2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağ ol canım.Evet kızımla aramda 10 cm kaldı.Ben ve eşim de iri.Özge bebekliginden beri hep iri gitti.Boy pos maşallah.Bence de gelişimiyle ilgili.Yine de bi doktora görünse fena olmaz.İlerde sıkıntı yaşamasın.
Ben geçen yazdım ama kimse görmedi sanırım.Mete de emmiyor ve sütüm çok azaldı.Ben de eds denemeye karar verdim.İnternetten sipariş verdim.Bi bak internetten.Daha küçük bebekler için öneriliyor ama yine de şansımı denedim.Hortumun bi ucu mememde,bi ucu biberonda.Hem aç kalmıyor,hem anne sütü alıyor,hemde böylelikle süt az gelip sinirlenmiyor.Yalnız uyanıkken çok zor oluyor bu şekilde beslemek,çünkü merak ediyor ,hortumu çekiyor,kurcalıyor.Uyku sersemi denemek işe yarıyor.

Bilmiyorum ki cnm bnm kız biraz cins kesin istemez onu ki zaten mememden de çok süt gelse hemen çekiyo kafasını çok gelmesini istemiyor yani anlicağın midesine bişey girmesini istemiyo onun sıkıntısı az gelmesi değil zaten çekmediği içinde azaldı sütüm mesela bugun sütüm iyiydi bu seferde o çekti kafasını. Ekgıda da pek sorun yok ama mama yada meme sıkıntı bizde of ki off

Yemin ederim annelik sabır işi.Ne var sanki uslu uslu emip doysalar.Ama yok işte herşey yolunda gitmiyor.Napalım.

Yemin ederim annelik sabır işi.Ne var sanki uslu uslu emip doysalar.Ama yok işte herşey yolunda gitmiyor.Napalım.
Ya hiç sorma valla artık çıldırıcam ne halde olan bebekler var annesi beslenemeyen sütü az olup mama alamayan veya evinde çorba pişecek malzemesi olmayançok şükür bizde hepsi var yiyen bebek yok ben anlamadım gitti ya ye işte doyur karnını kızgınım

Acaba ek gidaya ćok mu agirlik verdiniz ememedi sütunünuz azaldi,hemen kesilmez süt,bir sure ek gidaya ara verin sık sık teklif edin memeyi,çoğalır belki,denmedim demezsiniz.

Benim güzel kuzum saçlarını yerim onun ❤
Canım 6 ay aldı anne sütünü, zor kısım geçti hiç üzülme. Besleyicilik açısından annne sütüne en yakın gıdalar zeytinyağı ve avokado diye biliyorum. Bol bol yedirmeye çalış. Formul sutu tek basina degil de ek gidayla karistirip ver olmazsa. Cildi de düzelecek elbet. Fotoda sıkıntı yok gibi cildinde

Ay buraya guzel kizlarinizin fotolarini birakiyorsunuz kiz delisi olan ama iki dogumumda da kiza ulaşamayan biri olarak içim gidiyor.Masallah hepsinw,şanalari açik olsun.

Evet ben görmemiştim, eds çok merak ettiğim bir şeydi. İyi kötü işe yaramış sevindim. Emmeyince mastit gibi sıkıntılar yaşadın mi?

Yanındaki öğretmeni.Aynı boydalar.
MinaAlya

Boyu gayet iyi Özgenin canım. Ablamın büyük kızıyla fiziki yapıları çok benziyor. O da 11 yaşında regl oldu, bu yaşlarda bu boydaydı, 3 cm fln daha uzadı. Tipleri bile benziyor kız seninkinin sarışını benim yeğenim. Özgeyi görünce yeğenlerimi ne kadar özlediğimi farkettim. Ah korona ahh...

Gunaydin,tuhaf gelen bir sey var.Bebegim soylediklerimin cogunu anliyormus gibi geliyor erken degil mi yoksa bana mi oyle geliyor?Ornegin uyku arkadasinin,oyuncaklarinkn, adini soyliyorum hemen dogru nesneye bakiyor.Baba,agabey,kitap nerede diyorum onlara bakiyor hatta okudugimuz kitaptaki kahramanin adinı soyluyorum kitaba bakiyor.Kurbaga dusttu diyorum(o görmemis oluyor) yere bakiyorBana mi oyle geliyor acaba,sizinkilr de oyle mi,eger oyleyse 3 4 gunde bir atilkm daha gerceklesti birden.Öncesinde yoktu.Belki de tesadüf oluyordur

Son düzenleme:
Sağol filizcim yaaaEvet yüzü arada oluyo cnm kremle engelliyoruz ek gıdayı formül sütle bende vereyim diyorum da nasıl yapsam pürelerine kqtsam yine aynı besleyiciliği olur mu birde öyke deneyeyim çok saol canımmm

Ay buraya guzel kizlarinizin fotolarini birakiyorsunuz kiz delisi olan ama iki dogumumda da kiza ulaşamayan biri olarak içim gidiyor.Masallah hepsinw,şanalari açik olsun.
Sağol cnm bende büyük kızımdan sonra erkek çok istedim bayılıyorum erkek bebişkere küçük adam gibiler rabbim sağlık versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…