2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet haklısın kabızlık yapıyor ondan olabilir ama benim ilaçlara karşı bir antipatiliğim var emzirmesem yine kullanıcam da emzirdiğimden kullanmak istemiyorum hamileyken mecbur kullanılıyor çünkü Bebek bir süre annenin troidini Kullanıyor plesenta da koruyor bebeği ilacın yan etkilerinden siz nasıl Kullanıyorsunuz peki emzirirken

Aynen öyle canım ömür boyu kullanıcam bende en azından emzirirken kullanmayım diyorum yani yanlış aslında benim yaptığım biraz da ilaçlara karşı antipaliğim var.sen nasıl kullanıyorsun sabah içip 2 saat sonra mi emziriyorsun
Ben hamileyken tsh normaldi anti tpo yüksekti doktor bana ilaca gerek yok demişti Bende düşündüm onu troid kızımda Da olur mu diye de olsaydı eğer doğduğunda ve 5 günlükken kan alıp Ankara’ya gönderdiler orda troid çıkarsa Bilgi veriyorlar demişlerdi Arayan eden olmadı demek ki yok heralde

Bizimki hep ayni şeyi söyler aaaaa hicbiseycik olmaz hep verdik
Benimkide diyor hemen kucağından alıyorum veremiyo yok diyorum sinir ediyo her seferinde birseyler vermek derdinde cocuga geçen gün kek veriyordu hemen aldım kucağından verme seker vermiyorum dedim. Tuzsuz veriyorsun vücudunun ona da ihtiyacı var diyo

Valla belli olmuyo ki bazen bir saat sürmeden emzirebiliyoeum canım uyanıyo mesela emiyo da doktor bana öyle bişey demedi iki saat sonra emzir falan diye

Hay allahım yaa.Allah korusun makasla daha kötü şeyler olabilirdi.Babanın savunmasını merak ettim.
Odasına gitmişti saniyeler içerisinde olmuş yanıma geldi hiçbir şey söylemedi odada çok kısa kalmıştı oyun oynuyor sandım hangi birine bakayım(sanırsın 10tane çocuğum var) bunları söyledi canım saçını kesitiğini çok sonra anlamış kestiği saçları da bi kutuya koyup saklamış çok zor bulduk

Hay allahım ya Mina ya bak sen

O diyosa ihtiyacı vardır sen nerden bileceksin biz 4 ay görmedik daha geçen hafta gördük kucağa gitmek yasak bizde pandeminin en iyi yani bu oldu bize Bidaha gorene kadar yasina basariz

O diyosa ihtiyacı vardır sen nerden bileceksin biz 4 ay görmedik daha geçen hafta gördük kucağa gitmek yasak bizde pandeminin en iyi yani bu oldu bize Bidaha gorene kadar yasina basariz
Biz yakınız canım ya görüşüyoruz ilk başlar baya görüşmedik koronadan dolayı da artık görüşüyoruz haftada on günde falan. Ama öyle illa vercem falan diyemiyo öyle birşeye kalkışınca yok diyorum alıyorum kucağından hic sesi cıkmıyo

Bizimki karşı apartmanda oturuyo balkondan el salliyo Camdan cama bakisiyoruz zaten gidip gelmiş gibi oluyoruz hergun görüyoruz

Benim tiroidlerim alindigi icin gunluk 125 kullaniyorum. Aldiktan sonra bir saati yok emzirmenin. Bebege zarari olsa drlar Kesinlikle kullandirmaz. Hatta hamilelikte kullanilmazsa dusuge bile sebep olabiliyor.

Kizlar okuyamadım dün yoldan gelince, şimdi okuyabildim de kv terörü varmış, çok güldüm sanırım ben de ileride beter bir kv olacağım Karşı binadan ev tutup her gün el sallayıp yemeğe fln gidebilirim bırakamam oğlumu gibi hissediyorum ya hayırlısı. Hatta soruyorum bazen benim kv'ye, sen nasil oglunu birakiyorsun ben olsam karisirim birakmam diyorum, gunu gelecek bırakacaksın onun iyiligi icin diyor. Hiç karışmaz, gençler artık daha iyi biliyorlar biz eskidik der çekilir. Hatta şu an onun evindeyiz, vallahi hakkını veremem kadının, rahat ettim aylar sonra sağolsun. Ben onun gibi olamam biliyorum.

Kızlar benim minnoş muzu seviyor baya, sabah peynir ve yumurta sarısı vermek istedim yemedi. Ben de muz ile karıştırdım:) aslında tatlara alışmaları için böyle karışımlar doğru değil biliyorum ama yedisizce yanlış mı yapıyorum?

Ay bir de bu aralar kızım sinirlimemede kızar gibi ıııh diye ses çıkarıyor, çabuk sıkılıyor ve her an kucakta olsun istiyor . Eli de ağzında sürekli diş geliyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…