2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bacağı daha da kötğ oldu bugün ya diğer yerler bu kadar değik ama. Bepanten sensiderm sürdüm duştan sonea ama hiç fayda etmiyor
Canim yediği birsey dokunmus olabilir bir takip et.yumurta falan baya alerjik.cok gecmis olsun biranonce geciversin InsaALLAH

Bazen kusmak cok rahatlatıyor bana cok iyi geliyor hemen iyilesiyorum.Belki oyle bir durumdur.Takip edin tekrarlarsa birkac kez,doktora başvurursunuz,geçmiş olsun.
Tekrar sarı kusunca doktora götürdük, enfeksiyon için tahlil verdik. Şimdi durumu iyi, dün dışarı çıkmıştık muhtemelen üşüttü, gece de üstünü açtı hep. Allah bebeklerimize hep sağlık sıhhat versin kızlar, sabah kustuktan sonra bi sessizleşti halsizleşti içim gitti resmen

Bizim de bi dişin ucu çıktı :) ben göremiyorum ama cam bardakta tıkır tıkır ses çıkartıyor. Bir de elime battı. Zorluk buraya kadar mıydı yeni mi başlıyor kızlar? Bir tane diş değil bizde 2-3 tane çıkıyor sanırım. Damakları pütür pütür.

Haftalardır uykusuzum. Geceleri çok uyanıyor. O yüzden gireyorum buraya valla zombi gibi oldum. Dişten miydi ki?

kızlar napionuz ya ben geberiyom valla 3 gündür temizlik yapıyorum dahada bitmedi valla bu gecede sabahladik uyumadi benim cadı surekli kaka yaptı gun boyu sizce distenmidir ciksa halay cekcem artık
Bende yaptım geçen hafta cam kapı dolap baya temizlik yaptım ama bitiyor mu sanki hergün sil süpür temizle yine aynı

Çok geçmiş olsun canım ne cıktı sonuç

Canim yediği birsey dokunmus olabilir bir takip et.yumurta falan baya alerjik.cok gecmis olsun biranonce geciversin InsaALLAH
Her zaman verdiğim şeyler yumurta felan da sonradan alerji olue mu ki doktorumuza attım da foto sıcaktandır dedi advantan mı ne öyle bir krem söyledi de kortizonlu krem kullansam mı bilemedim

Kızlar benim bebeğim 150 cc den fazla içmiyo kilo alımıda yok 2 aydır doktorada götüremiyorum koronadan sebep

Her zaman verdiğim şeyler yumurta felan da sonradan alerji olue mu ki doktorumuza attım da foto sıcaktandır dedi advantan mı ne öyle bir krem söyledi de kortizonlu krem kullansam mı bilemedim
Ben kullandim advantan kortizonlu evet basta kullanmak istemedim sonra artınca kullandım bir hafta kadar gecti sukurler olsun

Kızlar benim bebeğim 150 cc den fazla içmiyo kilo alımıda yok 2 aydır doktorada götüremiyorum koronadan sebep
Yetiyordur canım belki. Bu aralar kilo alımları yavaşlıyor.
benim ebem sütünü sağınca 2 göğüsten en az 100 ml çıkması lazım demişti. Belki en az 100ml içmesi gerekiyor anlamına geliyordur. Yeni söyledi bunu çünkü benim sütüm azaldı.

Nasıl yaptın canım ah, bebiş uyurken mi? Ben yetişemiyorum.
Ablam yakın bi gün o geldi kızımla ilgilendi bi gün görümcem geldi iki günde hallettim canım perde cam falan. Mutfak Dolabınu da Ayla uyurken sildim bitti şükür şimdi normal hergün süpür sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…