2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Abboo Abbooo filizcim gözüm korktu senden simdi bende kayınvalidemi severim ama herşeye karışmasa..neyse sağlık olsun o sadece söylüyor ben bildiğimi okuyorum sonuçta.gozunuz aydım buarada sıla-i rahim etmişsiniz biraz rahatlarsın sende

Ay bir de bu aralar kızım sinirlimemede kızar gibi ıııh diye ses çıkarıyor, çabuk sıkılıyor ve her an kucakta olsun istiyor . Eli de ağzında sürekli diş geliyor sanırım.
Benimkide öyle ya ayila bayıla yediği şeylere şimdi ağzını buruşturuyor. Dr bi hafta katı gıda yok sadece anne sütü demişti süt alerjisi dediğinde ondan sonra küstürdük mü çocuğumu bilmem

Sağol canım evet memlekete geldik. Kv olmak her şeye karışmayı gerektirir der eski bir ata sözü

Ya benim bi arkadaş 4. aydan beri kendi yemeklerinden tattırıyormuş hep, ben de bazen düşünüyorum çok mu abartıyoruz diye. Ben bir süredir 3 gün kuralını kontrollü bir şekilde esnettim

Ben de karışık veriyorum canım, yemiyor sade olunca. Muz benimki de bayıla bayıla yiyor. Ara ara şansımı deniyorum ama yok daha sade yedirmeyi başaramadım.

Ya benim bi arkadaş 4. aydan beri kendi yemeklerinden tattırıyormuş hep, ben de bazen düşünüyorum çok mu abartıyoruz diye. Ben bir süredir 3 gün kuralını kontrollü bir şekilde esnettim
Bende 5 aylıktan beri tattirmistim,sonra 1 hafta katı gıda yasak sadece anne sütü dedi dr ondan sonra olan oldu yemiyor oğlumben yapmadım 3 gün kuralını şahsen ama buaralar yemek istemiyor pek birşey,anlayamadım

Peki neden yasakladı? Alerji durumu çıktı mı? Üzülme, yavaş yavaş tekrar sevecektir inşallah

Çok güzel anlatmışsın canım teşekkürler sevjndim sorunsuz gecmesine darısı bize inşallah
Bu arada araba da klima açtığınız için mi kalın giydirdin bide memnun kaldın mı araba koltuğundan biraz fazla soru sordum sanırım kusuruma bakma

Maşallah uzaya dönüşü de sorunsuz geçirirsiniz inşallah

Yok canım olur mu sor tabi. O fotoğrafı sabah 7 gibi çektim, sivasta. Hava çok soğuktu diyebilirim. Arabaya yeni binmiştik, ısınmamıştı daha araba o yüzden uzun kollu. Klima öğleden sonra sürekli çalıştı. Öğleden sonra aşırı sıcak oluyordu.
Araba koltuğu güzel ama çok fazla yatmıyor geriye, uyurken çocuğun başı öne düşebiliyor. Eğer almadıysan geriye doğru tam yatabilen varsa onu al bence. Oto koltukları ne kdr geriye yatıyor standart mi bilmiyorum ama biraz daha yatsa iyi olurdu. Sizinki de güzel geçer umarım uyutmak kolay oluyor ama arabada, o büyük rahatlık.

Peki neden yasakladı? Alerji durumu çıktı mı? Üzülme, yavaş yavaş tekrar sevecektir inşallah
Kollarında ufak birkaç tane yara çıkmıştı egzema gibi ona süt alerjisi olabilir dedi tahlil falan yapmadan bana ve oğluma 1 hafta süt ve süt ürünleri ve yumurta yasakladı bide kortizonlu krem verdi 1 hafta kullan diye .oyle işte canım sağol insaALLAH geçicidir

Kizlar selime bugun kuzu kiymali sehriye corbasi yaptim azda nane koydum sevmedi ya yemeklerini tatlandirmak icin domates koysam mi azicik diyorum, var mi bebisine domates veren ? Sıkıntı yasadiniz mi ?

Kizlar selime bugun kuzu kiymali sehriye corbasi yaptim azda nane koydum sevmedi ya yemeklerini tatlandirmak icin domates koysam mi azicik diyorum, var mi bebisine domates veren ? Sıkıntı yasadiniz mi ?

Ben verdim canım, bi şey olmadı, sevdi baya yedi. Ama çok alerjikmis cidden. Kırmızı meyvelerin hepsi alerjikmis

Canım benim arkadaşımın oğlu çok kötüydü heryeri atıyordu 6 aylıktı memlekeyte her doktora götürdü hepsş kortizon krem vermiş süt ürünleri alerjisi demiş kız 2 ay sadece patates yedi ama geçmedi hiçbirşey yemedi resmsn doktorlar herşeyi kes dedi. sonra götürdü ankarada uzman doktora adını unuttum çok da ünlü bir doktor normalde Amerika'da işte arada ankarada iş yeri var oraya geliyor prof. İşte orada test yaptırmıl gluten alerjisi çıkmış doktor demiş hiçbirşeyden sakınma ye yemezsen hiç düzelmez. Şimdi alerji hakkında doktorlar bilio bikmeden direk herşeyi kes diyip yolluyorlar demiş ye yani düzelecek o. Öyle düzeldi sonra şimfi 1 yaşında çok şükür tamamen geçmiş. Beniö kızın da bazen bacaklarında atıyor birşeyler kırmızı sinek ısırmış gibi ama değil yani birşey dokunuyor ama görmezden geliyorum. Arkadalım dedi hiç takılma görme devam et geçecek bende öyle yapıyorum yani demem o ki sakınma ye düzelecek inşallah

Aynen canım ya bende öyle olduğuna inanıyorum Allahin izniyle geçer gider.doktoru dinlemedim zaten kendim deneme yanılma yapıyorum çok şükür iyi şimdilik birşey yok herşeyi de yiyorum yediriyirum sonuçta sindirim sistemleri çok yeni elbet tepki verecek az çok diye düşünüyorum

Ben domates değil de salça kullanıyorum az bisey

Ben az önce eline domates dilimi verdim sofradan emdi valla ben her şeyi veriyorum yaa

Yemegine katmadim ama kahvaltilik domatesleri emdiriyorum, cok sukur sorun cikmadi.

Canım birde geçen kayınvalidem tarhana yapmıştı ama salçalı alya da biz yerken bi ister gibi oldu kayınvalidem de vereyim mi dedi amaaan anne ver gitsin dedim ve verdik ve baharatlı tarhanaydı ertesi gün da pul biberler çıktıAma alya yı rahatsız etmedi sanırım çünkü bi huzursuzluğu olmadı

Ben de veriyorum ara sıra yiyor bi sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…