Benimki de benim bacağmın üstüne atıyordu, bacağını yediğim yanından kalkınca uyanmasın diye yastık koya koya alıştırdım.
Çıktık canım yoldayiz su an. Hep oglen kaka yapan cocuk sabah 6da yapti biliyor gibi uyudu arabaya binicice. Şimdilik bir sıkıntı yok umarım böyle devam ederiz. Çok teşekkür ederiz
Iyi geceler kizlar kafami kurcalayan birseyi soracağım size. Selim 7 aylikken kilosu 8.260(kıyafetle) boyu 65.5 cm geldi. Kilo tamam sıkıntı yok ama boyu bir ayda yarim cm uzamış zaten genel olarak boyu cok yavaş uzuyor. 50 cm dogmustu bu arada. Simdi size persentil tablosunuda atacağım sizce normal mi ya benim boyum kısa 1.58 ama babasi cok uzun 1.85 bana çektiği icin mi kısa acaba Selim de ? Oyleyse problem değil ama gelişimsel bi sorun varsa diye icim icimi yiyor.
Canim persentile gore değerleri iyi görünüyo ölçüme fazla takılma her ölçüm aynı çıkmıyor sanada çekmiş olabilir bunu zaman gösterir daha erken benim kuzenim çocukken çok kısaydı dayısı vardı kısa ona çekmiş derlerdi hep bayağı kısaydı yaşıtlarına gore sonra lisede bi uzadı herkes sok 1.60 olsa bari dedikleri cocuk şuan 1.85 çok takılma bence sağlıklı olsunda bence selimcim gayet sağlıklı
Canım Uzay da yan yatarken sıkıntı yoktu ama yan yatarken üstte kalan bacağını öne doğru uzattığı için o taraf ağır basıyordu ve yüz üstü dönüyordu. Dönünce de refleks olarak ellerinin üstüne yükseliyor tabi, uyanıkken öyle yapıyor çünkü. Uykusu bölününce de ağlıyor. Bende bacağının önüne yastık koydum uyurken, bildiğin kanepe kirlenti. Yan dönüp bacağını ileri atınca yastığa geliyor dengede durabiliyor. Dengesini sağlayamazsa dediğin gibi oluyor.
Bende bir gün denedim yastık koymayı ama ince koymusum sanırım boyutunu ayarlayamamisim yastıkla bile dönmüştü cadı.bide kırlentle deneyim canım.
Bu arada iyi yolculuklar canimm deneyimlerini bizimle de paylaşırmışın bizimde baya uzun sürecek yolculuk 1000 km araba ile gitmeyi dusunuyoruz temmuz sonunda bir aksilik çıkamasa
InsaALLAH dönemseldir bende oyle ümit ediyorum.ben eğitim vermiştim 5 aylıkken geçen hafta annemlere gidip kaldık 3 gün çocuğun huyu değişti emerek uyumak istiyor orda babam hamakta veya arabada gezdirerek uyuttu şimdide mi aynısını istiyor bilmiyorum
Iyi geceler kizlar kafami kurcalayan birseyi soracağım size. Selim 7 aylikken kilosu 8.260(kıyafetle) boyu 65.5 cm geldi. Kilo tamam sıkıntı yok ama boyu bir ayda yarim cm uzamış zaten genel olarak boyu cok yavaş uzuyor. 50 cm dogmustu bu arada. Simdi size persentil tablosunuda atacağım sizce normal mi ya benim boyum kısa 1.58 ama babasi cok uzun 1.85 bana çektiği icin mi kısa acaba Selim de ? Oyleyse problem değil ama gelişimsel bi sorun varsa diye icim icimi yiyor.
Gelişimsel birşey değildir canım takma kafana. Bizimde sağlık ocağında ölçümünde iki ayda 2 cm uzamış çıktı doktora göre iki ayda yarim cm uzamış çıktı. Boyu tam olculemeyebiliyor. Tartilar bile farklılık gösteriyor.
Bende bir gün denedim yastık koymayı ama ince koymusum sanırım boyutunu ayarlayamamisim yastıkla bile dönmüştü cadı.bide kırlentle deneyim canım.
Bu arada iyi yolculuklar canimm deneyimlerini bizimle de paylaşırmışın bizimde baya uzun sürecek yolculuk 1000 km araba ile gitmeyi dusunuyoruz temmuz sonunda bir aksilik çıkamasa