2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar uykulariniz nasıl düzelme oldu mu hiç? Biz hep aynı yerdeyiz. Max 2 saat uyku, sonra emip uyuyor yine. Uyurken sürekli sarılmak istiyor. Uykusuzluktan gözlerimin altı yine simsiyah oldu. Zorlanmaya başladım.
benimki 3 gecedir uyumuyo surekli uyaniyo agliyo saga sola dönüp duruyo.yoksa düzene girmiştik 2 kere uyanip mama içip yatiyordu

benimki 3 gecedir uyumuyo surekli uyaniyo agliyo saga sola dönüp duruyo.yoksa düzene girmiştik 2 kere uyanip mama içip yatiyordu
Bugun bizde cok zor gece geçirdik başım ağrıyor uykusuzluktan 10 dk da ağlayarak uyandı bi yeri mi ağrıdı Anlamadım ki çok ağlayarak uyandı ne kendi uyud ne beni uyuttu

Bugun bizde cok zor gece geçirdik başım ağrıyor uykusuzluktan 10 dk da ağlayarak uyandı bi yeri mi ağrıdı Anlamadım ki çok ağlayarak uyandı ne kendi uyud ne beni uyuttu
Distenmi acaba bizim daha dışımız yok çıkarken düzenimiz bozulcak diye çok korkuyorum

Vallahi ben de hiç bu kadar zorlanmamıştım canım. Dum sizin çocukları sordum bugün daha yeni girip okuyabiliyorum cevapları. Başımın ağrısından ölücem artık. Ne olacak böyle bilmiyorum

Bizim hala aynı gram duzelme yok.max 2 uyku sonra meme 3 saat kesintisiz uyuyunca bayram ediyorum resmen.şimdi annemlerin yanindayiz sabah 5.30-6.30arasi uyanıyor annem bakiyor bir-kac saat de uykumu alıyorum sagolsunlar

Bu çocuklar niye böyle anlamıyorum ki sen uyku eğitimi verdin. Kafam patlatacak inan ağrıdan, çok zorlamaya başladı. Atak haftası değil hasta değil. Mahvetti beni

Bi iyi bi kötüye de raziyim açıkçası canım. Bizim hep kötü hastalandım artık düzelmiyor çocuk

Vallahi ben de hiç bu kadar zorlanmamıştım canım. Dum sizin çocukları sordum bugün daha yeni girip okuyabiliyorum cevapları. Başımın ağrısından ölücem artık. Ne olacak böyle bilmiyorum
acaba sicaktanmi uyuyamiyorlar ben bu gece oda değiştirdim annemlerde kaliyorum zaten serin bi odaya geçtim sadece citcitli ile yaptırdığım halde uyuyamiyordu bu gece uzun kolluyla uyudu ama oda serindi sadece 2 kere uyandı ama ben surekli uyandım şimdi kalkti kalkacak diye ben gece uyumayinca odadan çıkarıp oyalamaya calisiyorum canim uyutmaya çalışınca daha kötü oluyo benimki

Biz de kv de kalıyoruz çok serin canım burası. Bizimki sıcaktan değil. Dediğin gibi artık o uyusa da ben unuttum deliksiz uyumayı düzelir umarım bebişlerimiz. Böyle çok uzun süre dayanamayız

Biz de kv de kalıyoruz çok serin canım burası. Bizimki sıcaktan değil. Dediğin gibi artık o uyusa da ben unuttum deliksiz uyumayı düzelir umarım bebişlerimiz. Böyle çok uzun süre dayanamayız
inşallah canım psikolojik olarak cok yıpranıyoruz hasta olduklarını düşünerek uyku düzeni çok önemli

Bi iyi bi kötüye de raziyim açıkçası canım. Bizim hep kötü hastalandım artık düzelmiyor çocuk
Aynen hergün böyle olması cok zor bizim işte belli olmuyo bi kaç gün çok iyi bi kaç gün kötü insallah en kısa zamanda düzelir hepsi ya. Arkadaşımın kızı vat doğdugu günden beri gece bir kere emmeye kalkıyormuş 7 8 aylık olduktan sonra da hic kalkmamaya 9 10 saat kesintisiz uyumaya başlamış bizimkişer neden öyle değil diye sormadan edemiyor insan

Bu çocuklar niye böyle anlamıyorum ki sen uyku eğitimi verdin. Kafam patlatacak inan ağrıdan, çok zorlamaya başladı. Atak haftası değil hasta değil. Mahvetti beni
Uyku egitimi kesintisiz uyku yapmiyormus bunu anladim dogdu dogali kesintisiz 4 saat uyudugu ya 2 ya 3 tür.ya ben yanlis eğitim verdim yada diş geliyor o yuzden bizim

Gozlerimmi yanlis okuyor diye 2 kez okudum yazını o nasil cocuk oyle be oyle bebemi olurmus bebe dediğin zirtbirt kalkar

Kızlar gece kızımın ya diş ağrısı yada diş kaşıntısı oluyor sürekli dönüyor beşikte bu gece yanıma aldım yine aynı şekilde döndü durdu ne yapabilirim acaba diş için ağrı kesici veriyorlar yada diş jeli iyi gelir mi artık çok yoruldum uykusuzluktan bu gece de hiç uyumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…