2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu kafa sevilmez derken neyse bisey demicem sakinim canim sen yan yatirmaya devam et gündüzde oturuyor yada kucaktadir zaten bingildagi kapanana kadar düzelir merak etme

Ah benim oğlumda öyle En son ramazanda fasulye yedim gece çığlıkla kalktı o derece Kötü oldu.bende korkudan nohut ve fasulye tüketmiyorum.

S Selimm Kızlar nohut fasulye gibi tohum gıdaları çimlendirerek yerseniz gaz yapmaz, içindeki protein çok daha sentezlenebilir hâle gelir. Hatta süper gıda diye geçiyor, bir araştırın derim googleda. Tadı da daha güzel oluyor. Ben uzaya yedirdim direkt.

O ne saçma laf ya, ne biçim insanlar var. Düzelir canım merak etme sen. Suçlu hissedecek bir şey yok üzülme, olabilir kasıtlı mi yaptın sanki. Ortopedik bebek yastığı bulmaya çalış. Internette vardır mutlaka

Ek gıda vermiyor musun ve doymadığını nasıl anladın. Şimdiye kadar doyduysa bence duyuyordur artık büyüyolar ek gıda da alıyolar sen bilirsin ama bence bundan sonra mamaya baslamana gerek yok
Geceleri çok uyanıyor ve emmek istiyor.
Bir de emerken ağlıyor bırakıyor, ağlıyor. Demek ki süt gelmiyor diyorum ben de. Doyuyorsa gülüyor mutlu oluyor. Doymuyorsa emmesi bitince ağlıyor.

Bana gıcık oldu sanırım okullar ocağa kadar tatil olabilir dedim ben de çocuğu rahat rahat büyütürÜm dedim dediğin gibi ortopedik bir yastık bulayım

Geceleri çok uyanıyor ve emmek istiyor.
Bir de emerken ağlıyor bırakıyor, ağlıyor. Demek ki süt gelmiyor diyorum ben de. Doyuyorsa gülüyor mutlu oluyor. Doymuyorsa emmesi bitince ağlıyor.
Anladım canım zaten göğsünü kontrol edince ya da emerken yutkunmasından falan da anlarsın doyup doymadıgını eğer baska bi sıkıntıdan ağlamıyorsa diş gibi falan o zaman ver tabiki mama aç kalmasın rahat uyusun gece de bikaç gün dene mamayı rahatlarsa o zaman devam edersin

Hemen bakiyorum canim tesekkur ederim

Kızlar uykulariniz nasıl düzelme oldu mu hiç? Biz hep aynı yerdeyiz. Max 2 saat uyku, sonra emip uyuyor yine. Uyurken sürekli sarılmak istiyor. Uykusuzluktan gözlerimin altı yine simsiyah oldu. Zorlanmaya başladım.

Kızlar uykulariniz nasıl düzelme oldu mu hiç? Biz hep aynı yerdeyiz. Max 2 saat uyku, sonra emip uyuyor yine. Uyurken sürekli sarılmak istiyor. Uykusuzluktan gözlerimin altı yine simsiyah oldu. Zorlanmaya başladım.
Bizim bi iyi bi kötü hic belli olmuyor bazı gece iki kez uyanıyo cok güzel uykumu alıyorum bazende on kere uyanıyo bi düzen otırtamadık hep böyle olcak galiba. Ben hic yanımda yatırmsdım alışmasın diye aklı yettikçe dha zor oluyo yanında uyutmak ablamın kızı 7 yasında hala ablamlarla uyuyo ben yanıma alıp emzirip uyuyunca beşiğine koyuyorum hemen az da uyusa cokta uyusa beşiğine koyuyorum

Valla yakınınsa kusura bakma ama bir bebek için bunu söyleyebilen morondur. Böyle tiplerin sözüyle canını sıkma hiç. Bebeklerimiz daha büyüyecekler tekrar değişecek şekilleri. Doktorundan fikir alarak uygun yastık kullanırsın olur biter:)

Bizim hala aynı gram duzelme yok.max 2 uyku sonra meme 3 saat kesintisiz uyuyunca bayram ediyorum resmen.şimdi annemlerin yanindayiz sabah 5.30-6.30arasi uyanıyor annem bakiyor bir-kac saat de uykumu alıyorum sagolsunlar

Tövbe tövbe ne meymenetsiz bir tipmis o öyle nealaka gayette guzel duzelir yastıklar var özel kullanirsin olur biter.benim eltimin oglanda oyleydi yan yatirdi surekli duzeldi gitti cok sukur

Tövbe tövbe ne meymenetsiz bir tipmis o öyle nealaka gayette guzel duzelir yastıklar var özel kullanirsin olur biter.benim eltimin oglanda oyleydi yan yatirdi surekli duzeldi gitti cok sukur
İlk oğlumun da kafası öyleydi ama şimdi gayet güzel bombeli değil ama şekil aldı düzeldi ben yine de doktora sorup yastık alirim

Bende daha.once duymuştum ama ne.denedim.ne de gördüm açıkçası araştırmak lazım çok teşekkürler

Bende 17 kilo aldim 2 kilo zarardayim 19 kilo verdim ayni ayni benimkide oyle hep kucakta olacak ordan oraya atlayacak uzanacak tutmaya calisacak günümüz boyle geciyor benimkide emeklemiyo
Ne güzel yaa.Masallah.Nasil verdin canım,Ben 19 kilo aldım.Daha 10 kilo verebildim.9 kilo var fazlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…