2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz biraz uyuyabildik canım bu gece. Biraz geçti baş ağrım. Ağlıyor mu peki gece senin lokum? Oyun mu oynuyor yoksa
ya canim saga sola saga sola dönüp duruyo aslında gözü kapalı ama uyuyamiyo bende en sonunda kaldırıyorum bir bazen iki saat oyaliyorum tekrar yatırıyorum bazen huysuz oluyo ama genelde kaldırınca mutlu oluyo

Aynen canım mutfaktaki tezgah ya çok kötü oluyor elim kolum dokuldu elimde be varsa esimin kafasina firlatacaktim Allah korusunhepsini bebelerin

Kizlar.merhaba biz 4 kasim dogumluyuz banyoyu cok seven cocugum.simdi duşu gorunce aglamaya basliyor acaba donemsel mi baskasinda bole bi durum oldu.mu

Kızlar benim kız artık turunup tamamen ayağa kalkıp öyle duruyor ayakta. İyice zorlaşmaya başladı herşey. Çünkü çok tehlikeli hareketler. Dün ayapa kalkmaya çalışırkem dengesini kaybeyti mutfak çekmecesine çenesini vurdu çok kötü morardı. Tüm işi gğcü5bırakıp onunla oynamam oturmam gerekiyor artık sanırım

Masallah çok.hareketli bir bebek desenize biz anneler için en zor dönemlerden biri.devamlı yanlarında olmak zorundayız.anlik kendilerine zarar verecekler durumdalar.

Aynen
Masallah çok.hareketli bir bebek desenize biz anneler için en zor dönemlerden biri.devamlı yanlarında olmak zorundayız.anlik kendilerine zarar verecekler durumdalar.
Aynen öyle valla canım allah korusun yami hiç gözümüzğ ayırmamamız gereken dönemlere geldik. Allah yardımcımız olsun çok zormuş

Ayy kuzuma ya gecmis olsun.evet zor donemler başlıyor artik cok dikkat etmek gerek.benim oğlumda oyle artik zor zaptediliyor

Kızlar bu gece kızımla serin odada yatıyorduk onu bazaya yatırdım kendimde diğer bazanın yatağını yere koydum hemen yanında yattım arada bir boşluk vardı oraya da 3 kat döşek atmıştım ne olur ne olmaz döner düşer diye.Tam da düşündüğüm gibi oldu sabah 6 da bir uyandık 7 ye doğru tekrar uyuduk kızım benden önce kalkmış nasıl dönüp düştüyse döşeğin üstüne bir baktım ayaklarıyla oynuyor Ya nasıl beceriyorlar böyle hiç anlamıyorum her anlarını düşünmek kollmak gerekiyor vallaha dikkat

Kızlar yardım, kv terörüne maruz kaldım ilk defa
Bugün kv'nin kız kardeşi ve annesi geldi bizi görmeye. Pandemi yüzünden herkes mesafeli, kimse kimseyi öpmüyor. Uzaktan uzaktan konuşuyoruz. Sonra kv geldi kardeşine diyor ki hadi uzayı kucağına al, hadi al da sev. Uzay o sırada benim kucağımda. Kadın da geldi aldı, öptü bir güzel. Normalde anında tepki veririm ama olayı çözemedim o an, çok uykusuzum. Günlerdir uyumuyoruz ve başım inanılmaz ağrıyor. Farkedince çok sinirlendim. Pandemi yüzünden kendisi gidip öpmüyor kardeşini, benim çocuğumu milletin kucağına veriyor. Hâlâ evdeler, uzayı uyuttum yanına uzandım bende. Millet gidince kenara çekip kızmayı düşünüyorum. Başka hareketleri de var çok kızdığım, hepsini aradan çıkarayım diyorum. Fazla mi tepki veriyorum sizce?

Geçen gün kvni övdün övdün nazar ettin Aynen söyle bencede kendin öpmüyorsun küçücük cocugu niye öptürüyorsun de bende herseyi söylüyorum vallahi içimde tutacagıma

Söyle mutlaka canım ama sakin kalarak söyle anne hoşuma gitmiyor bu durum felam de çok korktum ve üzüldüm çocuğu öyle öptürdüğünd felan de diğer harekrtlerini de aynı şekilde güzrlcr file getir üzgün ve kırgın olduğunu. Eminim anlayışla karşılar

Kızlar bebişleriniz neler yiyor tarif paylaşalım mı daha doğrusu fikir olur yemek çeşitleri çorba çeşitleri.. Zaten isim olarak yazalım herkes googledan açıp tarifine bakar. Mesela benim kız havuçlu şehriye çorbası çok seviyor. Hurmalı irmikli muhallebi bayılıyor. Ekstra çok çeşit yapıyorum yapmaya çalışıyorum daha doğrusu. Yaptığım çorbalar : un çorbası, yoğurtlu şehriye çorbası, bal kabağı çorbası, tarhana, et suyuna irmikli çorba, sebze çorbası, mercimek.. Bunlar aklıma gelenler yaptıklarımdan size de fikir olur. Muhalöebi olaral çok sevmiyor benim kız buara hurmalı irmikli muhallebi sevdi yiyo. Meyveli irmikli pirinç unlu felan deniyoruö bazen. Genel akşam üzeri meyveli birşey yapıyorum tatlı türü yani ama maalesef yemiyor genel olaral bende arı mama nın tahıllı muhallebisini veriyorum. Yatarken da mama veriyorum zaten. Buarada 2 3 gündür kıyma veriyorum çorbalarına ekliyorum. Bugün köfte yaptım çok az yağla kızarttım yedi çorbayla. Makatna da veriyorum aklıma gelmişken. Haşlıyorum bayağı çatalla ezip veriyorum. Buarada özel makarma veya tarhana kıyma felan kullanmıyorum hepsi bizim yediklerimizfen yani. Sizler bebişlere neler veriyorsunuz

Buarada kahvaltı uzum zamandır karışım gidiyoruz maalesef yani aslında kolayıma geliyor sanırım. İçine herşeui koyup yedirmek hem kolay hem besleyici içime siniyor yani. Tabiki haftada 2 3 gün pan kek yada omlet yapıyorum. Ama nedense onlatı yapınca doymuyor gibi hissediyorum. Hani karışım da herşey çok ya çok doyurucu besleyici geliyor bana. Ki gerçektem pan keke felan yapınca 2 saat sonra acıkıylr ama karışım 3 4 saat tutuyor.. Pankek i de bazen muzlu yapıyorum bazen pekmezli flan beynirli.. Yanında zeytin doğrayıp veriyorum yoğurt.. Zeytin yine bizim yediğimizden.. Mesela geçen gün ilkkez yumurta beyazını da deneyeyim dedim yine annem çok ısrar etti aman ne alerjisi ver gitsin diye. Tereyağında yumurta kırdım tamamını yedi valla çok şükür bir tepki de vermedi vücudu. Artım tam yumurta kullanabilirim herşeyinde. Normaldr 1 yaş diyorlar yumurta beyazı için ama denedim çok şükür sıkıntı olmadı.sizin kahvaltı için farklı önerileriniz var mı neler veriyorsunuz?

Valla canim kendi öpmemiş senin çocuğunu opturemez bence içindekileri söyle nazar değdi kadına aramıza hosgeldin

Geçen gün kvni övdün övdün nazar ettin Aynen söyle bencede kendin öpmüyorsun küçücük cocugu niye öptürüyorsun de bende herseyi söylüyorum vallahi içimde tutacagıma
Valla canim kendi öpmemiş senin çocuğunu opturemez bence içindekileri söyle nazar değdi kadına aramıza hosgeldin

Gerçekten gül gibi kadına nazar değdirdim şimdi algıda seçicilik yapıp her şeyinden rahatsız olucam kesin. Ben öyle sakin sakin de söyleyemem derdimi ama soyliycem artık mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…