2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Acaba ek gidaya ćok mu agirlik verdiniz ememedi sütunünuz azaldi,hemen kesilmez süt,bir sure ek gidaya ara verin sık sık teklif edin memeyi,çoğalır belki,denmedim demezsiniz.
Ek gıdaya geçmeden önce azaldı sütüm.Meme reddi yaşadım bi süre,sonra mama takviyesine başladık.Çok uğraştım ama artmayinca artmıyor.6 ay emdi en azından diye avunuyorum.

3 cm uzayıp durursa az olur ya gelişimine göre..En az 10 cm daha uzar diye düşünüyodum ben.
Ben kendim 14 yaşından sonra boy attım.12 de regl olmuştum.
Yeğenin kaç yaşında şimdi?

Çok normal.Artık bilinçli hareket ediyorlar.Ben özge diye seslenince dönüp ablasının resmine bakıyor hemen.Adını söyleyince başka yere bakarken dönüp bana bakıyor.Attaya gidiyoruz lafını anlıyor.Kucağıma almazsam ağlıyor.Onsuz attaya gidicem sanıyor

masallah canim kuzuyabenim kizimda iki haftadir filan iştahı azaldi çok zor iciyo mamasini saatlerce aç kaliyo gunde iki kere ek gida veriyorum oda doyumluk yemiyo zaten bu aylarda olabilir belki bu sorun sanirim bu ay 300 gr anca almıştır.

Ek gıdaya geçmeden önce azaldı sütüm.Meme reddi yaşadım bi süre,sonra mama takviyesine başladık.Çok uğraştım ama artmayinca artmıyor.6 ay emdi en azından diye avunuyorum.
Tabi ilk 6 ay onemli zaten,ben hic emmemişim yani emmeden de oluyor kaldi ki 6 ay emdi yeter
Benimki son birkac gundur ildu birden sıcrama yapti ona şasiridm acaba bana mi oyle geliyor dedim
Kızım benim elim ayağım resmen.Beraber büyütüyoruz oğlumu.
Ne mutlu ve masallah size

Benim bıdık yumurta sarısına bayildi güya dortte birini verecektim nasil heyecanlandi istedi ,yarisinı verdim umarim bir şey olmaz alerjisi fakan yokturbir de mor erik vermistim eksiydi biraz,1 tane yedi şasirdimnormalde her şeye yuzunü ekşitiyordu.Bur de tavuk etine 7. ayi doldurunca başlayabiliyoruz yanliş bilmiyorsam nereden bulacagiz saglikli tavuğuben daha kirmizi ete de bâşalamadim bu aydan sonra baslayacagim,1ay erken dogdu ya sanki hazir degil gibi geliyor

Son düzenleme:

Sade mi verdiniz nasıl yedi? Benim tostos her şeyi yiyor bi yumurta sarısını yediremedim

Allahim çıldırıyorum masallah kuzuma ❤ canim ek gidaya koysan formül sütü? Olur mu bilmiyorum ama aklima bi tek bu geldi

Ete,tavuğa daha ben de başlamadım.Erken bence.8-9. ayda verilmiyor mu?Bu aydan sonra kıyma verilebilir.
Bişey olmaz.Ben bütün veriyorum yumurta sarısını artık.

Insallah birsey olmaz canim korkma tavuğu nerden bulucaz benimde hic bi fikrim yok kirmizi ete de 7. Ayda baslaniyor diye biliyorum benim baslamam gerekiyo mesela artik kuzu kiyma veririm diyordum sen ne düşünüyorsun?

Kendi doktoruma götürücem.Bir sonraki regl zamanı.Sağ ol canım

Insallah birsey olmaz canim korkma tavuğu nerden bulucaz benimde hic bi fikrim yok kirmizi ete de 7. Ayda baslaniyor diye biliyorum benim baslamam gerekiyo mesela artik kuzu kiyma veririm diyordum sen ne düşünüyorsun?
Ben de 16'sindan sonra sebze purelerine normal dana eti koyacagim,kuzu eti yemem yedirmem de adi ustumde daha yavri onlar cok uzuluyorum ama tabi yedirenlere saygim sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…