ya canim saga sola saga sola dönüp duruyo aslında gözü kapalı ama uyuyamiyo bende en sonunda kaldırıyorum bir bazen iki saat oyaliyorum tekrar yatırıyorum bazen huysuz oluyo ama genelde kaldırınca mutlu oluyoBiz biraz uyuyabildik canım bu gece. Biraz geçti baş ağrım. Ağlıyor mu peki gece senin lokum? Oyun mu oynuyor yoksa
Mammajo var bizde cok memnunuz hem damlatmiyot hemde rahat kavrayip su icebiliyor oglumArkadaşlar merhaba eğitici bardak almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Hangi marka almalıyım yada hangi özelliklerde olmalı?
Kızlar kızımı spa götürdük sudan korkuyor biraz alışsın diye çok sevdi havuzu :) masajdan sonra bir rahatladı deliksiz uyudu 2 saat gün boyunca pek mutluydu
Aynen canım mutfaktaki tezgah ya çok kötü oluyor elim kolum dokuldu elimde be varsa esimin kafasina firlatacaktim Allah korusunhepsini bebelerinAh kuzum geçmiş olsun gözümüzün önünden ayırmamak gerekiyor gerekiyor bizimki de anakucağındna düştü anlık oldu 1 sn arkamı döndüm önümü dönnceye yerdeydi kuzmtezgah mutfak tezgahı mı bişey olmamıştır inşallah
Evet canm cok güzel oluyor 2 seansa da gidicez nasipse :)Çok tatlı yaprofil fotosu ordan sanırım. Maşallah
banyodan korkmuş olabilirKizlar.merhaba biz 4 kasim dogumluyuz banyoyu cok seven cocugum.simdi duşu gorunce aglamaya basliyor acaba donemsel mi baskasinda bole bi durum oldu.mu
Masallah çok.hareketli bir bebek desenize biz anneler için en zor dönemlerden biri.devamlı yanlarında olmak zorundayız.anlik kendilerine zarar verecekler durumdalar.Kızlar benim kız artık turunup tamamen ayağa kalkıp öyle duruyor ayakta. İyice zorlaşmaya başladı herşey. Çünkü çok tehlikeli hareketler. Dün ayapa kalkmaya çalışırkem dengesini kaybeyti mutfak çekmecesine çenesini vurdu çok kötü morardı. Tüm işi gğcü5bırakıp onunla oynamam oturmam gerekiyor artık sanırım
Aynen öyle valla canım allah korusun yami hiç gözümüzğ ayırmamamız gereken dönemlere geldik. Allah yardımcımız olsun çok zormuşMasallah çok.hareketli bir bebek desenize biz anneler için en zor dönemlerden biri.devamlı yanlarında olmak zorundayız.anlik kendilerine zarar verecekler durumdalar.
Ayy kuzuma ya gecmis olsun.evet zor donemler başlıyor artik cok dikkat etmek gerek.benim oğlumda oyle artik zor zaptediliyorKızlar benim kız artık turunup tamamen ayağa kalkıp öyle duruyor ayakta. İyice zorlaşmaya başladı herşey. Çünkü çok tehlikeli hareketler. Dün ayapa kalkmaya çalışırkem dengesini kaybeyti mutfak çekmecesine çenesini vurdu çok kötü morardı. Tüm işi gğcü5bırakıp onunla oynamam oturmam gerekiyor artık sanırım
Ben de düşünmüştüm cnm hangi ildesiniz masaj özellikle iyi gelirEvet canm cok güzel oluyor 2 seansa da gidicez nasipse :)
Geçen gün kvni övdün övdün nazar ettinKızlar yardım, kv terörüne maruz kaldım ilk defa
Bugün kv'nin kız kardeşi ve annesi geldi bizi görmeye. Pandemi yüzünden herkes mesafeli, kimse kimseyi öpmüyor. Uzaktan uzaktan konuşuyoruz. Sonra kv geldi kardeşine diyor ki hadi uzayı kucağına al, hadi al da sev. Uzay o sırada benim kucağımda. Kadın da geldi aldı, öptü bir güzel. Normalde anında tepki veririm ama olayı çözemedim o an, çok uykusuzum. Günlerdir uyumuyoruz ve başım inanılmaz ağrıyor. Farkedince çok sinirlendim. Pandemi yüzünden kendisi gidip öpmüyor kardeşini, benim çocuğumu milletin kucağına veriyor. Hâlâ evdeler, uzayı uyuttum yanına uzandım bende. Millet gidince kenara çekip kızmayı düşünüyorum. Başka hareketleri de var çok kızdığım, hepsini aradan çıkarayım diyorum. Fazla mi tepki veriyorum sizce?
Söyle mutlaka canım ama sakin kalarak söyle anne hoşuma gitmiyor bu durum felam de çok korktum ve üzüldüm çocuğu öyle öptürdüğünd felan de diğer harekrtlerini de aynı şekilde güzrlcr file getir üzgün ve kırgın olduğunu. Eminim anlayışla karşılarKızlar yardım, kv terörüne maruz kaldım ilk defa
Bugün kv'nin kız kardeşi ve annesi geldi bizi görmeye. Pandemi yüzünden herkes mesafeli, kimse kimseyi öpmüyor. Uzaktan uzaktan konuşuyoruz. Sonra kv geldi kardeşine diyor ki hadi uzayı kucağına al, hadi al da sev. Uzay o sırada benim kucağımda. Kadın da geldi aldı, öptü bir güzel. Normalde anında tepki veririm ama olayı çözemedim o an, çok uykusuzum. Günlerdir uyumuyoruz ve başım inanılmaz ağrıyor. Farkedince çok sinirlendim. Pandemi yüzünden kendisi gidip öpmüyor kardeşini, benim çocuğumu milletin kucağına veriyor. Hâlâ evdeler, uzayı uyuttum yanına uzandım bende. Millet gidince kenara çekip kızmayı düşünüyorum. Başka hareketleri de var çok kızdığım, hepsini aradan çıkarayım diyorum. Fazla mi tepki veriyorum sizce?
Valla canim kendi öpmemiş senin çocuğunu opturemez bence içindekileri söyle nazar değdi kadınaKızlar yardım, kv terörüne maruz kaldım ilk defa
Söyle mutlaka canım ama sakin kalarak söyle anne hoşuma gitmiyor bu durum felam de çok korktum ve üzüldüm çocuğu öyle öptürdüğünd felan de diğer harekrtlerini de aynı şekilde güzrlcr file getir üzgün ve kırgın olduğunu. Eminim anlayışla karşılar
Geçen gün kvni övdün övdün nazar ettinAynen söyle bencede kendin öpmüyorsun küçücük cocugu niye öptürüyorsun de bende herseyi söylüyorum vallahi içimde tutacagıma
Valla canim kendi öpmemiş senin çocuğunu opturemez bence içindekileri söyle nazar değdi kadınaaramıza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?