2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba ben bugun peynir yaptim,peynir altı suyunu corba ,sebze pureso ve mamalara mi kullabuyorsunuz?Bir de dondurucuda nasil sakladiniz ,buz kalibina koysam diye düşundum olur mu kiDaha once konusulmustu sanki sizi ozur dileyerek tekrar yoracagim

Uzay bugün oglen 12de uyandı ve az önce uyutabildim daha. 8 saattir uyanıktı. Aşırı hareketliydi, hani kirazın içinde kurt olur ya kıpır kıpır, aynen öyleydi işte Yok böyle bir enerji. Mahvetti eşimle beni bugün. Acaba ek gıdadan dolayı enerjisi mi fazla geliyor yoksa emekleyebilecegini fark etti onun heyecanı mı bilmiyorum. Yarın da böyle olursa biterim ben

Evet püre, çorba her şeyde kullaniyorum ben ama ekşi olabiliyor biraz. Tadini cok alirsa yemiyor benim oğlum. Buz poşetlerine doldurup dondurdum kolay oluyor hem kullanımı. Umarım sever yakışıklı.

Evet püre, çorba her şeyde kullaniyorum ben ama ekşi olabiliyor biraz. Tadini cok alirsa yemiyor benim oğlum. Buz poşetlerine doldurup dondurdum kolay oluyor hem kullanımı. Umarım sever yakışıklı.
Tesekkur ederim ins anlamaz da severben daha yarin ilk kez peynir tattiracagim pek tembelim

Tam düzeldi diyoruz bir şey çıkiyor,ceviz cok yediyse enerji gelmiştir

anlıyorum seni canım emin ol çoğumuz öyleyiz ben saçımı bile tarayamiyorum maalesef

Ben ağırlıklı emziriyorum. Bir öğün veriyorum. Sen iki öğün veriyorsun ya emziriyor musun diye merak ettim. Kakası yapması nasıl? Benim oğlum kabız oluyor her yeni gıdada.

Ah bebeğim... neşesi yerinde olsun da.. her zaman böyle olmaz annesi..

anlıyorum seni canım emin ol çoğumuz öyleyiz ben saçımı bile tarayamiyorum maalesef
Ben de berbat durumdayım. Kiloluyum, tüy temizliğim aksıyor ki hiç başıma gelmezdi. Koronadan dolayı kaşımı dahi aldıramıyorum. Diğerleri yine ağda bantı falan halloluyor ama kaşımı kendim beceremiyorum. Saç desen kesim istiyo... neyse.. kilo versem yeterdi.
haaa bu arada tartıldım ben, sanırım 2 kilo vermişim. Eve tartı aldım.

Kızlar bebişlere her gün yoğurt veriyor musunuz bnmki yoğurdu sanki pek sevmiyor ya o yüzden bende bi ara vermiştim yarın tekrar denicem ama çok istekli yemicek eminim

Kızlar Selim ateşlendi ilk defa uykudan uyandi sıcaktı ölçtüm 38.1 di islak bez falan koydum 37.7 şuan bugun alerjisi icin hastaneye gitmistik sicak mi carpti cocuga yoksa dişten mi bilmiyorum

Ben ağırlıklı emziriyorum. Bir öğün veriyorum. Sen iki öğün veriyorsun ya emziriyor musun diye merak ettim. Kakası yapması nasıl? Benim oğlum kabız oluyor her yeni gıdada.
ben de agirlikli emziriyorum canim. Gunde bir ogun veriyorum Bir de aksamlari bir kasik yogurt yediriyorum.

Kızlar bebişlere her gün yoğurt veriyor musunuz bnmki yoğurdu sanki pek sevmiyor ya o yüzden bende bi ara vermiştim yarın tekrar denicem ama çok istekli yemicek eminim

Canım mayaladigin yoğurdun içine activia ekle 1 kutu. Tadı çok yumuşak oluyor o zaman yer belki. Uzay öyle yedi ve her gün yiyor.

Son düzenleme:
Kızlar Selim ateşlendi ilk defa uykudan uyandi sıcaktı ölçtüm 38.1 di islak bez falan koydum 37.7 şuan bugun alerjisi icin hastaneye gitmistik sicak mi carpti cocuga yoksa dişten mi bilmiyorum

Geçmiş olsun selime kıyamam diş ateşi 38i geçmez diye okumuştum ama başıma gelmedi hiç emin olamadım. Güneşte şapkasız kaldıysa çarpmış olabilir. Olmazsa ateş düşürücü ver 38i yine görürse.

Gecmis olsun canim, sicaktan da olabilir atestende. Insallah duser hemen. Burada 38.5 derece oldugunda direk hastaneye getirin diyorlar.

Canım çok sevindim kilo vermene, ben de fena gitmiyorum. Yulafla aramız çok iyi şu sıralar 2-3 derken hepsinden kurtulacagiz

ben de agirlikli emziriyorum canim. Gunde bir ogun veriyorum Bir de aksamlari bir kasik yogurt yediriyorum.
Bana yoğurt 11. Aydan sonra demişti ebe. Yedirdiğin öğünde de emziriyor musun peki? Ne kadar yediriyorsun? Püre mi veriyorsun? Çok sordum ama benim bu ek gıda işinde kafam karıştı.

Çok geçmiş olsun canım, bence havaların sıcaklığını da göz önünde bulundur susuz kalmış olabilir mi diye bak, bugün benimkinin de hafif yükselir gibi oldu su içirdim geçti. Şimdiye kadar sadece anne sütü verdiğimiz için ben unutuyorum dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…