2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Hımm marketlerde olan şu danone kutuları gibi olan aktivia mi cnm deneyeyim bi aslında bnm yoğurdumda yumuşak oluyo probiyotik maya ile mayalıyorum ama onu da deneyeyim
Ben activia yogurt ile mayaladim dün 1 çorbba kaşıgi yigurdu 1 litre süte koydum cok guzel oldu hatta buzluguma o mayadan yine ayri koyup depoladim
 
Aynisi bizde de var hatta emerken bana bakmaktan ve bana gulmekten emmiyor gozlerini ortuyorumemmesi bitince örtüyü kendi çekiyor bana sevgiyle öyle bir bakiyor ki bakişlari kalbimi delip geciyor.Bir de klasik emmeden sonra sohbet ediyoruz bana bir seyler diyor agzinin icinde ben de cevap veriyorum konusuyoruz yani benimki sofradan hemen kalkmıyor çoğu zamanBir de acikmişsa ve bana sevgisini belli etmek isterse de daha ilk aylardan itibaren yanagima bir saldiriyor ki sormayin . Mutfakta işim oluyor babasina veriyorum biraz uzun kalmişsam odaya giiryorum babasinin kucagindan bana uçacak neredeyse bir heyecanlaniyor sanirim unutuyor beni, gorunce aklina geliyorum ve aglayarak bana dogru uçuyor,normal gulerken beni gorunce ya da benim sesimi duyunca aklina geldigim icin agliyorkucagima alinca yanagima bir saldiriyor agliyor,ellerini sacima atiyor saçimi cekiyor, kollarini boynuma doluyor ki dersiniz 40 gun ayrilmişizo anlarda tüm zorlugum yorgunlugum gidiyor.
 
Son düzenleme:

Aayyy çok tatlı yaa ❤ Uzay meteyi 2-3 hafta geriden takip ediyor genelde, eğer o da yaparsa bunu oturup ağlarım sanırım. Beklemedeyim gözgöze bakıyoruz da tutup çevirmedi hiç
 

Öyle olduğu gibi yiyorum canım, domates yumuşatıyor zaten. Hiç pişirmedim.

Canim aslinda güneş direk temas etmedi hic tentesi kapaliydi hep ama hava cok sıcaktı ondan olmaz degil mi ? Duş aldirdim yine 38.3 cikti calpol verdim simdi uyudu gece nöbetteyim..


Nasıl oldu canım Selim düştü mü ateşi
 
Canim vermiyim dedim ama 38.5 olunca verdim suan 37.2 hala hafif var ama bunada şükür bu gece beraber uyuyacagiz atesini olcucem surekli
Ver cnm tabiki başka türlü düşmez. ateşi hiç sevmiyorum ya çok korkuyorum geçmiş olsun yakışıklıma
 
gerçekten psikolojik olarak çöküntü yaşıyoruz bende kilo sorunu olmadı çünki dogumdan sonra mide rahatsızlığı geçirdim sürekli istifar ede ede eridim 1 haftada ama kilonu kafana takma bizler kendimiz için yaşamıyoruz şuara
cocuklarimiz için bu haldeyiz rabbim sağlık versin ben cocuklarima bakamayacak duruma gelmiştim kilo önemli degil yürümeye başlayınca peşinde koşmaktan uçar gider kilolar canım sen annesin neler başladığına bi bak.
 
bunun için lazer dışında gidilen bi doktor varmu canim benim kardeşimdede aşırı tüylenme varda bizde götürmek istiyoruz.
 
Ben de öyle, avokado aldım olgunlaşmasını bekliyorum:) brokoli aldım ama mevsimi değil, bir de kırmızı pancar var. Ama havucun da mevsimi kış aslında. Ben havuçla başlamıştım.
 
Niye 11. Ay dedi bence çok geç.. Genellikle herkes ek gıdaya ilk yoğurtla başlar bemde yoğurtla basladım ve hergün iki üç yemek kaşığı yediriyorum
Ever ya bilmiyorum, süt ürünleri alerji yapabiliyor diye. Peynire de öyle dedi. Peynirle başlayan da var. Ben de acaba emziriyorum diye mi öyle dedi ki diye düşünmüştüm.
 
bunun için lazer dışında gidilen bi doktor varmu canim benim kardeşimdede aşırı tüylenme varda bizde götürmek istiyoruz.
Kadın doğumdan başka endokrinoloji doktoruna gidebilirsiniz.Hormon testi yapılıyor.Östrojen,testosteron hormonlarina bakılıp ona göre tedavi uygulanıyor.
 
Kadın doğumdan başka endokrinoloji doktoruna gidebilirsiniz.Hormon testi yapılıyor.Östrojen,testosteron hormonlarina bakılıp ona göre tedavi uygulanıyor.
tamam canım sağol burda kadin doguma gitti ama genetik dedi gönderdi adetleride düzensiz cok üzülüyor
 
kızlar kızımın mamasını değiştirmeyi düşünüyorum bebelac gold kullaniyorum gaz sorunu oldugu için baslamistik artık kilo alımı durdu birde sürekli ishal gibi oluyo mamadan acaba hangi mamaya gecsek severmi digerlerini.
 
evolvia aptamil sma kullananlar varsa bunlara geçmeyi düşünüyorum
 
Kızlar bende bugun kahvaltıya pankek yaptım birtanesini yedi. Kücük kücük parçalayıp önüne koydum ama bilmiyor daha yemeyi oyun oynuyo sonra ben yedirdim Bunları buzluga koysak tek tek cıkarsak kötü mü olur sizce
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…