Aranızda yengeç var kızlar :) haklısınız bazen karşımızdakine dünyayı dar edebiliyoruz ama güzel yanlarımızda çok yani :)benim abimde yengeç mesela illallah ettiren bi tipanneme neler çektirmiş küçükken hâlâ çektiriyo hiç derdi sıkıntısı bitmez karısınıda illallah ettiriyo sanki karısı ablam kendisi eniştem gibi
Kasım degil 12 ekim annesi olucaksınız insallah saglıkla gelsin minnos ikizmi femera kullananlar ikiz sansıda oluyorbugün beta HCG'DE 6392,80 çıktı. 48 saat sonra tekrar beta istedi doktor ve hamilesiiin dediiiii :) bir problem olmazsa inşallah kasım da geliyor
Haraketler için daha erken olduğunu dusunuyorum.ilk gebeligimde doktorum 18. Hafta demisti ve gerçekten 18. Hafta hissetmeye başlamıştım.2. Gebelikte daha erken hissediliyormus tabi.ama bence yine de daha var.su an olanlar sadece gazdır:))Bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ki
Ben ilk hamileliğimde 14. Haftada hissettim. Gece uykumdan uyandım hatta. Kelebek gibi kanat çırptı içimde diye bağırmıştımBen 12 haftadayım gram hissetmedim,ayrıca çok erken zaten.
Ilk gebeliklerde hareketlerin hissedilmesi 19 20 haftalıkken,2. Gebeliklerde ise 16 haftada falan hissesdilirmis canım..
Ha şöyle olabilir artık bebek hareketlenmeye başlamıştır,sen denk gelirsen ultrasonda gorursun
Geldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı2ileri1geri canım yaa nerelerdesin kaç gündür soracağım kalıyo gittin mi ankaraya
Allah yardimciniz olsun, umarim kalp atislari devam eder saglicaklaGeldim canım 2 profa göründüm bir sonraki gebelikte kesin iğne ve asprin düşmesi için hiç bir sebep yokmuş aldığım bir virüs hala vücudumda olabilirmiş bu bebekleri yasatmıyor olabilirmiş hafif kalp atışı olduğundan kürtaj yapılamadı
Genesis te Pınar tantekinyaa bende yaptırmamayı düşünmeyi düşünüyorumdoktoruma danışacağım bi sende diyarbakırdaydın demi hangi doktora gidiyosun
Sen hangisine gidiyorsunGenesis te Pınar tantekin
Benim akrabalarımda var akraba evliliği, normal sağlıklı cocukları var.Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Benim ablam teyzemin oğluyla evli çok şükür bi sıkıntı olmadıBenim akrabalarımda var akraba evliliği, normal sağlıklı cocukları var.
Benim annemle babam amca çocukları amcam le teyzem evli, dayımla halam evli hiç birimizde bir sıkıntı yok çok şükür de ikili testler var 11. Haftada onlardan yaptırırsın canım onlarda çıkıyormuşKizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Ben kesinlike hicbir testi yaptırmayacağım,kesinliği bile olmayan bir testle hamileligimi zehir etmek istemiyorum.ne gelirse allahtan zaten sonuc ne cikarsa çıksın aldırmayacağım,niye hem kendimi hem onu uzeyimki.Kızlar 2 li test yaptırmayacak olan varmı ben acaba yaptırmasam mı diyorum
İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanları da görürüz. Allah bir kapıyı kapatırken bir kapıyı açarmış. Ne mutlu bizeSeninle ayniyiz canım,artta tüp bebek tedavisine başlayacakken martta hamile olduğumu öğrendim..
Bu rabbimin bize hediyesi değilde nedir,şimdide ona emanetiz o en iyisini bilir bizim için
Oyy gecms olsn cnm
Kıyamam ya... masaj yapan biri lazımm şimdi sana.
Canım senin rahim filmi histereskopi vb yapıldı mı?biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstüson 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
Daha iyice misin?Çok sağolunn .. dün bütün gün yattım ilaç içememek ne kötü Allahm şu dönem bizi korusun hastalıklardan
Evet ben ikizlerimi lh testi ile ogrendim umut etmeden yaptım saniyesinde cift cizgi olustu hemen eczaneye gıttım gebelik testi aldım pozitif 7 haftamda ikiz olduklarını ögrendim rabbim isteyen herkezi anne ettisin insallahEvet canım adete az zaman kala koyu çizgi varsa gebelik yüksek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?