bunu oyuna dönüştürdü ozellikle ses çıkaran şeylerin düştüğünde ses çıkardığını anladi atıp alıyor yine atıyor

Kızlar İrmikte pirinç ununda tam buğdayda glütensiz beslenmeYe dikkat ediyormusunuz.1 yaşına kadar glütensiz beslemek gerekiyormuş bebekleri

Kızlar kehribar kolye kullanan varmı güvenebileceğim gerçek kehribar nerden bulabilirim

Ne işe yarıyor kehribar?
Benim eşimin kehribar tesbih koleksiyonu var da,merak ettim.Kolyesi ne için?
Bebeklerde dış çıkarma döneminde huysuzlugu en aza indirir salya artışını azaltip dış çıkartırken acıyı hafifletir sadece kolyesi değil bilekligi vardır kolik bebeklerde gaz sorununa iyi geldiği söyleniyor ama gerçek kehribar tasi

Kızlar içi su dolu diş kaşıyıcılar var ya onlara dikkat edin, az önce bizimki patladı uzayın ağzında. Kucagimdaydi çocuk müdahale ettim hemen, görmesem içecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…