2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar nazar üzerine konuşmuşsunuz da bemce kesinlikle çok inanıp çok kafada onu düşündükce çağırırsınjz ben buna inanıyorum. Yüzden nazat felan hiç düşünmüyorum kızımın fotoğrafını atarken de iyi şeylerini söylerken de. Düşündükce çekersinşz bence. Benim kızı her instagram whatsapp attığımda herkes diyo atma şu kızı anzar olcak. Hepsine de diyorum bir bebeğe kim kötü bakar ki hele ki anne olan herkes eminim ki maşallah der kötü bakmaz kötü düşünmez diye düşünüyorum..

Aaa geçmiş olsun.Nerden çıktı?
annemlere gelmiştimya yaşlı ananem var yuruyemiyo ona bakiyoruz temizligi yemegi persembe oraya gittik aksam üstü teyzemde geldi bir gün once marketlerine koronali biri gelmiş tabi maskesiz market isletilirse böyle olur.bizde herkes evde ama bu şekilde insallah bulaşmamıştır durum bu pazartesi ona test yapilacak sonuca göre bizede

bebelac goldu sallamadan kaşık yardimiyla karıştırmak gerekiyo o yüzden çok köpürüyo benim kiz hala 120cc zor iciyo canim evolviya küçük alayim bi deneyeyim bari kokusu tadı nasıl begenirmi acaba.

Ay, nasıl yed? Ben henüz parça parça şeyler vermedm. Hep püre veriyorum. Dişleri var mı?
Ben veriyorum bayadır parça şeyler baya kücük kücük bölüp verdim canım yedi zaten yumusak oluyo pankek yutmssı kolay olur. İki dişimiz var

Kızlar bebeklerin çiğneyip yutması dişle alakalı değilki hiç dişi olmaysn bebeklerde damaklarıyla çiğneyip yutabilirler zaten ön dişlerle çiğnenmezki bnm büyük kızım ilk dişini yaşında çıkardı sekiz aylıkken köfte yiyodu

Aynen zaten önden cıkıyo dişler onlar arka tarafla çiğniyor. Benimki yutuyor bayadır veriyorum ben alışsın diye. Çiğniyor ağzında baya sonra yutuyor

Evet ben de duymuştum bunu hatta boğulmamamaları için yiyecekleri kücuk lokmalar halinde önce yanaklarin ic kısımlarına koymak gerekirmiş bu sayede lokmalar direkt boğazina gitmez bebekler de bogulmazlarmis ancak bu yöntemi hiç denemedim bilmiyorum yontem doğru mudur,riskli midir bilmiyorum haberiniz olsun

Aynen zaten önden cıkıyo dişler onlar arka tarafla çiğniyor. Benimki yutuyor bayadır veriyorum ben alışsın diye. Çiğniyor ağzında baya sonra yutuyor
Bizimki bu sabah biraz pogaca yedi.Ağladı vereyim diye.Minik minik koparıp verdim.Normalde öğürüyor ilk verince böyle katı şeyleri ama bugün yapmadı.

Bizimki bu sabah biraz pogaca yedi.Ağladı vereyim diye.Minik minik koparıp verdim.Normalde öğürüyor ilk verince böyle katı şeyleri ama bugün yapmadı.
Maşallah ona alışıyor demekki annesi Benım cimcime hiç öğürmedi hatta ekmek istiyo hep elime ver yyim diyo da korkuyorum bi kac kez verdim büyük parca koparıyo o Yüzden bende elimle küçük parçalara bölüp veriyorum yiyo. Bugun limon yalattım bayıldı

Selam kizlar, bu gece sabaha karşı selimin atesi 39.3 olunca direk hastaneye gittik kan idrar vs yapildi, boğazı kızarmış biraz dedi doktor, tahliller temiz çıktı, korona testi yapalim diyince başımdan aşağı kaynar su döküldü illa var diye bisey yok ama ateşten dolayi yapmaliyiz dedi sonucu bi kac gune çıkarmış, selim bugun iyice halsizlesti öksürük falan yok ama biraz once bayağı kustu, antibiyotik tedavisine başladık sık sık emziriyorum, doktora ek gidaya devam edeyim mi dedim edebilirsin dedi ama sormayi unuttum, kemik suyuna corba veya kiymali corba falan yapip versem faydasi olur mu toparlanmasina ?

Geçmiş olsn inşallah yoktur bişeyi diş çıkarıyor da olabilir

Canım çok çok üzüldüm yaa kıyamam selimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…