2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
acaba evolviyanin tadı kokusu nasıl begenirse ondan almayi düşünüyorm aptamil kabizlik yapiyo diye kararsizim

Canım ben hiç inanmam normalde nazara falan ama bir kaç ay önce kilosunu yazmıştım o zaman da çocuk 2-3 gün emmemişti. Inanıyorum artık nazar, kötü enerji artık nasıl isimlendirirsek
ben anneme bile bugun iyi uyudu desem yada baska bişey hemen değişiyo benim nazarim degiyo galiba artik iyi demiyorum korkudan

Kızlaarrr peynir yaptımmm bu saate kaldı ama vazgeçmedim Sizin için küçük belki ama benim için cidden büyük bir adım kızım doğana kadar mutfakla hiç aram yoktu. Hatta evliliğimin ilk 2,5 yılında mutfağa haftada bir girerdim desem yalan olmaz , öğrenci hayatı gibiydi (bu arada 3 yıllık evliyim). Hala çok zorlanıyorum her gün yemek yapmak çok zor geliyor siz siz olun evlatlarınızı mutfak ve ev işleriyle haşır neşir büyütün ben kızımın iyiliği için öyle yapıcam

Haydi gözünüz aydin,afiyetle yesin minigini
kızlar korona olabiliriz maalesef ailecek bize dua edin.
Gecmiş olsun her seyin hayirlisi olsun dilerim bulaşmamıştır.

Ay, nasıl yed? Ben henüz parça parça şeyler vermedm. Hep püre veriyorum. Dişleri var mı?

Allahallah, ne yapıyor 8 saat uyanık kalınca? Keyfi nasıl? Bir dönemden geçiyordur belki.

Sorma canım ya biz de mahvolmuş durumdayız. Bugün sadece 1 saat uyudu, cin gibi oturuyor. Uyutmaya çalışınca kızıyor resmen bana. Gece güzel uyur belki dedim ama 2 saatte 1 uyandık yine her zamanki gibi
Bizimki de gece öyle uyanıyor. Mesela şuan ayağımda sallıyorum. Sanırım sallmaya alıştırdığım için uyanınca sallanmadan uyuyamıyor. Yandım ben ya

Ah güzelim, annesini severmiş de.

Bizimki de gece öyle uyanıyor. Mesela şuan ayağımda sallıyorum. Sanırım sallmaya alıştırdığım için uyanınca sallanmadan uyuyamıyor. Yandım ben ya

Sallanmak bağımlılık yapıyormuş canım çocuklarda, yavaş yavaş alıştırmaya çalış yoksa işin zor.

Allahallah, ne yapıyor 8 saat uyanık kalınca? Keyfi nasıl? Bir dönemden geçiyordur belki.

Hiç sorma canim, sürekli oyun oynamak istiyor. Biz bir de hata ettik eşimle, kovalamaca yakalamaca gibi bir şeyler oynattık, şimdi hep öyle hareketli oyunlar istiyor. Kıpır kıpır hiç durmuyor. Bu donem biraz hızlı geçse çok iyi olacak.

Tebrikler canım ellerine sağlık ah bu minikler neler yaltiriyorlar bize. Ben de bazen kendime şaşırıyorum

4de uyandı canını yediğim, eşim de uyandı, acıkmış baba oğul kahvaltı yaptılar, 4de. Ölüyorum uykusuzluktan

Evet canım 3 gibi aydınlanıyor ortalık, baba sitem ediyor birde, zaten akşam yemeği yemeden uyumuşmuş. Yatağının başında cips paketi buldum bunlar babalı ogullu beni de yiyecekler.
Bizim ev sakinleri de olmadık saatte acıkınca,"yatayım da beni yiyin"diyorum.Özge çok gülüyor bu lafa.
Aç insan da uyuyamiyor ama yaa

Biz 2 gundür günduz huysuzduk bu gece de saat başi kalktı emmek.istedi,emzirmeyince de ağliyor mecbur veriyorum midesi rahatsiz olscsk korkuyorum bir bakayim dedim.Uykusuzluk ,huysuzluk ,surekli kucak isteme...Diş mi diye evet yine bir dişimiz geliyor ust ön disin bir tanesi Peş péşe çıkariyor dolayisiyla da ağrısı ,sızısı,uyku bölünmesi hiç bitmiyor. Biz diş çıkarmaya 4,5 aylikken başladık,çocuk mahvoldu düzen kalmadi.Bu gidisle tüm dislerini ilk bir yil cikaracak galiba

Son düzenleme:
Bende bebelax gokdu beğenmedim. Hem çok köprüyordu karıştırınca hem tam erimiyordu anlamadım neden ama. Ben değiştirdim evolvia aldım memnunum sanki kilo da aldırıyor ama ek gıda daha çok aldırıyor bence. Bir de ben keçi sütlü golden goat ı çok beğenmiştim kızıma çok iyi gelmişti de o da çok pahalı artık mama yetişmiyor malum 150 180 cc içiyor bir öğün o yüzden mecbur uygun birşeyw geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…