Bence bebek tariflerinden vazgecin ya da değiştirin..Ben geçenlerde yazdım buraya bebek tarifi olarak hiçbirini sevmedi.Ben tuz atmadan kendi yemeklerimİzden veriyorum.Tariften bagimsiz kendi yaptigim şeyleri verdigimden veri kizim yemeye başladı ..Yemediği şeyleri geçin ..Deneyerek bulun ..Benim kizim yoğurdu hiç sevmedi.Bebe bisküvisi ile verdim,sade verdim,yemeğe katip verdim.Yemiyor.Baktim yemiyor peynir veriyorum .Peynir yiyor .Yumurta sarısı yiyor .Her gün bir tane veriyorum .Pekmez ben çok verdim kziima. .Doğal almistik.Seker yerine kullandım keklerin,muhallebilerin içine koydum ..Severek tüketti ..Taze fasulye verdim .Çok sevdi ..Baya bize yaptığım şekilde tuzlu,salçalı falan verdim ...Benimki diğer türlü yemuyor.Ben tadına bakıyorum benim beğendiğim şeyleri o da yiyor .Begenmediklerimi o da yemiyor ..Tarhana çorbasını hiç sevmedi kızım .Yoğurt karıştırdım yine sevmedi .Vermedim ..Mercimek çorbası verdim onu içti ..Her bebeğin farklı yedikleri .Deneyerek bulmak lazım.Ben geçenlerde beyazı ile bir yumurtayı yağa kırdım.Ekmekle verdim.Onu da yedi.Cok çekimser olmamak lazım bu yemek konsuunda .Şunu yemesin bunu yemesin dememek lazim bence .Cok fazla yardima ihtiyacim var hanimlar, cocuk 8 aylik olacak ve sadece sebze meyve tadimlari yapuyoruz ya.. ben kotu anne miyim yapamiyorum bi sey karstriyorum havuc filan corba gbi ama pek guzel olmuyo bence.. yani bebek sehriye makarna tarhana gibi seyleri nereden temine debilirm siz nerelerden alis veris yapiyorsunuz guvenilir pekmez filan gercekten yardima ihtiyacim var kizimi besleyemiyorum
Ben normal ekmekten veriyorum icini ..Yiyor .Hiç bebek ekmeği denemedim..Ben de herkese bir şey sormak istiyorum bebek ekmegi yapiyor musunuz?Eger evetse nasil?
Ben de bir kez küçucuk parça tam bugday ekmegi verdim eve ondan aliyorum yedi sevdi ama ne bileyim maya zararli mi bilginiz var mi?Ben normal ekmekten veriyorum icini ..Yiyor .Hiç bebek ekmeği denemedim..
Bence bebek tariflerinden vazgecin ya da değiştirin..Ben geçenlerde yazdım buraya bebek tarifi olarak hiçbirini sevmedi.Ben tuz atmadan kendi yemeklerimİzden veriyorum.Tariften bagimsiz kendi yaptigim şeyleri verdigimden veri kizim yemeye başladı ..Yemediği şeyleri geçin ..Deneyerek bulun ..Benim kizim yoğurdu hiç sevmedi.Bebe bisküvisi ile verdim,sade verdim,yemeğe katip verdim.Yemiyor.Baktim yemiyor peynir veriyorum .Peynir yiyor .Yumurta sarısı yiyor .Her gün bir tane veriyorum .Pekmez ben çok verdim kziima. .Doğal almistik.Seker yerine kullandım keklerin,muhallebilerin içine koydum ..Severek tüketti ..Taze fasulye verdim .Çok sevdi ..Baya bize yaptığım şekilde tuzlu,salçalı falan verdim ...Benimki diğer türlü yemuyor.Ben tadına bakıyorum benim beğendiğim şeyleri o da yiyor .Begenmediklerimi o da yemiyor ..Tarhana çorbasını hiç sevmedi kızım .Yoğurt karıştırdım yine sevmedi .Vermedim ..Mercimek çorbası verdim onu içti ..Her bebeğin farklı yedikleri .Deneyerek bulmak lazım.Ben geçenlerde beyazı ile bir yumurtayı yağa kırdım.Ekmekle verdim.Onu da yedi.Cok çekimser olmamak lazım bu yemek konsuunda .Şunu yemesin bunu yemesin dememek lazim bence .
Gecmis olsun,kabizlik ve ıkınma makatta çatlak yapabiliyor doktora gittiğinizde muhakkaka baktırın bazi doktorlar hiç bakmiyor rutin muayenede hicbir şey olmasa bile bakilmali,gecmiş olaun tekrarOglusum kabiz oldu Ilk defa 6 gundur buyuk tuvaletini yapamiyor. Kayisi, kuru uzum ve zeytinyagi ni denedim hala yapamadi. Ikiniyor ama cikmiyor. Yarin dr u ariyacagim bakiyim bir seyler onerecek mi.
Boranim da cok hareketli Masallah. Devamli emeklemek istiyor, acik olan cektattan inmeyi ogrendi, oturur pozisyonunda iken emekleme pozisyonuna gecebiliyor. Yatak odasindaki yataktan devamli kendini asagiya atmaya calisiyor. Ustumde uyumayi cok seviyor hatta gece uyanim bacagini atiyor ustune al diye beni cekiyor. Bir de gozlugume takmis durumda, gozlugumu alip disini kasimaya calisiyor, gozlugu almayi oyun haline de getirdi.
Tesekkur ederim, Evet Bizim dr umuzda hic bakmiyor catlaklik var mi diye. Tamemen yuzeysel bir kontrol oluyor. Pipi, agiz, kulak ve vucuduna bakiyor darp varma diye. Cocugum yapsa da rahatlasa. O yapmadikca Ben stres yapip uzuluyorum. Her seyi denedim yapmasi icin yok gelmiyor.Gecmis olsun,kabizlik ve ıkınma makatta çatlak yapabiliyor doktora gittiğinizde muhakkaka baktırın bazi doktorlar hiç bakmiyor rutin muayenede hicbir şey olmasa bile bakilmali,gecmiş olaun tekrar
Canım ascı anne var ordan alabilirsin bi bak istersen biz 8 ı geçtik hala tadım şeklinde gidiyoruz zaten kac tane sebze varki dön dolaş yapıyoruz sabah lor salatalik haşlanmış patates en sevdiği yemediklerini zorlamıyorum yoğurt meyve meyve püresi meyveli yoğurt gidiyoruz bu ayda zaten doktorlar gunde 1 çay bardağını geçmeyecek diyo sende deneye deneye bulabilirsin bebeğinin sevdiklerini niye kötü anne olasinki bak bebegin icin arayış içindesin kimse bebegine senden iyi bakamazCok fazla yardima ihtiyacim var hanimlar, cocuk 8 aylik olacak ve sadece sebze meyve tadimlari yapuyoruz ya.. ben kotu anne miyim yapamiyorum bi sey karstriyorum havuc filan corba gbi ama pek guzel olmuyo bence.. yani bebek sehriye makarna tarhana gibi seyleri nereden temine debilirm siz nerelerden alis veris yapiyorsunuz guvenilir pekmez filan gercekten yardima ihtiyacim var kizimi besleyemiyorum
Canim tuz 1 yasina kadar yok bobrekleri yorar kaldiki terledigini doktorlarda biliyor zaten doktorların tek ortak noktasi tuz ve seker diğerleri birbirini tutmuyorTuz hariç hemen hemen aynı şekilde besliyoruz bebişlerimizi. Benimki de tencere yemeğine geçince düzgünce yemeye başladı. Tuz böbreklerini çok yorar dedi dr o yüzden koymuyorum ben ama çok da terliyor, ihtiyacı da olabilir, emin olamıyorum
Ay yavrum ins.bi an önce rahatlarOglusum kabiz oldu Ilk defa 6 gundur buyuk tuvaletini yapamiyor. Kayisi, kuru uzum ve zeytinyagi ni denedim hala yapamadi. Ikiniyor ama cikmiyor. Yarin dr u ariyacagim bakiyim bir seyler onerecek mi.
Boranim da cok hareketli Masallah. Devamli emeklemek istiyor, acik olan cektattan inmeyi ogrendi, oturur pozisyonunda iken emekleme pozisyonuna gecebiliyor. Yatak odasindaki yataktan devamli kendini asagiya atmaya calisiyor. Ustumde uyumayi cok seviyor hatta gece uyanim bacagini atiyor ustune al diye beni cekiyor. Bir de gozlugume takmis durumda, gozlugumu alip disini kasimaya calisiyor, gozlugu almayi oyun haline de getirdi.
Canim tuz 1 yasina kadar yok bobrekleri yorar kaldiki terledigini doktorlarda biliyor zaten doktorların tek ortak noktasi tuz ve seker diğerleri birbirini tutmuyor
Oglusum kabiz oldu Ilk defa 6 gundur buyuk tuvaletini yapamiyor. Kayisi, kuru uzum ve zeytinyagi ni denedim hala yapamadi. Ikiniyor ama cikmiyor. Yarin dr u ariyacagim bakiyim bir seyler onerecek mi.
Sagol canim insallah yaparda Ben de rahat ederim.Canım çok geçmiş olsun, kabızlık çok zor, umarım geçer acilen. Emekleme işini epey ilerletmişmaşallah kuzuya. Al yatır göğsüne annesi kokla doya doya, oyy yerim ben onu ❤ Uzayım da benim üstüme tırmanmaya çalışıyor çok hoşuma gidiyor.
Sagol canim insallah. Babasi ile birlikte kac gundurAy yavrum ins.bi an önce rahatlar
Ben Amerikadayim bizim dr bal ve sut haric her seyi verebilirsin dedi. Buradaki diger arkadaslarima da sordum onlarin dr u da ayni sey soylemis. Ben de az tuz katiyorum yemeklerine.Canim tuz 1 yasina kadar yok bobrekleri yorar kaldiki terledigini doktorlarda biliyor zaten doktorların tek ortak noktasi tuz ve seker diğerleri birbirini tutmuyor
üzülme canım neden kötü anne olasın benim kızımda yemiyo bir sürü şey deniyorum bi kac gündür mama bile icmiyo istahsizdir belki.Cok fazla yardima ihtiyacim var hanimlar, cocuk 8 aylik olacak ve sadece sebze meyve tadimlari yapuyoruz ya.. ben kotu anne miyim yapamiyorum bi sey karstriyorum havuc filan corba gbi ama pek guzel olmuyo bence.. yani bebek sehriye makarna tarhana gibi seyleri nereden temine debilirm siz nerelerden alis veris yapiyorsunuz guvenilir pekmez filan gercekten yardima ihtiyacim var kizimi besleyemiyorum
maya dogal probiyotik zarari olcani sanmam hem şişkinliğe neden olmuyoBen de bir kez küçucuk parça tam bugday ekmegi verdim eve ondan aliyorum yedi sevdi ama ne bileyim maya zararli mi bilginiz var mi?
Ben de aynı durumdayım. Tarhana aldım Vitma markası. Başka markalar da bakabilirsin, yavaş yavaş düzene girecek kendini strese sokmaCok fazla yardima ihtiyacim var hanimlar, cocuk 8 aylik olacak ve sadece sebze meyve tadimlari yapuyoruz ya.. ben kotu anne miyim yapamiyorum bi sey karstriyorum havuc filan corba gbi ama pek guzel olmuyo bence.. yani bebek sehriye makarna tarhana gibi seyleri nereden temine debilirm siz nerelerden alis veris yapiyorsunuz guvenilir pekmez filan gercekten yardima ihtiyacim var kizimi besleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?