- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Çok üzüldüm canım ya,çok çok geçmiş olsun.Önlem amaçlı yapmışlardır içini ferah tut.Selam kizlar, bu gece sabaha karşı selimin atesi 39.3 olunca direk hastaneye gittik kan idrar vs yapildi, boğazı kızarmış biraz dedi doktor, tahliller temiz çıktı, korona testi yapalim diyince başımdan aşağı kaynar su döküldüilla var diye bisey yok ama ateşten dolayi yapmaliyiz dedi sonucu bi kac gune çıkarmış, selim bugun iyice halsizlesti öksürük falan yok ama biraz once bayağı kustu, antibiyotik tedavisine başladık sık sık emziriyorum, doktora ek gidaya devam edeyim mi dedim edebilirsin dedi ama sormayi unuttum, kemik suyuna corba veya kiymali corba falan yapip versem faydasi olur mu toparlanmasina ?
Çok geçmiş olsun en kisa surede atlatacak inşallah.Bol bol sıvı verin zaten emziriyorsunuz su da verin,boğaz için cok gerekli sıvı tüketimi ,ek gida aliyorsa ılık çorba da verebilirsiniz iyi gelir bence ama cani istemez bu halde herhalde siz emzirmeye bakin ilaclar zaten 2 gune etkisini gisterir vücudu sindirimi zor besinlerle yormasaniz daha iyi olur,bogazdaki mikrobu sıvı ile atabilirmiş vücut,burnu tıkaliysa mutlaka açin aslında burnu aksa çok rahatlar.Tekrar geçmiş olsun yavrunuza.Selam kizlar, bu gece sabaha karşı selimin atesi 39.3 olunca direk hastaneye gittik kan idrar vs yapildi, boğazı kızarmış biraz dedi doktor, tahliller temiz çıktı, korona testi yapalim diyince başımdan aşağı kaynar su döküldüilla var diye bisey yok ama ateşten dolayi yapmaliyiz dedi sonucu bi kac gune çıkarmış, selim bugun iyice halsizlesti öksürük falan yok ama biraz once bayağı kustu, antibiyotik tedavisine başladık sık sık emziriyorum, doktora ek gidaya devam edeyim mi dedim edebilirsin dedi ama sormayi unuttum, kemik suyuna corba veya kiymali corba falan yapip versem faydasi olur mu toparlanmasina ?
Çok geçmiş olsun canım yaSelam kizlar, bu gece sabaha karşı selimin atesi 39.3 olunca direk hastaneye gittik kan idrar vs yapildi, boğazı kızarmış biraz dedi doktor, tahliller temiz çıktı, korona testi yapalim diyince başımdan aşağı kaynar su döküldüilla var diye bisey yok ama ateşten dolayi yapmaliyiz dedi sonucu bi kac gune çıkarmış, selim bugun iyice halsizlesti öksürük falan yok ama biraz once bayağı kustu, antibiyotik tedavisine başladık sık sık emziriyorum, doktora ek gidaya devam edeyim mi dedim edebilirsin dedi ama sormayi unuttum, kemik suyuna corba veya kiymali corba falan yapip versem faydasi olur mu toparlanmasina ?
Canım trosyd kremi araştırdım da içinde kortizol varmış. Sıkıntı olur mu ki alacaktik ama içeriğinden dolayı almadıkTrosyd canım, yarı yarıya bephanten ya da hametanla karıştır sür. Aksamina gecer. 20 lira falan fiyati, pisik konusunda mucize.
Selam kizlar, bu gece sabaha karşı selimin atesi 39.3 olunca direk hastaneye gittik kan idrar vs yapildi, boğazı kızarmış biraz dedi doktor, tahliller temiz çıktı, korona testi yapalim diyince başımdan aşağı kaynar su döküldüilla var diye bisey yok ama ateşten dolayi yapmaliyiz dedi sonucu bi kac gune çıkarmış, selim bugun iyice halsizlesti öksürük falan yok ama biraz once bayağı kustu, antibiyotik tedavisine başladık sık sık emziriyorum, doktora ek gidaya devam edeyim mi dedim edebilirsin dedi ama sormayi unuttum, kemik suyuna corba veya kiymali corba falan yapip versem faydasi olur mu toparlanmasina ?
Gecmiş olsun ben pisik onleyici krem kullaniuorum hiç birakmadim, pisik olduktan sonra o önleyici kremler işe yaramiyormuş,tedavi edici kremler olmali diye biliyorum ama bu konuda bir fikrim yokGüzel anneler benim bir sorum olacak. Oğlumun poposu çok kötü pişik oldu. Ilk kez oluyor pişik. O yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Ne kullanmalıyım ne yapmalıyım?
Canım trosyd kremi araştırdım da içinde kortizol varmış. Sıkıntı olur mu ki alacaktik ama içeriğinden dolayı almadık
Selam kizlar, bu gece sabaha karşı selimin atesi 39.3 olunca direk hastaneye gittik kan idrar vs yapildi, boğazı kızarmış biraz dedi doktor, tahliller temiz çıktı, korona testi yapalim diyince başımdan aşağı kaynar su döküldüilla var diye bisey yok ama ateşten dolayi yapmaliyiz dedi sonucu bi kac gune çıkarmış, selim bugun iyice halsizlesti öksürük falan yok ama biraz once bayağı kustu, antibiyotik tedavisine başladık sık sık emziriyorum, doktora ek gidaya devam edeyim mi dedim edebilirsin dedi ama sormayi unuttum, kemik suyuna corba veya kiymali corba falan yapip versem faydasi olur mu toparlanmasina ?
Teşekkür ederim. Genelde dediklerinizi yapıyorum ama yine de pişik oldu. Bu ara sık kaka yapmaya başladı sanırım o yüzden oldu. Inşallah geçer bir an önce. Gördükçe benim içim acıyorGecmiş olsun ben pisik onleyici krem kullaniuorum hiç birakmadim, pisik olduktan sonra o önleyici kremler işe yaramiyormuş,tedavi edici kremler olmali diye biliyorum ama bu konuda bir fikrim yoksimdi şansli donemdeyz altini biraz uzun süre açik tutup havalandirmak gerekiyor sanirim bir de sadece suyla yıkayın,duydugum kadariyla zeytin yaği surmek bile zarar veriyormuş asidik etkisinden dolayı ama yine de deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar daha çok yardimci olur size tekrar geçmiş olsun.
Anladım canım. Ben de arkonun yağlı kremi varya onu deneyeceğim. Iyi geliyor diye okudum. Olmazsa ben de alacağım mecbur.Ben kullandım canım 4 aylik falandı sanırım. 2 kere kullandım gecirdi. Yapacak bi şey yok mecbur kaldım
Ben sudocrem kullanıyorum.Ara sıra kızarıyor,çok iyi geldi.Ama ağır pisiklerde iyi gelir mi bilmiyorum.Güzel anneler benim bir sorum olacak. Oğlumun poposu çok kötü pişik oldu. Ilk kez oluyor pişik. O yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Ne kullanmalıyım ne yapmalıyım?
Haklisiniz bazen ne kadar dikkat etsek de oluyor ama cabuk geciyir pişik o kremlwri sürun bence hemn gecain acimasin caniTeşekkür ederim. Genelde dediklerinizi yapıyorum ama yine de pişik oldu. Bu ara sık kaka yapmaya başladı sanırım o yüzden oldu. Inşallah geçer bir an önce. Gördükçe benim içim acıyor
Sagol canim doktor diş ateşi 39 olmaz dediGeçmiş olsn inşallah yoktur bişeyi diş çıkarıyor da olabilir
Evet ağır gelebilir haklisin ne vermeliyim peki sence busurecte ? Tesekkur ederiz bu aradaÇok üzüldüm canım ya,çok çok geçmiş olsun.Önlem amaçlı yapmışlardır içini ferah tut.
Kustu demissin,kemik suyu ağır gelmesin bide..
Yavrum biran önce toparlanır inşallah.
Insallah canim ya sagol, evet vazgectim et suyu ve kiymadan su icirmeye calisacagim bi sekilde cunku sevmiyo hicÇok geçmiş olsun en kisa surede atlatacak inşallah.Bol bol sıvı verin zaten emziriyorsunuz su da verin,boğaz için cok gerekli sıvı tüketimi ,ek gida aliyorsa ılık çorba da verebilirsiniz iyi gelir bence ama cani istemez bu halde herhalde siz emzirmeye bakin ilaclar zaten 2 gune etkisini gisterir vücudu sindirimi zor besinlerle yormasaniz daha iyi olur,bogazdaki mikrobu sıvı ile atabilirmiş vücut,burnu tıkaliysa mutlaka açin aslında burnu aksa çok rahatlar.Tekrar geçmiş olsun yavrunuza.
Ah insallah insallah yuregim agzimda bekliyorum sagol canimÇok geçmiş olsun canım yaInşallah bir an önce toparlanır Selim. Testi prosedür olduğu için yapmışlar zaten içini ferah tut kötü bir sonuç çıkmayacak inşallah.
Evet evet kiyma hic vermedim sonradan bende oyle düşündüm bide ona reaksiyon verecego tutar vücudu bosuna yormayalım tesekkur ederiz canim insallahAhh selimcim çok üzüldüm, geçmiş olsun canım
Bence bu süreçte daha önce vermediğim bir şeyi verme. Umarım sonucu da temiz çıkar toparlanır hemen kuzum
Bakiyorum surekli canim doktor da ordan bakin dediCanım bir de e nabizdan kontrol etme şansın varsa sık sık bak, ertesi gün çıkmıştı benim ablanin sonucu
inşallah canim sadece biz degil bir sürü insanla temas etmişİnsallah bulamamıştır canım ya tüh üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?