2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu ara biz de öyleyiz.Sürekli sağa sola dönüp kollarının üzerine kalkiyor gece uykusunda.Burası aşırı sıcak,su gibi oluyor hareket ettikçe.Dün 3 kez duşa soktum rahatlasin diye inan.Yine diş çıkardı dün,ve bir tane daha geliyor peşine.

Alya hep hareketliydi canım, geceleri de beyni gun içinde yaptıklarını tekrar ediyor demek ki. Biz daha emeklemeye geçmedik, geçince napıcaz bilmiyorum. Çok zor bir dönemdeyiz.
Off aynen cnm valla çok zor bi dönem bi de dışarıyı öğrendi dış kapıya bakıp bakıp ağlıyo çıkmak istiyo sürekli

Valla çok yoruldum yemek yedirirken altını değiştirirken zaptedemiyorum kesinlikle her işi yaparken mutlaka bir kişiye daha ihtiyaç duyuyorum yardımsız yemek bile yediremiyorum büyük kız böyleydi bu da öyle oldu

Burada çok aşırı sıcak bende duş aldırıyorum canım sürekli ama yok geceleri çocuk rahatsız yani

İşlem sonrası çok ağrı oldu mu sende de.Geçmiş olsun sana da.Ayakkabıgiymek işkenceye dönüşüyor bazen.

Filizcim çok geçmiş olsun.Benimde ayak tirnaklarima işlem gerekiyor ama korkudan yaptiramiyorum.Batma var,tırnak yatağı bozukluğu var.Napicam bilmiyorum
U UzayDeniz

Bu kadar olur teşekkür ederim canım çok sağol. Benim şansıma 4 kerede yapılması gereken işlemi tek seferde yaptı doktor. 2 gündür ne uyku ne yemek ne de rahat bir nefes alabiliyorum. Istersen fotoları yollayabilirim. Bende batma degil de şekil bozukluğu vardı. Tırnağın iki ucu parmagin ortasında birleşerek yusyuvarlak bir hal alıyordu. Kerpeten tırnak deniyormuş. Ciddi sıkıntılıydı. Ama şu anki durumu bilseydim tek tek yaptirirdim. Doğumda bu kadar acı çekmedim. Toplam 20 dikiş var iki tırnakta. Tel dikiş, alınırken ayrı açıyormuş kanama da durmadı. Seke seke geziyorum evde. Uzayı mümkün değil kucağımda taşıyamıyorum. Biri ayağıma basacak diye aklım çıkıyor. Yani acelesi yoksa Mete'nin biraz daha büyümesini bekle canım, çok zor oluyor böyle.

İşlem sonrası çok ağrı oldu mu sende de.Geçmiş olsun sana da.Ayakkabıgiymek işkenceye dönüşüyor bazen.
Yok canım olmadı ameliyat olalı beş yıl olmuştur pek hatırlamıyorm ama benim tırnağım feci haldeydi iltihaplanıyodu biri ayağıma çarpsa nefesim kesiliyordu kurtuldum artık ama işleme göre ağrı değişebilir cnm

Çok geçmiş olsun canım hem bu sıcaklarda hem bebekle çok zor bi durum Allah yardımcın olsun inşallah çarçabuk iyileşir hemde iki tırnak zor yaaabnmki tel dikiş değildi ama internette araştırıyordum sürekli dikişler alınırken çok acıdı dayanamadım falan yazmışlar bende çok korktum onları okuyunca ama öyle aman aman bi acı olmadı alınrken

Kızlar benim ne zaman adetime bi hafta kalsa Alya tam o zaman meme reddediyor ama inanılmaz bir şekilde bu zamana denk geliyor ne oluyor anlamadım taa ki adet kanamam başlayana kadar sonra düzeliyor her seferinde diyorum ki aha tamam bu sefer kesin bıraktı emmeyi ama düzeliyor şuan yine aynı durumdayız emmiyor bağırıyor sütün tadına baktım bi değişiklik de yok niye böyle yapıyo yaaa emziremiyorum ayda bi kere üç dört gün

Umarım benimde öyle olur canım, gerçekten zorladı çünkü. Oldu bitti en azından gözüyle bakıyorum.

Bunu çok kişiden duydum canım ben. Daha regl olmadım ama olan herkes söylüyor bunu. Hormonal bir şey herhalde.

Maşallah paşaya boyuda uzun 7.ayda gittik 9 da gitcez bakalim sanki bu ay fazla almadi ya sıcaktan ya hareketlerden almasın zaten tasiyamiyorum
Evet bizim boyumuz hep uzundu masallah
Ondan hic boğum boğum bir bebek olmadi birde cok hareketli masallah et tutmuyor ki

Yazmışın bu mesajda canım yeni okudum çok.geçmis olsun insallah en kısa zamanda ağrıların geçer. Sezaryende de agrı kesici veriyolarya istersen doktora sorarak öyle hafif ağrı kesiciler kullan tam bi bilgim yok ama Benimkinin adını da unuttum dogumdan sonra hangisini kullandıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…