Hımm marketlerde olan şu danone kutuları gibi olan aktivia mi cnm deneyeyim bi aslında bnm yoğurdumda yumuşak oluyo probiyotik maya ile mayalıyorum ama onu da deneyeyim
Kızlar benim bebis bazen hayran hayran beni izliyor kucagimdayken,bakışıyoruz.Kafamı sağa sola çevirince cenemden tutup kendine çeviriyor.Yine çeviriyorum tekrar tutuyor çenemi kendine çeviriyor ve öpüyor.Mucuk diye değil tabi ama dudaklarını deydirip çekiyor.Çok hoşuma gitti bugün.Özgeyle deneyip durduk,eğlence çıktı bize
Aynisi bizde de var hatta emerken bana bakmaktan ve bana gulmekten emmiyor gozlerini ortuyorumemmesi bitince örtüyü kendi çekiyor bana sevgiyle öyle bir bakiyor ki bakişlari kalbimi delip geciyor.Bir de klasik emmeden sonra sohbet ediyoruz bana bir seyler diyor agzinin icinde ben de cevap veriyorum konusuyoruz yani benimki sofradan hemen kalkmıyor çoğu zamanBir de acikmişsa ve bana sevgisini belli etmek isterse de daha ilk aylardan itibaren yanagima bir saldiriyor ki sormayin . Mutfakta işim oluyor babasina veriyorum biraz uzun kalmişsam odaya giiryorum babasinin kucagindan bana uçacak neredeyse bir heyecanlaniyor sanirim unutuyor beni, gorunce aklina geliyorum ve aglayarak bana dogru uçuyor,normal gulerken beni gorunce ya da benim sesimi duyunca aklina geldigim icin agliyorkucagima alinca yanagima bir saldiriyor agliyor,ellerini sacima atiyor saçimi cekiyor, kollarini boynuma doluyor ki dersiniz 40 gun ayrilmişizo anlarda tüm zorlugum yorgunlugum gidiyor.
Kızlar benim bebis bazen hayran hayran beni izliyor kucagimdayken,bakışıyoruz.Kafamı sağa sola çevirince cenemden tutup kendine çeviriyor.Yine çeviriyorum tekrar tutuyor çenemi kendine çeviriyor ve öpüyor.Mucuk diye değil tabi ama dudaklarını deydirip çekiyor.Çok hoşuma gitti bugün.Özgeyle deneyip durduk,eğlence çıktı bize
Aayyy çok tatlı yaa ❤ Uzay meteyi 2-3 hafta geriden takip ediyor genelde, eğer o da yaparsa bunu oturup ağlarım sanırım. Beklemedeyim gözgöze bakıyoruz da tutup çevirmedi hiç
Ben bir süredir ekmeği evde yapıyorum biraz süt siyez unu ve ruşeym koyuyorum. Tam da bugün azcık versem mi diye düşünmüştüm bizde de et suyuyla püre vardı. Cesaretlendirdin beni☺ Bazen abartıyor muyum diye düşünüyorum alerji işini.
bir de sen paylaşmıştın sanırım yulaf domates lor karışımı yediğini söylemiştin, benim yulafla ilgili çok bilgim yok haşlıyor musun kendin tüketirken? Bebeğe veriyor musun? Nasıl vermek gerekir?
Canim aslinda güneş direk temas etmedi hic tentesi kapaliydi hep ama hava cok sıcaktı ondan olmaz degil mi ? Duş aldirdim yine 38.3 cikti calpol verdim simdi uyudu gece nöbetteyim..
Ben de berbat durumdayım. Kiloluyum, tüy temizliğim aksıyor ki hiç başıma gelmezdi. Koronadan dolayı kaşımı dahi aldıramıyorum. Diğerleri yine ağda bantı falan halloluyor ama kaşımı kendim beceremiyorum. Saç desen kesim istiyo... neyse.. kilo versem yeterdi.
haaa bu arada tartıldım ben, sanırım 2 kilo vermişim. Eve tartı aldım.
gerçekten psikolojik olarak çöküntü yaşıyoruz bende kilo sorunu olmadı çünki dogumdan sonra mide rahatsızlığı geçirdim sürekli istifar ede ede eridim 1 haftada ama kilonu kafana takma bizler kendimiz için yaşamıyoruz şuara
cocuklarimiz için bu haldeyiz rabbim sağlık versin ben cocuklarima bakamayacak duruma gelmiştim kilo önemli degil yürümeye başlayınca peşinde koşmaktan uçar gider kilolar canım sen annesin neler başladığına bi bak.
Bende pcos var canım.Evlenmeden önce igneliye gittim bitirdim.Özgeye doğum yapınca tekrar çıktı tüyler.Sonra lazere gittim yine bitti,ama Meteyi dogurunca yeniden hortladilar.Benim hormonlarla alakalı ya,şöyle bi ohh diyemedim.Bu kez ilaçla beraber devam edicem.Umutluyum bakalım.
Hiç sorma aynı durumdayım. Bir de kafam karışık mesela brokoli filan vermek istiyorum ama mevsimi değil sanırım. Avokado aldım olgunlaşmasını bekliyorum. Bugün kiraz verdim azıcık irmikle beraber. Yeşil fasulye verdim yemedi. Domates alerji yapabilir diye düşünüp erteledim. Meyveden çok sebze vermek istiyorum ama tıkandım
Ben de öyle, avokado aldım olgunlaşmasını bekliyorum:) brokoli aldım ama mevsimi değil, bir de kırmızı pancar var. Ama havucun da mevsimi kış aslında. Ben havuçla başlamıştım.
Ever ya bilmiyorum, süt ürünleri alerji yapabiliyor diye. Peynire de öyle dedi. Peynirle başlayan da var. Ben de acaba emziriyorum diye mi öyle dedi ki diye düşünmüştüm.
Kadın doğumdan başka endokrinoloji doktoruna gidebilirsiniz.Hormon testi yapılıyor.Östrojen,testosteron hormonlarina bakılıp ona göre tedavi uygulanıyor.
Kadın doğumdan başka endokrinoloji doktoruna gidebilirsiniz.Hormon testi yapılıyor.Östrojen,testosteron hormonlarina bakılıp ona göre tedavi uygulanıyor.
kızlar kızımın mamasını değiştirmeyi düşünüyorum bebelac gold kullaniyorum gaz sorunu oldugu için baslamistik artık kilo alımı durdu birde sürekli ishal gibi oluyo mamadan acaba hangi mamaya gecsek severmi digerlerini.
kızlar kızımın mamasını değiştirmeyi düşünüyorum bebelac gold kullaniyorum gaz sorunu oldugu için baslamistik artık kilo alımı durdu birde sürekli ishal gibi oluyo mamadan acaba hangi mamaya gecsek severmi digerlerini.
Kızlar bende bugun kahvaltıya pankek yaptım birtanesini yedi. Kücük kücük parçalayıp önüne koydum ama bilmiyor daha yemeyi oyun oynuyo sonra ben yedirdim Bunları buzluga koysak tek tek cıkarsak kötü mü olur sizce