Kızlar bebeğim kahvaltıdan sonra uyudu. 1.5 saat sonra uyanır uyanmaz baya kustu. Biraz endişeliyim çünkü ilk aylardaki sızıntı şeklinde kusmasını saymazsak şimdiye kadar hiç kusmamıştı. Hatta o zamanlar bile çok az kusuyordu yani. Üstünü hiç örtemiyorum hemen açıyor. Geçenlerde isilik olduğu için hep zıbınla duruyordu bişey giydirmiyordum fazla terlediği için. Üşüttü mü acaba normalde uyku sevmeyen bebeğim hemen tekrar uyudu, meme de emmedi kustuktan sonra
Bu ara Aylaya da gören zayıflamış diyor benimde moralim bozuluyor. Birde benim tarttıgıma göre iki aydır hala 8 kilo galiba 6.aydan beri hiç kilo almamış
Bu ara Aylaya da gören zayıflamış diyor benimde moralim bozuluyor. Birde benim tarttıgıma göre iki aydır hala 8 kilo galiba 6.aydan beri hiç kilo almamış
Kızlar bebeğim kahvaltıdan sonra uyudu. 1.5 saat sonra uyanır uyanmaz baya kustu. Biraz endişeliyim çünkü ilk aylardaki sızıntı şeklinde kusmasını saymazsak şimdiye kadar hiç kusmamıştı. Hatta o zamanlar bile çok az kusuyordu yani. Üstünü hiç örtemiyorum hemen açıyor. Geçenlerde isilik olduğu için hep zıbınla duruyordu bişey giydirmiyordum fazla terlediği için. Üşüttü mü acaba normalde uyku sevmeyen bebeğim hemen tekrar uyudu, meme de emmedi kustuktan sonra
Canım farklı bir şey yedi mi? Ben yumurta sarısı verince baya kusuyor mesela. Bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama bu havalarda üşütme biraz zor gibi geliyor bana. Üşüyünce ateş de çıkar diye biliyorum. Banyo sonrası falan mide üşütmesi belki olabilir mi? Bir de nasıl kustu fışkırma şeklinde mi?
Bizimde üst dişler kabardı bugun aşırı huysuz uyumuyorda sabahtan beri dogru düzgün emmiyorda corba veriyorum tükürüyor yogurt veriyorum tükürüyor bi elma yedi dogru düzgün
Aynen demekki normal artık büyüyolar sonuçta. Gören zayıflamış diyor canım sıkıldı biraz Bide cok sıcak ya onunda etkisi vardır belki cıtcıtlı badiyla duruyor yine de terliyor
Benım kızımda hiç kusmaz dedigin gibi bi kere kustu sarı renk ve kötü kokulu bende cok tedirgin olmuştum üşüttü diye, ya ek gıdadan ya da midesini üşütmüş olabilşr sonra bidaha kusmadı benimki insallah seninki de kusmaz annesi birsey olmaz canını sıkma
kızlar napionuz ya ben geberiyom valla 3 gündür temizlik yapıyorum dahada bitmedi valla bu gecede sabahladik uyumadi benim cadı surekli kaka yaptı gun boyu sizce distenmidir ciksa halay cekcem artık
Bazen kusmak cok rahatlatıyor bana cok iyi geliyor hemen iyilesiyorum.Belki oyle bir durumdur.Takip edin tekrarlarsa birkac kez,doktora başvurursunuz,geçmiş olsun.