Hayırlı olsun dişiniz inci gibi dişleri olsun inşallah bizde hiç diş belirtisi yok sanırım yaşına kadar çıkarmayacak sertifikalı kehribar olarak tots&more organic öneririm instagramdaKızlar kızımın dişi çıkıyorbirinin ucunu gördüm bugün sık uyanmaları diştenmiş cok şükür bir hafta önce doktor diş gözükmüyor demişti bir kaç günde diş gözüktü hayret Ettim bu arada sertifikalı kehribar öneriniz var mı
teşekkür ederiz canım damaklarından belli oluyor kalınlaşılıyor damaklar parmağınla da yoklayabilirsin kızım bu sabah tesadüfen parmağımı ısırdı benim de öyle anladım hemen heyacanlım bir baktım dişHayırlı olsun dişiniz inci gibi dişleri olsun inşallah bizde hiç diş belirtisi yok sanırım yaşına kadar çıkarmayacak sertifikalı kehribar olarak tots&more organic öneririm instagramda
Kızlar benimde aşırı saçım dökülüyor. İnstagramda halalles diye bir şampuam gördüm alıp denemek istiyorum pahalı ama yorumlar çok çok iyi valla daha başa çıkamıyorum dökülme ile çünkü
Ama bazıları da çok faydasını görmüş belki sende görürsün ama benim saçımın dökülmesini azaltmadığı gibi kepeğini de, artırdı
Ben de kullandım, ilkin dökülmeyi azalttı gerçekten ama sonra etkisi azaldı sanırım yine dökülmeler arttı. Bu sıralar prozinc diye bir şampuan deniyorum şimdilik iyi gibiAma bazıları da çok faydasını görmüş belki sende görürsün ama benim saçımın dökülmesini azaltmadığı gibi kepeğini de, artırdı
Benim de saçlarım son 2 aydır çok dökülüyor canm Doğum sonrası genelde olur ama en çok troidden oluyo Tiroidlerine baktıR istersen benim Troid değeri 9 ondan aşırı dökülme var ilaç kullanmıyorum emzirdiğimden dolayı saçlarımda çok inceldi kel kalmasam bariKızlar benimde aşırı saçım dökülüyor. İnstagramda halalles diye bir şampuam gördüm alıp denemek istiyorum pahalı ama yorumlar çok çok iyi valla daha başa çıkamıyorum dökülme ile çünkü
Canım bende troid ilacı kullanıyorum emzirirken kullanmak gerekiyor diye biliyorum sana doktor Mu Kullanma dediBenim de saçlarım son 2 aydır çok dökülüyor canm Doğum sonrası genelde olur ama en çok troidden oluyo Tiroidlerine baktıR istersen benim Troid değeri 9 ondan aşırı dökülme var ilaç kullanmıyorum emzirdiğimden dolayı saçlarımda çok inceldi kel kalmasam bari
Şampuanlar fayda etmez zannetmiyorum bir doktora gidip Demir ve troide bakılması şart
Bana kullan dedi canım 6.5 dan yukarı olunca ilaca başlanıyormuş ama ben emzirdiğim için kullanmıyorum dereotu yiyorum her öğünde sabah aç karnına içip 2 saat sonra emzirmek gerekiyor ama her türlü süte geçiyordur o yüzden içmek istemiyorum ben bilerekCanım bende troid ilacı kullanıyorum emzirirken kullanmak gerekiyor diye biliyorum sana doktor Mu Kullanma dedi
9 mu? 9 çok fazlaa, sizi etkilemiyor mu? Emzirirken kullanmayın diye doktor mu dedi? Çünkü tiroid ilaçlarını hamileyken de kullanıyorsun normalde.Benim de saçlarım son 2 aydır çok dökülüyor canm Doğum sonrası genelde olur ama en çok troidden oluyo Tiroidlerine baktıR istersen benim Troid değeri 9 ondan aşırı dökülme var ilaç kullanmıyorum emzirdiğimden dolayı saçlarımda çok inceldi kel kalmasam bari
Şampuanlar fayda etmez zannetmiyorum bir doktora gidip Demir ve troide bakılması şart
Hay allahım yaa.Allah korusun makasla daha kötü şeyler olabilirdi.Babanın savunmasını merak ettim.Kızlar moralim çok bozuk bugün Çocukları babaya emanet edip çıktım bide geLdimki büyüğü almış makası kendi saçının önlerini kesmiş önleri kısacık yapmış çok üzülüyorum çünkü saçları çok güzeldive çok yavaş uzuyor
Yok ben kendim kullanmıyorum saç dökülmesi dışında bir yan etkisini görmedim Sadece tsh yüksek t3-t4 normal çıkıyor ondan mi bilmem9 mu? 9 çok fazlaa, sizi etkilemiyor mu? Emzirirken kullanmayın diye doktor mu dedi? Çünkü tiroid ilaçlarını hamileyken de kullanıyorsun normalde.
Ben de kullandım, ilkin dökülmeyi azalttı gerçekten ama sonra etkisi azaldı sanırım yine dökülmeler arttı. Bu sıralar prozinc diye bir şampuan deniyorum şimdilik iyi gibi
Yok ben kendim kullanmıyorum saç dökülmesi dışında bir yan etkisini görmedim Sadece tsh yüksek t3-t4 normal çıkıyor ondan mi bilmem
Inş.olmaz canım ne diyeyim onlar herşeyin hep en iyisini bilirler zaten Bunların başka modeli yok galiba hep ayni seriKızlar bugün oğluma kayınvalide tiremisu yapmıştım söylemesi ayıp onun kremasi olurya labneli onu vermiş ama çok değil 1 çorba kaşığı falanmış.korktum ya içinde inek sütü var ya biz veriyorduk inek sütü bisey olmaz dedi ama insaALLAH bisey olmaz dimi
Inş.olmaz canım ne diyeyim onlar herşeyin hep en iyisini bilirler zaten Bunların başka modeli yok galiba hep ayni seri
Ay icim rahatladi ya cok tesekkur ederim canim evet aile hekimiyle görüştüm oda selimin boy persentil tablosunu gönderdi bana olması gerektigi gibi büyüyor sıkıntı yok dedi çok şükürCanim persentile gore değerleri iyi görünüyo ölçüme fazla takılma her ölçüm aynı çıkmıyor sanada çekmiş olabilir bunu zaman gösterir daha erken benim kuzenim çocukken çok kısaydı dayısı vardı kısa ona çekmiş derlerdi hep bayağı kısaydı yaşıtlarına gore sonra lisede bi uzadı herkes sok 1.60 olsa bari dedikleri cocuk şuan 1.85 çok takılma bence sağlıklı olsunda bence selimcim gayet sağlıklı
Evet oyle biseyde olabilir dogru söylüyorsun canim tesekkur ederim cokGelişimsel birşey değildir canım takma kafana. Bizimde sağlık ocağında ölçümünde iki ayda 2 cm uzamış çıktı doktora göre iki ayda yarim cm uzamış çıktı. Boyu tam olculemeyebiliyor. Tartilar bile farklılık gösteriyor.
Serçe parmagini isirayim uzay aferin sana büyümüşte uslu uslu yolculuk yapiyorrKızlar günaydınyolculuğun ikinci kısmına başladık. Arabamızı satıp vito tarzı bir şey almaya karar verdik bizim oğlan yolculuğu çok sevdi diyebilirim. Tatillerde karavan gibi kullanıp gezmek istiyoruz. Çocuktan önce öyle tatil yapardık ama çocuk gelince biter demiştik, meğer bizim oğlan dünden hazırmış. Hiç sıkıntı yaşamadık. Çok neşeliydi. Yola çıkacak arkadaşlara naçizane bir kaç tavsiyem olacak.
Oto koltuğu şart, ayrıca yolculuktan 1 hafta önce 2-3 defa kısa alıştırma turlari yapmak işe yarıyor.
Bir şehirden diğerine sıcaklık çok ciddi değişebiliyor, 4 mevsim kıyafet şart.
Çok güneşli hava için cama sıkıştırıp gölge yapabileceğiniz kalın bir kumaş gerekiyor.
Ben bir kavanoza meyve koydum, molalarda cam reddeden geçirip activia ile karıştırıp verdim.
Evde sebze püresi yapıp minik kavanozlara koymuştum. Soğutucu çantada iki gün dayandılar. Yolda da ev yemeği yiyebildi.
Alt değiştirme bezi bol bol lazım oluyor.
Molalarda yere pike serip debelenmesini sağladık.
Oyuncaklar da çok işe yaradı.
Ateş ölçer hep yanımızdaydı, fitil ve calpol çantamdaydı acil durumlar için.
Bebekler için sinek kovucu sprey aldım ama gerek kalmadı.
Aklıma gelirse yine yazarım ama düşündüğüm kadar zor değilmiş.Eki Görüntüle 2652734
Serçe parmagini isirayim uzay aferin sana büyümüşte uslu uslu yolculuk yapiyorrbizde agustosta çıkacağız yolculuğa hemen kaptım tavsiyelerini tesekkur ederim canim
Canım ben içmeyince zararı oluyor diye biliyorum doktorun kullan dediyse bence kullanmalısın. Hamileyken kullanmazsan bebekte de troid oluyor mesela belki emzirirrkende bebekte eksiklik olabilir ben o yüzden kullanıyorum ömür boyu kullancan dedi doktor ve bu ilaç değil vücudunun salgılamadıgı hormon dedi hormonu dısardan veriyoruz dediBana kullan dedi canım 6.5 dan yukarı olunca ilaca başlanıyormuş ama ben emzirdiğim için kullanmıyorum dereotu yiyorum her öğünde sabah aç karnına içip 2 saat sonra emzirmek gerekiyor ama her türlü süte geçiyordur o yüzden içmek istemiyorum ben bilerek
Ahahaha aynen ya hepsi aynı gercekten biz yaptık biz verdik biz büyüttük biz bilmiyoz mu hep aynu laflarInş.olmaz canım ne diyeyim onlar herşeyin hep en iyisini bilirler zaten Bunların başka modeli yok galiba hep ayni seri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?