Kızlar benim kızın kolları bacakları vücudu böyle oldu da sıcaktan mı acaba ya farklı birşey vermediö
Benim oglumda oyle dramlı duş aldırıyorum hametan betanhol sürüyorum hatta sizin gibi doktora da foto attim alerjik reaksiyon degil yazmış biraz daha ilerlerse doktora goturecem
Yok bşr rahatsızkığı yok bugün daha hafif gibi sanki. Sensiderm sürüyordum biraz etki etti galiba. Bir de 2 3 krre yıkadım sürekli. Yine de bugün advantan kremi almayı düşünüyorum. Günde 5 kere sür yazmış doktor
Kıyamam kuzum ya benim kızın da öyle işte muhtemelem sıcaktan.akşam üzeri bacağı çok daha fena olmuştu size foto attım ya. Ondam sonra uyudu uyandı hafiflemişti. Sonra yine bi ılık duş aldırdım bepanthol sürdüm uyuttum bu sabah biraz daha hafiflemiş
Benim oğlum alttaki iki minnoş dişini üstte çıkan tek dişine sürtüyor gıcır gıcır ses çıkarıyor Sizde de var mı böyle bir durum? Alışkanlık yapmasın diye tepki vermiyorum ama nasıl ses çıkıyor içim giciklaniyor
İlk dişimiz çıktı sağ üst dişçok iştahsız zayıfladı yavrum ne yiyor ne mama içiyor sadece su ağzı kilit aç olduğuiçin uykuYa dalamıyor bende çok yorgunum hem bedenen hem ruhen
İlk dişimiz çıktı sağ üst dişçok iştahsız zayıfladı yavrum ne yiyor ne mama içiyor sadece su ağzı kilit aç olduğuiçin uykuYa dalamıyor bende çok yorgunum hem bedenen hem ruhen
Maşallahhhh canım çok güzel ama bıdıkkinşallah biran önce düzelir iştahı da ya yemeyen bebek çok zor anne çok yoruluyor. Benim kızda dişe dair hiçbir belirti yok ama o da dönem dönem asla ağzını açmıyor bu 3 5 gün sürüyor o zamanlar bitiyorum resmsn ya gün sadece onu yedirmeye çalışmak ile geçiyor. Yemedikce başka çeşit yapıyorum felan ama yemeyince yemiyor maalesef. Aç kalsın yer diyorlar ama yok 6 7 saat yemiyor ağzını açmıyor. Diş dönemi neler yapar bana daha bilmiyorum
Masallah ona yok yok annesi gayet iyi fistik masallah zaten gecici bu dönem bizimde alt dişler çıkıyor ikisi birden.bizimkininde istahi yok ben genelde annem usulü mama yapiyorum az cok yiyor şükür
Selam kızlar bayadır yazamıyordum işe başladım artık :/ kızımın alttan iki dişi üstten bir köpek dişi çıktı devamı geliyor birden çıkaracak sanırım dişlerini geceleri uykusuzluğumuz. Sık uyanmamız devam ediyor son diş çıkıncaya kadar sanırım böyle gidecek :/
Canım farklı bir şey yedi mi? Ben yumurta sarısı verince baya kusuyor mesela. Bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama bu havalarda üşütme biraz zor gibi geliyor bana. Üşüyünce ateş de çıkar diye biliyorum. Banyo sonrası falan mide üşütmesi belki olabilir mi? Bir de nasıl kustu fışkırma şeklinde mi?
Ben oğluma yemek yediremiyorum kızlar
Ağzını resmen kitliyor.Türlü şaklabanlıklarla 4-5 kaşık yiyor,sonra hepsini kusuyor.Meyveli şeyleri iştahla yiyor ama iş çorba yada yemeğe gelince durum hep aynı.Napicam bilmiyorum.Bu arada memeyi tamamen bıraktı 2gündür.Aptamil 2 veriyorum.Onu da çok severek içmiyor.
8.diş 8 aylik olduğu gün çıktı.Kilo da almadı bu ay..
Ağzını resmen kitliyor.Türlü şaklabanlıklarla 4-5 kaşık yiyor,sonra hepsini kusuyor.Meyveli şeyleri iştahla yiyor ama iş çorba yada yemeğe gelince durum hep aynı.Napicam bilmiyorum.Bu arada memeyi tamamen bıraktı 2gündür.Aptamil 2 veriyorum.Onu da çok severek içmiyor.
Bu ara benimkinin de uyku duzeni gece yine çok bozuk,memede kucagimda uyuyor yayagina koyar koymaz uyaniyor sinir bozucu bir hâl aldı.Yemek konusunda da son 4 gündür sadece emmek istiyor ama öyle eskisi gibi yeterince emmiyor ek gida istemiyor ne olacak boyle bilmem,hareketi artigi icin anne sutu de cabuk sindiriliyor çabuk acıkıyor ek gida alsa daha cok doyacak ama yok almak istemiyor Bizim de 8 diş oldu bu ara da,bir de iyice yapişti bana hiç rahat vermiyor,sizinki de yemek konusunda ayniymiş donemsel sanirim.
Hiç değilse meyve yiyormuş üzme kendini, meyve puresinin içine azar azar kabak havuç fln koyup ver canım. Memeye geri döner diye düşünüyorum. Ben bugün neremden nefes alayım bilemedim inan. Ne lanet şeymiş bu diş bitsede kurtulsak. Az değil 8 diş ne yapsın çocuk, biz üçüncüyü çıkarıyoruz ama halimizi görme.