- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Bu ara biz de öyleyiz.Sürekli sağa sola dönüp kollarının üzerine kalkiyor gece uykusunda.Burası aşırı sıcak,su gibi oluyor hareket ettikçe.Dün 3 kez duşa soktum rahatlasin diye inan.Yine diş çıkardı dün,ve bir tane daha geliyor peşine.Kızlar ben bi haftadır acayip yorgunum yaa kızım geceleri sürekli dönüyo kıvranıyo uykusunda bi o yana bir bu yana dönüyo yuvarlanıyo kafasını çarpınca da ağlıyo gözleri kapalı emekleme pozisyonuna geçiyo sanki bi rahat pozisyon bulamıyor gibi. Beni de uyutmuyo hiç emzirmeye çalışıyorum kesinlikle emmiyo oda ısısını düşürüyorum rahatlasın diye ama yok huzursuz gündüzleride kıvranıyo uyutamıyorum birde çoook aşırı hareketli kesinlikle beş dk durmuyo koca evi geziyo kolları bacakları kıpkırmızı artık ben bi çocuk daha büyüttüm böylesini görmedim perişan haldeyim
Off aynen cnm valla çok zor bi dönem bi de dışarıyı öğrendi dış kapıya bakıp bakıp ağlıyo çıkmak istiyo sürekliAlya hep hareketliydi canım, geceleri de beyni gun içinde yaptıklarını tekrar ediyor demek ki. Biz daha emeklemeye geçmedik, geçince napıcaz bilmiyorum. Çok zor bir dönemdeyiz.
Valla çok yoruldum yemek yedirirken altını değiştirirken zaptedemiyorum kesinlikle her işi yaparken mutlaka bir kişiye daha ihtiyaç duyuyorum yardımsız yemek bile yediremiyorum büyük kız böyleydi bu da öyle olduSizi anlıyorum işte her bebek farklı oluyor.Annelik çok zor bazı annelerin işi daha da zor,kolaylik diliyorum size.Benimki gündüz fena değil ama gece anlattiginiz gibi sık sık uyaniyor surekli dönuyor aslinda yeni beceriler kazandıkları icin istemsiz yapıyorlar beyinlerini kontrol edemiyorlar o hareketler sayesinde bedenleri ehlileşiyor bir de hareket ettikleri için gece kasları da muhtemelen ağriyor ve uyaniyorlar zamanla gece uykulari duzelecek inşallah.Yurume becerisini edinene geliştirene kadar sürecek sanirim.Benimki de gece ayni hatta memeden ayrrilmak istemiyor ve cok bunaliyorum sıcakta emerken uyuyor memeden çekince basiyor çığlığı ,sanirim enerjiye ihtiyaci var ya da ayrilik korkusuyla uyaniyirlar gunduz odadan çikinca ayaga bile kalkinca agliyor hepimizinki bu aylarda boyle gece de sanirim temas istiyorlar.Artik sabredecegiz 13 14 aya kadar ben de bunaldim sizinki yine evi dolasiyirmus beninki emekleyemedigi icin ayaga kalkmak istiyor kucakta surekli dolastirilmak istiyor yaklaşik10 kilo bebegi gun boyu tasiyorum sicakta gece de meme de ,zorlaniyorum hepimiz sıkıntılar farkli olsa da ayni durumdayız aslinda,umarim onlar saglikli bir şekilde gelişir biz de bu durumu atlatiriz kisa surede .
Burada çok aşırı sıcak bende duş aldırıyorum canım sürekli ama yok geceleri çocuk rahatsız yaniBu ara biz de öyleyiz.Sürekli sağa sola dönüp kollarının üzerine kalkiyor gece uykusunda.Burası aşırı sıcak,su gibi oluyor hareket ettikçe.Dün 3 kez duşa soktum rahatlasin diye inan.Yine diş çıkardı dün,ve bir tane daha geliyor peşine.
İşlem sonrası çok ağrı oldu mu sende de.Geçmiş olsun sana da.Ayakkabıgiymek işkenceye dönüşüyor bazen.U UzayDenizOzgeMeteMoms bi ortak nokta daha kızlar benimde sağ ayak baş parmağıma tırnak revizyonu yapıldı sürekli battığı için. Tırnağın kenarı yok yarımdan biraz geniş tırnağım dikişler bi hafta sonra alınıyor bi hafta terlikle geziyorsunuz ki ben yaz mevsiminde bile değildim öyle okula gittim neyse ki tırnak batması derdi bitti kesinlikle batmıyo artık
Hahahh aynı aynı Mete de kapıya bakıp ağlıyorOff aynen cnm valla çok zor bi dönem bi de dışarıyı öğrendi dış kapıya bakıp bakıp ağlıyo çıkmak istiyo sürekli
Gecmis olsun canim, ilaci Ben de bilmiyorum. Dr un yazdiysa icebilirsin buyuk ihtimal.Kızlar ayak tirnaklarimdan ameliyat oldum dün. Çok fazla agrım var. 1 tane arveles içtim eşimin ısrarı yüzünden. Emzireyim mi bir şey olur mu
Ben giriyorum bileBu ara yemeği bırak tuvalete zor gidiyorumyakında beraber gircez
U UzayDenizOzgeMeteMoms bi ortak nokta daha kızlar benimde sağ ayak baş parmağıma tırnak revizyonu yapıldı sürekli battığı için. Tırnağın kenarı yok yarımdan biraz geniş tırnağım dikişler bi hafta sonra alınıyor bi hafta terlikle geziyorsunuz ki ben yaz mevsiminde bile değildim öyle okula gittim neyse ki tırnak batması derdi bitti kesinlikle batmıyo artık
Hahahh aynı aynı Mete de kapıya bakıp ağlıyor
Yok canım olmadı ameliyat olalı beş yıl olmuştur pek hatırlamıyorm ama benim tırnağım feci haldeydi iltihaplanıyodu biri ayağıma çarpsa nefesim kesiliyordu kurtuldum artık ama işleme göre ağrı değişebilir cnmİşlem sonrası çok ağrı oldu mu sende de.Geçmiş olsun sana da.Ayakkabıgiymek işkenceye dönüşüyor bazen.
Çok geçmiş olsun canım hem bu sıcaklarda hem bebekle çok zor bi durum Allah yardımcın olsun inşallah çarçabuk iyileşir hemde iki tırnak zor yaaaBu kadar olurteşekkür ederim canım çok sağol. Benim şansıma 4 kerede yapılması gereken işlemi tek seferde yaptı doktor. 2 gündür ne uyku ne yemek ne de rahat bir nefes alabiliyorum. Istersen fotoları yollayabilirim. Bende batma degil de şekil bozukluğu vardı. Tırnağın iki ucu parmagin ortasında birleşerek yusyuvarlak bir hal alıyordu. Kerpeten tırnak deniyormuş. Ciddi sıkıntılıydı. Ama şu anki durumu bilseydim tek tek yaptirirdim. Doğumda bu kadar acı çekmedim. Toplam 20 dikiş var iki tırnakta. Tel dikiş, alınırken ayrı açıyormuş kanama da durmadı. Seke seke geziyorum evde. Uzayı mümkün değil kucağımda taşıyamıyorum. Biri ayağıma basacak diye aklım çıkıyor. Yani acelesi yoksa Mete'nin biraz daha büyümesini bekle canım, çok zor oluyor böyle.
Çok geçmiş olsun canım hem bu sıcaklarda hem bebekle çok zor bi durum Allah yardımcın olsun inşallah çarçabuk iyileşir hemde iki tırnak zor yaaabnmki tel dikiş değildi ama internette araştırıyordum sürekli dikişler alınırken çok acıdı dayanamadım falan yazmışlar bende çok korktum onları okuyunca ama öyle aman aman bi acı olmadı alınrken
Kızlar benim ne zaman adetime bi hafta kalsa Alya tam o zaman meme reddediyor ama inanılmaz bir şekilde bu zamana denk geliyor ne oluyor anlamadım taa ki adet kanamam başlayana kadar sonra düzeliyor her seferinde diyorum ki aha tamam bu sefer kesin bıraktı emmeyi ama düzeliyor şuan yine aynı durumdayız emmiyor bağırıyor sütün tadına baktım bi değişiklik de yok niye böyle yapıyo yaaa emziremiyorum ayda bi kere üç dört gün
Evet bizim boyumuz hep uzundu masallahMaşallah paşaya boyuda uzun 7.ayda gittik 9 da gitcez bakalim sanki bu ay fazla almadi ya sıcaktan ya hareketlerden almasın zaten tasiyamiyorum
Gecmiş olsun canım ne için ameliyat oldunKızlar ayak tirnaklarimdan ameliyat oldum dün. Çok fazla agrım var. 1 tane arveles içtim eşimin ısrarı yüzünden. Emzireyim mi bir şey olur mu
Yazmışın bu mesajda canım yeni okudum çok.geçmis olsun insallah en kısa zamanda ağrıların geçer. Sezaryende de agrı kesici veriyolarya istersen doktora sorarak öyle hafif ağrı kesiciler kullan tam bi bilgim yok ama Benimkinin adını da unuttum dogumdan sonra hangisini kullandıgımıBu kadar olurteşekkür ederim canım çok sağol. Benim şansıma 4 kerede yapılması gereken işlemi tek seferde yaptı doktor. 2 gündür ne uyku ne yemek ne de rahat bir nefes alabiliyorum. Istersen fotoları yollayabilirim. Bende batma degil de şekil bozukluğu vardı. Tırnağın iki ucu parmagin ortasında birleşerek yusyuvarlak bir hal alıyordu. Kerpeten tırnak deniyormuş. Ciddi sıkıntılıydı. Ama şu anki durumu bilseydim tek tek yaptirirdim. Doğumda bu kadar acı çekmedim. Toplam 20 dikiş var iki tırnakta. Tel dikiş, alınırken ayrı açıyormuş kanama da durmadı. Seke seke geziyorum evde. Uzayı mümkün değil kucağımda taşıyamıyorum. Biri ayağıma basacak diye aklım çıkıyor. Yani acelesi yoksa Mete'nin biraz daha büyümesini bekle canım, çok zor oluyor böyle.
Geçmiş olsun cnmKızlar ayak tirnaklarimdan ameliyat oldum dün. Çok fazla agrım var. 1 tane arveles içtim eşimin ısrarı yüzünden. Emzireyim mi bir şey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?