Bazen kusmak cok rahatlatıyor bana cok iyi geliyor hemen iyilesiyorum.Belki oyle bir durumdur.Takip edin tekrarlarsa birkac kez,doktora başvurursunuz,geçmiş olsun.
Canım farklı bir şey yedi mi? Ben yumurta sarısı verince baya kusuyor mesela. Bulunduğunuz şehri bilmiyorum ama bu havalarda üşütme biraz zor gibi geliyor bana. Üşüyünce ateş de çıkar diye biliyorum. Banyo sonrası falan mide üşütmesi belki olabilir mi? Bir de nasıl kustu fışkırma şeklinde mi?
Benım kızımda hiç kusmaz dedigin gibi bi kere kustu sarı renk ve kötü kokulu bende cok tedirgin olmuştum üşüttü diye, ya ek gıdadan ya da midesini üşütmüş olabilşr sonra bidaha kusmadı benimki insallah seninki de kusmaz annesi birsey olmaz canını sıkma
Tekrar sarı kusunca doktora götürdük, enfeksiyon için tahlil verdik. Şimdi durumu iyi, dün dışarı çıkmıştık muhtemelen üşüttü, gece de üstünü açtı hep. Allah bebeklerimize hep sağlık sıhhat versin kızlar, sabah kustuktan sonra bi sessizleşti halsizleşti içim gitti resmen
Bizim de bi dişin ucu çıktı :) ben göremiyorum ama cam bardakta tıkır tıkır ses çıkartıyor. Bir de elime battı. Zorluk buraya kadar mıydı yeni mi başlıyor kızlar? Bir tane diş değil bizde 2-3 tane çıkıyor sanırım. Damakları pütür pütür.
kızlar napionuz ya ben geberiyom valla 3 gündür temizlik yapıyorum dahada bitmedi valla bu gecede sabahladik uyumadi benim cadı surekli kaka yaptı gun boyu sizce distenmidir ciksa halay cekcem artık
Tekrar sarı kusunca doktora götürdük, enfeksiyon için tahlil verdik. Şimdi durumu iyi, dün dışarı çıkmıştık muhtemelen üşüttü, gece de üstünü açtı hep. Allah bebeklerimize hep sağlık sıhhat versin kızlar, sabah kustuktan sonra bi sessizleşti halsizleşti içim gitti resmen
Her zaman verdiğim şeyler yumurta felan da sonradan alerji olue mu ki doktorumuza attım da foto sıcaktandır dedi advantan mı ne öyle bir krem söyledi de kortizonlu krem kullansam mı bilemedim
Her zaman verdiğim şeyler yumurta felan da sonradan alerji olue mu ki doktorumuza attım da foto sıcaktandır dedi advantan mı ne öyle bir krem söyledi de kortizonlu krem kullansam mı bilemedim
Yetiyordur canım belki. Bu aralar kilo alımları yavaşlıyor.
benim ebem sütünü sağınca 2 göğüsten en az 100 ml çıkması lazım demişti. Belki en az 100ml içmesi gerekiyor anlamına geliyordur. Yeni söyledi bunu çünkü benim sütüm azaldı.
Ablam yakın bi gün o geldi kızımla ilgilendi bi gün görümcem geldi iki günde hallettim canım perde cam falan. Mutfak Dolabınu da Ayla uyurken sildim bitti şükür şimdi normal hergün süpür sil