- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Gecmis olsun cnm.bence emzirme arveles etkili bir ilac diye biliyorum.yinede doktoruna sor tabiKızlar ayak tirnaklarimdan ameliyat oldum dün. Çok fazla agrım var. 1 tane arveles içtim eşimin ısrarı yüzünden. Emzireyim mi bir şey olur mu
Canım en son 9 kilo 70 cm di 1 aydır gitmiyoruz kontrole bu arada ben ekim annesiyimMasallah sizinkinin boy ve kilosu kac
Masallah haa 1 ay var aramizda benimkide en son 8 kilo 72 cm di son durum ne bilmiyorum bendeCanım en son 9 kilo 70 cm di 1 aydır gitmiyoruz kontrole bu arada ben ekim annesiyimaraniza sizdim
Teşekkür ederim canım sağol.Canım çok geçmiş olsun.İlac konusunda bilgim yok.o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Kullanacağın ilaçları bu siteden dili İngilizce tapıp aratabilirsin: http://www.e-lactancia.org/
Arveles dexketoprofenin ticari ismi, düşük risk yazıyor
Çok teşekkür ediyorum, bu siteyi bol bol kullanırım artık.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canim ilaca gelince emzirende var emzirmeyende bişey diyemicem
Gecmis olsun cnm.bence emzirme arveles etkili bir ilac diye biliyorum.yinede doktoruna sor tabi
Maşallah paşaya boyuda uzun 7.ayda gittik 9 da gitcez bakalim sanki bu ay fazla almadi ya sıcaktan ya hareketlerden almasın zaten tasiyamiyorumMasallah haa 1 ay var aramizda benimkide en son 8 kilo 72 cm di son durum ne bilmiyorum bende
Bemde dün anneme geldim ama yarın eve geçicem geri annem bakıyor valla bende dinleniyorum çok iyi oldubeninki yüzüstü kalmak istemiyo ama tutununca ayakta duruyo kafasını cok kaldiriyo kalkip oturur yakında diye umuyorum cocukla hiç ilgilenemiyorumki annemlere geldigimden beri maalesef
Dış mi cikartiyor acaba bizimki de başladı uyurken emekleme pozisyonuna geçiyor başını vuruyor bazen sicaktan nemden olabilir diye dusunuyorum hergun banyo yaptırıyorum boynunun altı isilik olmus dun havuza soktum bayagi oynadi sernledi galiba çıkınca hemen uyuduKızlar ben bi haftadır acayip yorgunum yaa kızım geceleri sürekli dönüyo kıvranıyo uykusunda bi o yana bir bu yana dönüyo yuvarlanıyo kafasını çarpınca da ağlıyo gözleri kapalı emekleme pozisyonuna geçiyo sanki bi rahat pozisyon bulamıyor gibi. Beni de uyutmuyo hiç emzirmeye çalışıyorum kesinlikle emmiyo oda ısısını düşürüyorum rahatlasın diye ama yok huzursuz gündüzleride kıvranıyo uyutamıyorum birde çoook aşırı hareketli kesinlikle beş dk durmuyo koca evi geziyo kolları bacakları kıpkırmızı artık ben bi çocuk daha büyüttüm böylesini görmedim perişan haldeyim
Canım bebeğim 7 ay 22 günlük.Kilosu 7 kilo 100 gram boyu da 68cm..Canım bebegin ne kadarlık boy ve kilosu kac bize 18 ayda oluyo ama 2 iyi geliyor daha rahat hareket ediyor kalıptan kalıba değişiyor ben gidemeyince eşime aldircaktim ondan sordum
Sağol canım.Ben de yıkadım astımAynen bende aldim yikiyorum suan.gule gule kullansin prenses
Bizde her gün bazen günde iki kere banyo yapıyoruz cnm zaten suyu çok seviyor ama onla ilgisi yok gibi. Klimayla içeriyi serinletiyorum sonra getiriyorum alyayı ama yinede hızursuz uyuyor diş mi bilmiyorum ki hiç belirti de yokDış mi cikartiyor acaba bizimki de başladı uyurken emekleme pozisyonuna geçiyor başını vuruyor bazen sicaktan nemden olabilir diye dusunuyorum hergun banyo yaptırıyorum boynunun altı isilik olmus dun havuza soktum bayagi oynadi sernledi galiba çıkınca hemen uyudu
Maşallah prenseseCanım bebeğim 7 ay 22 günlük.Kilosu 7 kilo 100 gram boyu da 68cm..
Canim benim de aklıma geldin.Bakiyorum yazmamisim hiç tatile gitti herhalde dedim.Ayni şeyleri uykuya dalmadan önce biz de yaşıyoruz.yazmistim hatta buraya ..benim kızım da çok hareketli.Allah kolaylık versin bize..emeklemeye başladı mı?nasıl çarpıyor?Kızlar ben bi haftadır acayip yorgunum yaa kızım geceleri sürekli dönüyo kıvranıyo uykusunda bi o yana bir bu yana dönüyo yuvarlanıyo kafasını çarpınca da ağlıyo gözleri kapalı emekleme pozisyonuna geçiyo sanki bi rahat pozisyon bulamıyor gibi. Beni de uyutmuyo hiç emzirmeye çalışıyorum kesinlikle emmiyo oda ısısını düşürüyorum rahatlasın diye ama yok huzursuz gündüzleride kıvranıyo uyutamıyorum birde çoook aşırı hareketli kesinlikle beş dk durmuyo koca evi geziyo kolları bacakları kıpkırmızı artık ben bi çocuk daha büyüttüm böylesini görmedim perişan haldeyim
Bizdede daha belirti yok dişe yoruyorum ama ne gelen var ne giden ben klimayı açmaya cesaret edemiyorumBizde her gün bazen günde iki kere banyo yapıyoruz cnm zaten suyu çok seviyor ama onla ilgisi yok gibi. Klimayla içeriyi serinletiyorum sonra getiriyorum alyayı ama yinede hızursuz uyuyor diş mi bilmiyorum ki hiç belirti de yok
Emekliyor cnm ama değişik bi stili varCanim benim de aklıma geldin.Bakiyorum yazmamisim hiç tatile gitti herhalde dedim.Ayni şeyleri uykuya dalmadan önce biz de yaşıyoruz.yazmistim hatta buraya ..benim kızım da çok hareketli.Allah kolaylık versin bize..emeklemeye başladı mı?nasıl çarpıyor?
Klimanın bi zararının olmadığını söylüyorlar dr lar 23-24derecelerde bişey olmuyormuş ben yinede geceleri o içerde değilken açıyorum sonra onu getirince kapatıyorum bikaç sefer o uyurken de açtım yoksa çok sıcak burası geceleri içerisi 29,5larda oluyor hiç bişey örtmüyorm üstüne yinede su gibi terliyorBizdede daha belirti yok dişe yoruyorum ama ne gelen var ne giden ben klimayı açmaya cesaret edemiyorum
Kızlar ben bi haftadır acayip yorgunum yaa kızım geceleri sürekli dönüyo kıvranıyo uykusunda bi o yana bir bu yana dönüyo yuvarlanıyo kafasını çarpınca da ağlıyo gözleri kapalı emekleme pozisyonuna geçiyo sanki bi rahat pozisyon bulamıyor gibi. Beni de uyutmuyo hiç emzirmeye çalışıyorum kesinlikle emmiyo oda ısısını düşürüyorum rahatlasın diye ama yok huzursuz gündüzleride kıvranıyo uyutamıyorum birde çoook aşırı hareketli kesinlikle beş dk durmuyo koca evi geziyo kolları bacakları kıpkırmızı artık ben bi çocuk daha büyüttüm böylesini görmedim perişan haldeyim
Sizi anlıyorum işte her bebek farklı oluyor.Annelik çok zor bazı annelerin işi daha da zor,kolaylik diliyorum size.Benimki gündüz fena değil ama gece anlattiginiz gibi sık sık uyaniyor surekli dönuyor aslinda yeni beceriler kazandıkları icin istemsiz yapıyorlar beyinlerini kontrol edemiyorlar o hareketler sayesinde bedenleri ehlileşiyor bir de hareket ettikleri için gece kasları da muhtemelen ağriyor ve uyaniyorlar zamanla gece uykulari duzelecek inşallah.Yurume becerisini edinene geliştirene kadar sürecek sanirim.Benimki de gece ayni hatta memeden ayrrilmak istemiyor ve cok bunaliyorum sıcakta emerken uyuyor memeden çekince basiyor çığlığı ,sanirim enerjiye ihtiyaci var ya da ayrilik korkusuyla uyaniyirlar gunduz odadan çikinca ayaga bile kalkinca agliyor hepimizinki bu aylarda boyle gece de sanirim temas istiyorlar.Artik sabredecegiz 13 14 aya kadar ben de bunaldim sizinki yine evi dolasiyirmus beninki emekleyemedigi icin ayaga kalkmak istiyor kucakta surekli dolastirilmak istiyor yaklaşik10 kilo bebegi gun boyu tasiyorum sicakta gece de meme de ,zorlaniyorum hepimiz sıkıntılar farkli olsa da ayni durumdayız aslinda,umarim onlar saglikli bir şekilde gelişir biz de bu durumu atlatiriz kisa surede .Kızlar ben bi haftadır acayip yorgunum yaa kızım geceleri sürekli dönüyo kıvranıyo uykusunda bi o yana bir bu yana dönüyo yuvarlanıyo kafasını çarpınca da ağlıyo gözleri kapalı emekleme pozisyonuna geçiyo sanki bi rahat pozisyon bulamıyor gibi. Beni de uyutmuyo hiç emzirmeye çalışıyorum kesinlikle emmiyo oda ısısını düşürüyorum rahatlasın diye ama yok huzursuz gündüzleride kıvranıyo uyutamıyorum birde çoook aşırı hareketli kesinlikle beş dk durmuyo koca evi geziyo kolları bacakları kıpkırmızı artık ben bi çocuk daha büyüttüm böylesini görmedim perişan haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?