2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
parol alsaydin canim onun zararı olmuyo dogumdan sonra kullandim ben

Parol hiç etki etmedi canım. Arveles içtim

Geçmiş olsun cnm

Teşekkür ederim kızlar

Ben de aynı durumdayım canım yorgunluktan mahfoldum. Yakınımda destek olabilecek de hiç kimse yok. Annemin evine gitsem diyorum yemek bile yapamıyorum. Temizlik hak getire. Çok zor işim. Koronadan dolayı da iyice yalnız kaldım. Uykusuzum da. Geceleri. Benimki de sık sık uyanıp hareket ediyor.

Çok ilginç. Hiç mi emmiyor? Belki süt istediği gibi akmkyordur ya da az geliyordur.

Gunaydin herkese,bu atak haftaları hiç mi bitmiyor dogum tarihine göre atak haftamıza 4 gun varmiş,benimki 1 ay erken dogdu 40.haftaya gore hesapladigimda zaten atak haftasindayiz,uzun zamandir bakmiyordum dişten ,hareketten dolayi her gun atak günu gibi zaten bir de sitelerde atak haftaları farklilik gösteriyor anlamadim

Hamileyken gittiğim hastanenin diyetisyeni o zaman da şeker çıkmıştı diyet yapmıştım son aylarda online yapıyoruz emzirdigim için ona göre liste yapıyor 2 hafta da bir liste değişiyor
Diyetisyeni nereden buldun canım? Neye göre liste verdi?

sağlıcakla atlatırsınız insallah bende oğlumu yaptırmayı düşünüyordum ama korona belası yüzünden seneye erteledik 5 yaşına girecek ben hala çok korkuyo be üzülüyorum sen nasil dayancan
Sagol canim insaALLAH. Ya aslında küçükken daha iyiymis hem cabuk iyilesiyormus birde yaz ya,birde doktorumuz dedi sanirim bitik var pipisinde ondan biranonce olsun dedi.bilmiyorum ki nasil dayancam simdiden stresi sardi beni

Canım sana moral olur belki diye umut ederek yaziyorum yanlis anlama sakın beni. inan hiçbir işi yetistiremediğim, evimi b.k götüren uykusuz günlerimi çok özledim. Çocuğumu kucağıma alıp oynamayı, yorgunluktan bayılmayı özledim. Ayaklarım yüzünden sürekli bacaklarım havada uzanıyorum. Gece yanımda yatırıyorum emzirmek kolay olsun diye ama sağdan sola dönmek bile eziyet şu an. Dün gece 7 defa uyandı, ne yapacağımi şaşırdım. Boşver yorgunluğu temizliği, beterin beteri var.

Sagol canim insaALLAH. Ya aslında küçükken daha iyiymis hem cabuk iyilesiyormus birde yaz ya,birde doktorumuz dedi sanirim bitik var pipisinde ondan biranonce olsun dedi.bilmiyorum ki nasil dayancam simdiden stresi sardi beni
evet canim küçükken daha kolay oluyomuş keşke bende küçükken yatırsaydım mecburi ise yaptirmak zorundasin tabi hem şimdi çok mızmız olmaz büyüyünce acımasa bile psikolojik olarak yıpratıyor anneyi.

Çok ilginç. Hiç mi emmiyor? Belki süt istediği gibi akmkyordur ya da az geliyordur.
Hiç emmiyor canım acaba kokum mu değişik dedim sürekli duş alıyorum ama kokumda da bi değişiklik yok nasıl hissediyor anlamıyorum adet zamanımı. Sütüm zaten yok denecek kadar az sıktığımda bir damla akıyo

Cok fazla yardima ihtiyacim var hanimlar, cocuk 8 aylik olacak ve sadece sebze meyve tadimlari yapuyoruz ya.. ben kotu anne miyim yapamiyorum bi sey karstriyorum havuc filan corba gbi ama pek guzel olmuyo bence.. yani bebek sehriye makarna tarhana gibi seyleri nereden temine debilirm siz nerelerden alis veris yapiyorsunuz guvenilir pekmez filan gercekten yardima ihtiyacim var kizimi besleyemiyorum

Canım geçen hafta doktora gittik biz, soğuk sıkım da olsa pekmez vermeyeceksin dedi. Alanında ünlü ve çok iyi bir dr bu bahsettiğim adam. Yumurta sarısına da alerjisi var. O yüzden sabahları avokado,ceviz,yoğurt veriyorum.

Mesela az önce kayinvalidem semizotu yemeği pişirdi bize, pirinç yerine bulgur koydu içine, tuz atmadan önce ayırdı bir kase, yoğurt koyup blenderdan geçirdim bayıla bayıla yedi. Sebzeleri haşlama olarak değilde bildiğimiz türlü pişirir gibi yapıp ezmeye başladığımdan beri ayırmadan yiyor tüm sebzeleri. Kv yay şeklinde bir ezici almış çarşıdan epey işimizi gördü. Ne pişirsek onunla ezip veriyorum. Bizede kolay oldu

Merhaba organik ürunleri Bebek Besinleri-Ek Gıdalar - Vitma Doğal Gıda buradan alabilirsiniz.Siz tab i iyi bir annesiniz bazi bebekler iştahsiz oluyor acele etmeyin yiyecektir.Açikçası ben organik şehriye kullanmiyirum normal kullaniyorum,organik olarak irmk,pirinc unu ve pekmez kullaniyorum o kadar.Beninki kahvalti urunlerini sevmiyor ustelemiyorum pekmezi sevemedi yumurta yerdi sonra yememeye başladi yani değişkenler ama pankek yapiyorum mesela muzlu tam bugday unundan yiyor ama cok degil.Tarhanaya genelde bebekler bayilir bence siz tarhanayi deneyin yiyecektir kiyma da katin ben normal dana kıyma kullaniyorum,yogurt çorbasını da bebekler cocuklar sever arpa şehriyeli yapin sadece tuz kullanmayin az zeytinyagi ya da tereyagiyla yapabilirsiniz hatta ben arpa şeyriyeyi haşladim suzdum uzerine sarimsakli yogurt doktum çok sevdi sebze puresi yemiyorsa yogurtla veriyorum yiyor,yogurt cok kirtarici onu her şeye katiyorummesela benimki zeytinyaginin tadini sevmedi.mecburen az tereyağ kullaniyorum.Başta peyniri kendim yaptim sonra üşendim kaliteli peynir seçip suya koyuyorum tuzu çıkıyor ama birkac defa suyunu değiştirerek bekletiyorum veriyorum.Bunlari fikir olsun diye yazdim deneye deneye bulacaksiniz.salca ve tuz kullanamdan uapin yemekleri ona.Sogani hafif kavurup sebzeleri ekleyip pişirin sogan lezzet katar belki sever.

Son düzenleme:
Sünneti hangi yöntemle yaptırıyorsunuz canım? Biz de düşünüyoruz da yaptırmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…