2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Muzu sevmiyor bnmki avokado denicem başka hangi meyveleri ekliyorsun mesela şeftali kayısı ezilmiyor çok sertler
Ben bugün kayısılı verdim.Kuru değil taze.Dün eşim almıştı marketten yumuşacıklardı.Kabuklarını soyarken ezildiler resmen.Severek yedi.Elma, armut,kavun denedim şimdiye kadar hep yedi yogurtla

Bana da dediler doğumdan sonra yine çıkıyor o yüzden gitmedim ikinci de olsun öyle başlayayım dedim daha iki seans oldu inşallah biter cnm

Ben limonla denemedim hiç.Yogurtla yapıyorum çok güzel oluyor.1 kilo süte kaynarken 2 yemek kaşığı yoğurt ekliyorum hemen kesiliyor zaten.Peynirler yüzeye çıkıyor topak topak.Yeşil su altta kalıyor.O da peyniralti suyu oluyor.Yoğurt az gelirse ilave edersin.Tabi limonla yapmak istersen ayrı

Bana yoğurt 11. Aydan sonra demişti ebe. Yedirdiğin öğünde de emziriyor musun peki? Ne kadar yediriyorsun? Püre mi veriyorsun? Çok sordum ama benim bu ek gıda işinde kafam karıştı.
Niye 11. Ay dedi bence çok geç.. Genellikle herkes ek gıdaya ilk yoğurtla başlar bemde yoğurtla basladım ve hergün iki üç yemek kaşığı yediriyorum

Bana da dediler doğumdan sonra yine çıkıyor o yüzden gitmedim ikinci de olsun öyle başlayayım dedim daha iki seans oldu inşallah biter cnm
Tüm vücut mu yaptırıyorsun?Eğer belli bir bölge yapılıyorsa,lazer ışınlarının başka yere degmemesine özen göster.(Mesela yüze yaptiriyorsan boynunu kapat)Atışlar tüy olmayan yeri uyarıyor.Böyle de saçma bişey bu.Yapanlar kabul etmiyor bunu ama böyle..

Kızlar benim bebis bazen hayran hayran beni izliyor kucagimdayken,bakışıyoruz.Kafamı sağa sola çevirince cenemden tutup kendine çeviriyor.Yine çeviriyorum tekrar tutuyor çenemi kendine çeviriyor ve öpüyor.Mucuk diye değil tabi ama dudaklarını deydirip çekiyor.Çok hoşuma gitti bugün.Özgeyle deneyip durduk,eğlence çıktı bize

Tüm vücuda gidiyorum cnm ama yüzüme yaptırmıyorum yüzümde yok

Bu yöntem daha iyiymiş bunu denerim ben çok teşekkür ederim bu arada vaktin için yüzeye çıkanı hemen alıyor musun bir süre kaynıyor mu? Sudan geçirme vs ekstra bir işlem yok dimi?

Bu yöntem daha iyiymiş bunu denerim ben çok teşekkür ederim bu arada vaktin için yüzeye çıkanı hemen alıyor musun bir süre kaynıyor mu? Sudan geçirme vs ekstra bir işlem yok dimi?
Hepsinin yüzeye çıktığından emin olunca,öylece süzgece döküyorum ben.Süzdürüyorum yani.İyice suzulunce de 1 er tatlı kaşığı kadar alıp streçe sarıp atıyorum buzluga.
Çok kaynamasina gerek kalmıyor,kısa sürede peynire dönüşüyor zaten süt.Ekstra bi işlem yok.Rica ederim.

Geçmiş olsun canım panikleme,soy gerekirse ılık serine yakın dus aldir.Süt ürünü verme ateslendigi zaman.Üsür diye düşünüp örtme sakın,hatta sadece beziyle kalsın.
[/QUOTE]
Sagol canim duş aldırdım islak bez koydum ama 38.5 olunca korktum calpol verdim simdi biraz daha iyi cok şükür yok üstünü ortmuyorum bez ve sifir kollu zibin var sadece

Teklif ediyorum ama benimki alisamadi demek hala insallah en kise surede sever suyu, amin aminn insallah canim

Ćok teşekkür ederim.Çok basit gerçekten, pastorize günluk sütü kaynattim,kaynadiktan sonra uzerine sıktigim limonun suyunu döktum biraz karıştırdim ,hemen süt kesildi , topak topak olmaya başladı,5 dakika kadar yine kaynattim, ocagi kapattim ,tencerenin kapağını da kapattım 2 saat beklettinm ve oldu(aslinda ben kendime de birkaç kere yapmistim öyle 2 saat bekletmene gerek yok ama bir tarifte öyle yapmıştı ben de bir de böyle deneyeyim dedim)sonra biraz derince bir kap alarak uzerine süzgeci yerleştirdim ve hazirladigim peyniri süzdüm ,peynirler süzgecin üstüne peynirin suyu ise suzgecin altinaki kapta olacak şekilde suyunu ayırdim .Süzgecin altindaki su da peynir altı suyu oluyormuş.O suyu da hazirladigin yemeklerde kullanabilirmişsin.Limon yerine sirke ve yogurtla da sütü kestirebilirmişiz.zDün burada yine sormuştüm,lor peynire biraz zeytinyağı(ben tereyağ ekleyebilirim)ve peyniraltı suyu ekleyip blendırdan geçorince de labne peyniri oluyormuşSizin ysvrucağa da afiyet olur inşallah

Canim aslinda güneş direk temas etmedi hic tentesi kapaliydi hep ama hava cok sıcaktı ondan olmaz degil mi ? Duş aldirdim yine 38.3 cikti calpol verdim simdi uyudu gece nöbetteyim..
Geçmiş olsun belki diştendir .Beninki de o kadar ince giydirmeme ragmen gece terliyor hasta olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…