Biz uzayla kavga ediyoruz canım. Çocugun tek düzenli şeyi gündüz uykusuydu, buraya yazdığımdan beri bozuldu gitti. 4 saattir uyanık. Dün de 8 saat uyanık kaldı gündüz. İnanmadığım nazara inanmaya başlıycam nerdeyse. Grup dışından okuyup iç geçiren mi var ne Çok yoruldum iki gündür canım çıktı
Yaa benim kızım da öyle birkaç gündür .Dönemsel bir şey mi acaba??Dün 9 bucukta uyandi 3 bucuga kadar uyumadı 1 saat uyudu sonra 11 buçukta zorla uyuttum .Bütün gun 1saat uykuyla durdu ve uyumamak icin direniyor iki gündür .Resmen mücadele veriyor benimle.
Biz uzayla kavga ediyoruz canım. Çocugun tek düzenli şeyi gündüz uykusuydu, buraya yazdığımdan beri bozuldu gitti. 4 saattir uyanık. Dün de 8 saat uyanık kaldı gündüz. İnanmadığım nazara inanmaya başlıycam nerdeyse. Grup dışından okuyup iç geçiren mi var ne Çok yoruldum iki gündür canım çıktı
Yaa ben çok inanirim nazara ve nazar gerçekten var olan bir şey göz değmesi ne denirse..Sadece kötü göz degil imrenmek ,yaa ne güzel demek bile bence karşıyi etkiliyor ..
Kizlar cok tesekkur ederim, Selim ayni bi düşüyor bi çıkıyor ateşi duş aldırıyorum falan kontrol altinda tutmaya çalışıyorum olabildigince bugun hic ates düşürücü vermedim suan uyuyor 38.2 cıktı ateşi, ıslak bez koyuncada ağlıyor üşüdüğü icin
Yaa ben çok inanirim nazara ve nazar gerçekten var olan bir şey göz değmesi ne denirse..Sadece kötü göz degil imrenmek ,yaa ne güzel demek bile bence karşıyi etkiliyor ..
Yaa benim kızım da öyle birkaç gündür .Dönemsel bir şey mi acaba??Dün 9 bucukta uyandi 3 bucuga kadar uyumadı 1 saat uyudu sonra 11 buçukta zorla uyuttum .Bütün gun 1saat uykuyla durdu ve uyumamak icin direniyor iki gündür .Resmen mücadele veriyor benimle.
Sorma canım ya biz de mahvolmuş durumdayız. Bugün sadece 1 saat uyudu, cin gibi oturuyor. Uyutmaya çalışınca kızıyor resmen bana. Gece güzel uyur belki dedim ama 2 saatte 1 uyandık yine her zamanki gibi
Canım ben hiç inanmam normalde nazara falan ama bir kaç ay önce kilosunu yazmıştım o zaman da çocuk 2-3 gün emmemişti. Inanıyorum artık nazar, kötü enerji artık nasıl isimlendirirsek
siz niye üstünüze alındınız ki? Gruptaki kimsenin kötü niyetli olmadığını belirtmek için "grup dışından okuyanlar" diye belirtmişim hâlbuki. Kesin nazar falan mi demişim, bu mu peşin hüküm? Neyse, çok gereksiz bir konuşma oluyor bu.
Yani biz de okuyanlar arasindayiz kaldi ki soruyu soran benim,hassasiyetler önemlidir,herkesin satir aralarindan algilayabilecegi olumsuz mesajlara dikkat etmek gerekir o zaman,burada dile getirmek yerine karar alir ve bir daha yazmazsiniz nazara da gelmezsiniz,evet gereksiz bir konuşma olmasın,haklisiniz,umarim bir daha böyle bir diyaloğa girmek zorunda kalmayız.Herkesin bebegi çok ozeldir.Buradaki amacimiz birbirimize değer katmak,birbirimizi tamamlamak.Kendi adima amacım bu.Neyse uzatmadan bitireyim.Dilerim bebeginizle ilgili sorununuz en kisa zamanda çözülür.
Aynen çok dillendirmemek en iyisi aslında.Biz bazen eşimle aramizda konuştuğumuzda bile çocuğa bir seyler oluyor..Sen de aynı şeyi yazmışsın..Sadece kötü niyetle ilgili değil..
Aynen çok dillendirmemek en iyisi aslında.Biz bazen eşimle aramizda konuştuğumuzda bile çocuğa bir seyler oluyor..Sen de aynı şeyi yazmışsın..Sadece kötü niyetle ilgili değil..
Yani iste bebeklerin gunu gününu tutmuyor maalesef bir iyiyse bir kotüler ,uyku egitimi falan sökmüyor bence bu aylarda,denedim oldu diyorum diş atak falan bozuyor uykuyu ,en ufak saat degisikligi ,yedikleri,aktivite etkiliyor.
Canım ben hiç inanmam normalde nazara falan ama bir kaç ay önce kilosunu yazmıştım o zaman da çocuk 2-3 gün emmemişti. Inanıyorum artık nazar, kötü enerji artık nasıl isimlendirirsek
Valla nazara inanıyorum ben canım ya. Dediğin gibi çocuğun iyi biseyini söyleyince hemen bozuluyor. Bir de ben ne zaman sosyal medyaya fotoğraf koysam o zaman yavruma bir hâller oluyor Ben de nazara bağlıyorum Inşallah geçer bir an önce Uzay'ın huysuzluğu
Ben nazara inanirim ama esim cok abartiyor. Esim de guzel bir sey oldugunda dillendirme sus der. Hatta devamli birileri bana annenin nazari cok deger diyorlar. Ilk aylarda bebisime nazar degecek diye doya doya sevemedimde. Ama simdi bebisin hallerine dayanamayip bol bol opuyorum her tarafini.
Valla nazara inanıyorum ben canım ya. Dediğin gibi çocuğun iyi biseyini söyleyince hemen bozuluyor. Bir de ben ne zaman sosyal medyaya fotoğraf koysam o zaman yavruma bir hâller oluyor Ben de nazara bağlıyorum Inşallah geçer bir an önce Uzay'ın huysuzluğu
Evet canım başladım iki hafta bitti bile. Ilk hafta çok sıkıntılı geçti. Ağlıyordum sürekli ama mecbur alıştık. Oğlum da alıştı. Zaten babası bakıyor ya birlikte güzel zaman geçiriyorlar. Benim de aklim çok kalmıyor. Eve gelince kucağıma bir atlayışı var ama görseniz. Öpmeyi bilmediği için elleriyle yanaklarımi tutup yalıyor yüzümü Çok zor ama yarım gün olduğu için biraz daha iyi gidiyor.
Bilirim canım. Hele bir de düzensizliğe alıştırmadıysa bebiş yani genelde düzenli giden bir akış varsa böyle durumlarda insanın dengesi şaşıyor. Işe başladığım ilk hafta benim oğluş da geceleri o kadar çok uyanıyordu ki hem o düzensizlik hem işe başlamanın stresi 1 haftada çöktüm gibi olmuştu.
Evet canım başladım iki hafta bitti bile. Ilk hafta çok sıkıntılı geçti. Ağlıyordum sürekli ama mecbur alıştık. Oğlum da alıştı. Zaten babası bakıyor ya birlikte güzel zaman geçiriyorlar. Benim de aklim çok kalmıyor. Eve gelince kucağıma bir atlayışı var ama görseniz. Öpmeyi bilmediği için elleriyle yanaklarımi tutup yalıyor yüzümü Çok zor ama yarım gün olduğu için biraz daha iyi gidiyor.
Oyyy kiyamam minige seni cok ozluyor demek ki. Ama babanin bakmasi iyi ikinizden biri yaninda.Allah yardimciniz olsun butun calisan annelerin. Gercekten Cok zor bir durum bebisi birakip calismak.