2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar moralim çok bozuk bugün Çocukları babaya emanet edip çıktım bide geLdimki büyüğü almış makası kendi saçının önlerini kesmiş önleri kısacık yapmış çok üzülüyorum çünkü saçları çok güzeldive çok yavaş uzuyor

Canım bence üzülme sonuçta kesici alet ki sadece saçını kesmiş kendine yada kardeşine zarar verebilirdi allah korusun Yine uzar sağlık olsun

Canım bence üzülme sonuçta kesici alet ki sadece saçını kesmiş kendine yada kardeşine zarar verebilirdi allah korusun Yine uzar sağlık olsun
Yok çok şükür o konuda guvenim tam öyle şeyler yapmaz saçını da bilinçli kesmiş kısa olmasını istemiş. çok şükür tabi Kendine zarar verebilirdi yanlışlıkla

Yok çok şükür o konuda guvenim tam öyle şeyler yapmaz saçını da bilinçli kesmiş kısa olmasını istemiş. çok şükür tabi Kendine zarar verebilirdi yanlışlıkla
Bende yanlışlıkla demek istemiştim canım onunkini kesmeye kalkar filan bi yerine batar die bak sen su miniklere imaj yapmış çokta bilio

Ben üzüldüm inan canım okuyunca, çok güzeldi saçları cidden. Ama o da yakismistir fıstığıma eminim ❤

Kızlar yaz geldi sivrisinekler de geldi malum Sinek kovucu kullanıyor musunuz? Prize takılanlardan alsam sorun olur mu sizce? Beni ısırsa sorun değil de kızımı ısırmasalar bari

Ayy çocukluğum geldi gözümün önüne. Ben de her fırsatta saçımı keserdim. Annem yakalayınca kızardı makası da saklardı. Sonra yine bulur yine keserdim. Bi kere de kaşımı kesmiştim. Çok çirkin olmuştu

Ya bizde sakladık makasları canım ama bizim cimcime ne nerede bizden daha iyi biliyo bulmuş yine kendisi şuan çok pişman sanırım bi daha tekrarlamaz hemen hemen her çocuk yapıyo hayatında bi kere sanırım

Kızlar yaz geldi sivrisinekler de geldi malum Sinek kovucu kullanıyor musunuz? Prize takılanlardan alsam sorun olur mu sizce? Beni ısırsa sorun değil de kızımı ısırmasalar bari
Benim kızı ısırmış bileyanağından cnm. Bende çare düşünüyorum ama sinek kovucularda pek masum değil sanki

Canım ben o konudan çok cekiyorum 1 aydır. Bir de normal sinek olsa iyi, yakarca diye bir lanet var ki burda sorma gitsin. Çocuğu ısıracak diye aklım çıkıyordu. Kolumu bacağımı açık bırakıp yattım hep, onu giydirdim. Beni belki 20-30 yerden yediler. Perişan oldum. Sonra araştırıp prize takilanlardan aldım. 30 metrekare odayı koruyor. Çocuğa en uzak prize taktım, rahat ettim. Gerçi ben doğal sinek koruyucuyum, ben varsam asla evde başkasını ısırmıyorlar.

Kızlar günaydın yolculuğun ikinci kısmına başladık. Arabamızı satıp vito tarzı bir şey almaya karar verdik bizim oğlan yolculuğu çok sevdi diyebilirim. Tatillerde karavan gibi kullanıp gezmek istiyoruz. Çocuktan önce öyle tatil yapardık ama çocuk gelince biter demiştik, meğer bizim oğlan dünden hazırmış. Hiç sıkıntı yaşamadık. Çok neşeliydi. Yola çıkacak arkadaşlara naçizane bir kaç tavsiyem olacak.
Oto koltuğu şart, ayrıca yolculuktan 1 hafta önce 2-3 defa kısa alıştırma turlari yapmak işe yarıyor.
Bir şehirden diğerine sıcaklık çok ciddi değişebiliyor, 4 mevsim kıyafet şart.
Çok güneşli hava için cama sıkıştırıp gölge yapabileceğiniz kalın bir kumaş gerekiyor.
Ben bir kavanoza meyve koydum, molalarda cam reddeden geçirip activia ile karıştırıp verdim.
Evde sebze püresi yapıp minik kavanozlara koymuştum. Soğutucu çantada iki gün dayandılar. Yolda da ev yemeği yiyebildi.
Alt değiştirme bezi bol bol lazım oluyor.
Molalarda yere pike serip debelenmesini sağladık.
Oyuncaklar da çok işe yaradı.
Ateş ölçer hep yanımızdaydı, fitil ve calpol çantamdaydı acil durumlar için.
Bebekler için sinek kovucu sprey aldım ama gerek kalmadı.
Aklıma gelirse yine yazarım ama düşündüğüm kadar zor değilmiş.

Son düzenleme:
Uzayın üzerindekinin aynısının pembesi de bizim var Sevindim canım yolcukugunuzun güzel gitmesine iki gündür pek giremiyordum yazamadım

Ya o kadar güzel anlattın ki canım yolculuk çekti canım yaaaki ben çok severim uzun yol uzaycığım da sevmiş maşallah yerim ben onu yakışıklı tospiğim guzel bi yolculuk olmuş çok sevindim

Ya o kadar güzel anlattın ki canım yolculuk çekti canım yaaaki ben çok severim uzun yol uzaycığım da sevmiş maşallah yerim ben onu yakışıklı tospiğim guzel bi yolculuk olmuş çok sevindim

Teşekkür ederiz teyzesi, sevdi valla tospik ben de çok özlemişim uzun yolu. Basta bi korktum da sonradan rahatladik

Kızlar kızımın dişi çıkıyor birinin ucunu gördüm bugün sık uyanmaları diştenmiş cok şükür bir hafta önce doktor diş gözükmüyor demişti bir kaç günde diş gözüktü hayret Ettim bu arada sertifikalı kehribar öneriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…