2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı olsun dişiniz inci gibi dişleri olsun inşallah bizde hiç diş belirtisi yok sanırım yaşına kadar çıkarmayacak sertifikalı kehribar olarak tots&more organic öneririm instagramda

Hayırlı olsun dişiniz inci gibi dişleri olsun inşallah bizde hiç diş belirtisi yok sanırım yaşına kadar çıkarmayacak sertifikalı kehribar olarak tots&more organic öneririm instagramda
teşekkür ederiz canım damaklarından belli oluyor kalınlaşılıyor damaklar parmağınla da yoklayabilirsin kızım bu sabah tesadüfen parmağımı ısırdı benim de öyle anladım hemen heyacanlım bir baktım diş bize de yok dedi doktorlar ama birden mi cıkardı anlamadım bende daha önce de parmaklarımızı ağzına götürüyordu anlamıyorduk sanırm bir iki gün içinde cıktı bizim bir de 2 aydır geceleri ağlayarak uyandı kızım neyseki diş olmasına cok sevindim doktor doktor gezdik valla :/
kolyeyi aldım sofi Maya dan oda sertifikalı ürünleri izmirden gelicek bir günde gelir dedi bakalm gelince paylaşırım inşallah iyi gelir

Ama bazıları da çok faydasını görmüş belki sende görürsün ama benim saçımın dökülmesini azaltmadığı gibi kepeğini de, artırdı

Bu firmanın sadece adı Helal. İnstagramda 1 tek kötü yorum yok, ama google yorumlar berbat ötesiydi...Kendi sayfalarında olumsuz yorumları sildiklerini düşünüyorum..maalesef ben de insta'ya kanıp alıp çok pişman olanlardanım.

Google yorumlarına da şimdi ulaşılmıyor...onu da mı engellediler acaba?

Ama bazıları da çok faydasını görmüş belki sende görürsün ama benim saçımın dökülmesini azaltmadığı gibi kepeğini de, artırdı
Ben de kullandım, ilkin dökülmeyi azalttı gerçekten ama sonra etkisi azaldı sanırım yine dökülmeler arttı. Bu sıralar prozinc diye bir şampuan deniyorum şimdilik iyi gibi

Benim de saçlarım son 2 aydır çok dökülüyor canm Doğum sonrası genelde olur ama en çok troidden oluyo Tiroidlerine baktıR istersen benim Troid değeri 9 ondan aşırı dökülme var ilaç kullanmıyorum emzirdiğimden dolayı saçlarımda çok inceldi kel kalmasam bari
Şampuanlar fayda etmez zannetmiyorum bir doktora gidip Demir ve troide bakılması şart

Canım bende troid ilacı kullanıyorum emzirirken kullanmak gerekiyor diye biliyorum sana doktor Mu Kullanma dedi

Canım bende troid ilacı kullanıyorum emzirirken kullanmak gerekiyor diye biliyorum sana doktor Mu Kullanma dedi
Bana kullan dedi canım 6.5 dan yukarı olunca ilaca başlanıyormuş ama ben emzirdiğim için kullanmıyorum dereotu yiyorum her öğünde sabah aç karnına içip 2 saat sonra emzirmek gerekiyor ama her türlü süte geçiyordur o yüzden içmek istemiyorum ben bilerek

9 mu? 9 çok fazlaa, sizi etkilemiyor mu? Emzirirken kullanmayın diye doktor mu dedi? Çünkü tiroid ilaçlarını hamileyken de kullanıyorsun normalde.

Hay allahım yaa.Allah korusun makasla daha kötü şeyler olabilirdi.Babanın savunmasını merak ettim.

9 mu? 9 çok fazlaa, sizi etkilemiyor mu? Emzirirken kullanmayın diye doktor mu dedi? Çünkü tiroid ilaçlarını hamileyken de kullanıyorsun normalde.
Yok ben kendim kullanmıyorum saç dökülmesi dışında bir yan etkisini görmedim Sadece tsh yüksek t3-t4 normal çıkıyor ondan mi bilmem

Ben de kullandım, ilkin dökülmeyi azalttı gerçekten ama sonra etkisi azaldı sanırım yine dökülmeler arttı. Bu sıralar prozinc diye bir şampuan deniyorum şimdilik iyi gibi

Ben de dökülmeyi arttırdı, ve fena kaşıntı yaptı. Google yorumları da bu şekildeydi hep. Egzama yaptı falan diyorlardı.

Yok ben kendim kullanmıyorum saç dökülmesi dışında bir yan etkisini görmedim Sadece tsh yüksek t3-t4 normal çıkıyor ondan mi bilmem

Dikkat edin. O testlerde yazan referans aralıklarını çok geniş tutuyorlar, TSH 1-2 arasında olmalı. Benim doktorum 7 çıkıyorsa metobolizman normal bir bireyden 7 kat yavaş çalışıyor demişti. Yorgunluk, halsizlik hatta şişkinlik bile yapabilir.
Bir de iç organlar yağlanıyormuş Bence farklı bir kaç uzmana daha danışın, bebeğe bir zararı olur mu diye sorun. Kafanıza göre kesilecek bir ilaç değil bu.

Hamileyken bile içilmesinin elzem olduğuna göre, emen bebeğe zararlı olacağını sanmam, ama siz bir bilene danışın.

Kızlar bugün oğluma kayınvalide tiremisu yapmıştım söylemesi ayıp onun kremasi olurya labneli onu vermiş ama çok değil 1 çorba kaşığı falanmış.korktum ya içinde inek sütü var ya biz veriyorduk inek sütü bisey olmaz dedi ama insaALLAH bisey olmaz dimi

Inş.olmaz canım ne diyeyim onlar herşeyin hep en iyisini bilirler zaten Bunların başka modeli yok galiba hep ayni seri

Ay icim rahatladi ya cok tesekkur ederim canim evet aile hekimiyle görüştüm oda selimin boy persentil tablosunu gönderdi bana olması gerektigi gibi büyüyor sıkıntı yok dedi çok şükür

Evet oyle biseyde olabilir dogru söylüyorsun canim tesekkur ederim cok

Serçe parmagini isirayim uzay aferin sana büyümüşte uslu uslu yolculuk yapiyorr bizde agustosta çıkacağız yolculuğa hemen kaptım tavsiyelerini tesekkur ederim canim

Canım ben içmeyince zararı oluyor diye biliyorum doktorun kullan dediyse bence kullanmalısın. Hamileyken kullanmazsan bebekte de troid oluyor mesela belki emzirirrkende bebekte eksiklik olabilir ben o yüzden kullanıyorum ömür boyu kullancan dedi doktor ve bu ilaç değil vücudunun salgılamadıgı hormon dedi hormonu dısardan veriyoruz dedi

Inş.olmaz canım ne diyeyim onlar herşeyin hep en iyisini bilirler zaten Bunların başka modeli yok galiba hep ayni seri
Ahahaha aynen ya hepsi aynı gercekten biz yaptık biz verdik biz büyüttük biz bilmiyoz mu hep aynu laflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…