2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dahası da var doğduğu günden beri bebegin odası ayrı hic kendi odasında yatırmadı ne gaz ne bisey valla masallah
Maşallah ona nazar degmesin yavruya
O odaları ayirma işini bende dusunuyorum aslinda cunku bizim gürültümüz dönmemiz horlamamiz vs dahi uyandiriyor onu sanki

Canim bizimde oyle ayni.3.30da bir kalkti 5 e kadar uyumadi sonra uyudu yarim saat sonra bida kalkti sanirim dişten bizimde,cunku yerleri belirginleşmiş ama diş yok henüz.sarimsakli zeytinyagi duydum dogal yollardan o rahatlatiyormus,ben yapıp koymustum dolaba sürdüm birkac kez ama tam fayda sagladimi bilmiyorum surekli süremedim simdi annemlerin yanındayım yapamadim eğer ki çok zorlarsa yapacagim tekrar
Tarifi;sarimsagi rendeliyorsun içine biraz zeytinyağ koyup bir gece dolapta bekliyorsun,o jellesiyor onu dişlerine sürüyorsun

benimkide öyleydi canım bugün uyuduk şükür dişten büyük ihtimalle ilaç fayda etmiyo canim ben denedim vermiyorum artik

Canm bizim aynı sorun var üstelik bizimki henüz dinlemediği için donmeyeçalışıyor gece 3 de uyandı agladi kalktık geri yattik artık yanimda yatıyor besiginede gitmiyor sürekli uyaniyor derdi ne anlamıyorum ama henüz dış ile ilgili bisey yok kapattı kızarıklık falan yok jel satılıyor dış için ama.doktorlar önermiyor

Maşallah ona nazar degmesin yavruya
O odaları ayirma işini bende dusunuyorum aslinda cunku bizim gürültümüz dönmemiz horlamamiz vs dahi uyandiriyor onu sanki
Aynen bende düşünmüyor değilim 1 yasında ayırıyım diyodum ama dedigin gibi sesten rahatsız oluyo bir iki aya ayırıyım odasını yapıyım da diyorum bakalım ne yaparsam artık

Diş geliyordur canm bizim de birden çıktı biz 2,5 aydır bu şekildeydiz hiç 2 saatten fazla uyumadı bu aralar daha da kötüye gidiyoruz doktoru aradım hiçbişey önermedi :/

Diş geliyordur canm bizim de birden çıktı biz 2,5 aydır bu şekildeydiz hiç 2 saatten fazla uyumadı bu aralar daha da kötüye gidiyoruz doktoru aradım hiçbişey önermedi :/
Ya çıksada rahatlasak yazık kuzulara bugün ben yemek yaparken babasına verdim baksın diye babası tezgahın Üstün e koydu çocuk düştü kafa kut çarptı aşırı sinirliyim eşim e saydım sovdumresmen hep yapıyor bunu ben temizlik veya yemek için eşim e bırakıyorum duşa falan girerken eşim otluyor pufluyorçocuk durmuyor ama huzursuz ne yapsın yavrum

Geçmiş olsun canım bizde daha dış yok bakalım bizim dış serüvenimiz nasıl olcak inş. Biran önce çıkarda rahatlar kuzucuk

geçmiş olsun çoğu erkek öyle düşüncesiz oluyo canım Allah bize sabır versin

biz bu gecede sabahliyoruz kizlar sicaktan diye balkonu actim buz gibi oldu ev bu kız yine yatmadı

Arkadaşlar merhaba eğitici bardak almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Hangi marka almalıyım yada hangi özelliklerde olmalı?

Ah kuzum geçmiş olsun gözümüzün önünden ayırmamak gerekiyor gerekiyor bizimki de anakucağındna düştü anlık oldu 1 sn arkamı döndüm önümü dönnceye yerdeydi kuzm tezgah mutfak tezgahı mı bişey olmamıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…