benim abimde yengeç mesela illallah ettiren bi tip anneme neler çektirmiş küçükken hâlâ çektiriyo hiç derdi sıkıntısı bitmez karısınıda illallah ettiriyo sanki karısı ablam kendisi eniştem gibi
Haraketler için daha erken olduğunu dusunuyorum.ilk gebeligimde doktorum 18. Hafta demisti ve gerçekten 18. Hafta hissetmeye başlamıştım.2. Gebelikte daha erken hissediliyormus tabi.ama bence yine de daha var.su an olanlar sadece gazdır:))
Ben 12 haftadayım gram hissetmedim,ayrıca çok erken zaten.
Ilk gebeliklerde hareketlerin hissedilmesi 19 20 haftalıkken,2. Gebeliklerde ise 16 haftada falan hissesdilirmis canım..
Ha şöyle olabilir artık bebek hareketlenmeye başlamıştır,sen denk gelirsen ultrasonda gorursun
Geldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı
Geldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı
Benim annemle babam amca çocukları amcam le teyzem evli, dayımla halam evli hiç birimizde bir sıkıntı yok çok şükür de ikili testler var 11. Haftada onlardan yaptırırsın canım onlarda çıkıyormuş
biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
Ben kesinlike hicbir testi yaptırmayacağım,kesinliği bile olmayan bir testle hamileligimi zehir etmek istemiyorum.ne gelirse allahtan zaten sonuc ne cikarsa çıksın aldırmayacağım,niye hem kendimi hem onu uzeyimki.
Eğer sende aldırmayacaksan yaptırma ama sonuca göre aldırabilirim diyorsan yaptır canim
Seninle ayniyiz canım,artta tüp bebek tedavisine başlayacakken martta hamile olduğumu öğrendim..
Bu rabbimin bize hediyesi değilde nedir,şimdide ona emanetiz o en iyisini bilir bizim için
biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim