2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok üzüldüm canım ya,çok çok geçmiş olsun.Önlem amaçlı yapmışlardır içini ferah tut.
Kustu demissin,kemik suyu ağır gelmesin bide..
Yavrum biran önce toparlanır inşallah.

Çok geçmiş olsun en kisa surede atlatacak inşallah.Bol bol sıvı verin zaten emziriyorsunuz su da verin,boğaz için cok gerekli sıvı tüketimi ,ek gida aliyorsa ılık çorba da verebilirsiniz iyi gelir bence ama cani istemez bu halde herhalde siz emzirmeye bakin ilaclar zaten 2 gune etkisini gisterir vücudu sindirimi zor besinlerle yormasaniz daha iyi olur,bogazdaki mikrobu sıvı ile atabilirmiş vücut,burnu tıkaliysa mutlaka açin aslında burnu aksa çok rahatlar.Tekrar geçmiş olsun yavrunuza.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım ya Inşallah bir an önce toparlanır Selim. Testi prosedür olduğu için yapmışlar zaten içini ferah tut kötü bir sonuç çıkmayacak inşallah.

Güzel anneler benim bir sorum olacak. Oğlumun poposu çok kötü pişik oldu. Ilk kez oluyor pişik. O yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Ne kullanmalıyım ne yapmalıyım?

Trosyd canım, yarı yarıya bephanten ya da hametanla karıştır sür. Aksamina gecer. 20 lira falan fiyati, pisik konusunda mucize.
Canım trosyd kremi araştırdım da içinde kortizol varmış. Sıkıntı olur mu ki alacaktik ama içeriğinden dolayı almadık

Ahh selimcim çok üzüldüm, geçmiş olsun canım
Bence bu süreçte daha önce vermediğim bir şeyi verme. Umarım sonucu da temiz çıkar toparlanır hemen kuzum

Güzel anneler benim bir sorum olacak. Oğlumun poposu çok kötü pişik oldu. Ilk kez oluyor pişik. O yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Ne kullanmalıyım ne yapmalıyım?
Gecmiş olsun ben pisik onleyici krem kullaniuorum hiç birakmadim, pisik olduktan sonra o önleyici kremler işe yaramiyormuş,tedavi edici kremler olmali diye biliyorum ama bu konuda bir fikrim yoksimdi şansli donemdeyz altini biraz uzun süre açik tutup havalandirmak gerekiyor sanirim bir de sadece suyla yıkayın,duydugum kadariyla zeytin yaği surmek bile zarar veriyormuş asidik etkisinden dolayı ama yine de deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar daha çok yardimci olur size tekrar geçmiş olsun.

Canım bir de e nabizdan kontrol etme şansın varsa sık sık bak, ertesi gün çıkmıştı benim ablanin sonucu

Teşekkür ederim. Genelde dediklerinizi yapıyorum ama yine de pişik oldu. Bu ara sık kaka yapmaya başladı sanırım o yüzden oldu. Inşallah geçer bir an önce. Gördükçe benim içim acıyor

Ben kullandım canım 4 aylik falandı sanırım. 2 kere kullandım gecirdi. Yapacak bi şey yok mecbur kaldım
Anladım canım. Ben de arkonun yağlı kremi varya onu deneyeceğim. Iyi geliyor diye okudum. Olmazsa ben de alacağım mecbur.

Ben sudocrem kullanıyorum.Ara sıra kızarıyor,çok iyi geldi.Ama ağır pisiklerde iyi gelir mi bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Genelde dediklerinizi yapıyorum ama yine de pişik oldu. Bu ara sık kaka yapmaya başladı sanırım o yüzden oldu. Inşallah geçer bir an önce. Gördükçe benim içim acıyor
Haklisiniz bazen ne kadar dikkat etsek de oluyor ama cabuk geciyir pişik o kremlwri sürun bence hemn gecain acimasin cani cok zarari olmaz hizli etki gosteriyor cunku bir de sornasinda pisik onleyici kremi hic birakmayin

Çok üzüldüm canım ya,çok çok geçmiş olsun.Önlem amaçlı yapmışlardır içini ferah tut.
Kustu demissin,kemik suyu ağır gelmesin bide..
Yavrum biran önce toparlanır inşallah.
Evet ağır gelebilir haklisin ne vermeliyim peki sence busurecte ? Tesekkur ederiz bu arada

Insallah canim ya sagol, evet vazgectim et suyu ve kiymadan su icirmeye calisacagim bi sekilde cunku sevmiyo hic

Çok geçmiş olsun canım ya Inşallah bir an önce toparlanır Selim. Testi prosedür olduğu için yapmışlar zaten içini ferah tut kötü bir sonuç çıkmayacak inşallah.
Ah insallah insallah yuregim agzimda bekliyorum sagol canim

Ahh selimcim çok üzüldüm, geçmiş olsun canım
Bence bu süreçte daha önce vermediğim bir şeyi verme. Umarım sonucu da temiz çıkar toparlanır hemen kuzum
Evet evet kiyma hic vermedim sonradan bende oyle düşündüm bide ona reaksiyon verecego tutar vücudu bosuna yormayalım tesekkur ederiz canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…