İnşallah canım darısı sana olsun.. Umay 3 uyku yaparken de çok güzel uyuyordu 4.ayda eğitim vermiştim ondan beri gündüz uykuları çok uzadı ve gece kesintisiz uyuyor maşallah.. Darısı tüm kasım anneleri bebişlerimize2.5 saat ne yaaamaşallah ona
insallah boyle devam eder darisi basima biz kestirip kestirip kalkıyoruz sonra annesi dinlenir iş yapar falan

Ayla da bazen 7 8 kere uyanıyor ama emip uyuyo öyle aglamıyo çok fazla. İnsallah geçici birşeydir hemen geçer gerçekten uykusuzluk çok zor insan cocuguyla bile güzel ilgilenmiyor gerçekten uykusuz olunca benhic dayanamıyorum. Umarım hemen düzelir ❤ Bu arada gündüzleri nasıl huzursuz mu normal mi
  Ayla da bazen 7 8 kere uyanıyor ama emip uyuyo öyle aglamıyo çok fazla. İnsallah geçici birşeydir hemen geçer gerçekten uykusuzluk çok zor insan cocuguyla bile güzel ilgilenmiyor gerçekten uykusuz olunca benhic dayanamıyorum. Umarım hemen düzelir ❤ Bu arada gündüzleri nasıl huzursuz mu normal mi diş olabilir, zaten atak dönemindeyiz bir de kabız oldu. Umarım geçer gider, dediğin gibi çok zor oluyor uykusuz.
 diş olabilir, zaten atak dönemindeyiz bir de kabız oldu. Umarım geçer gider, dediğin gibi çok zor oluyor uykusuz. 

Gece de aynı çok uyanıyor ama Allahtan emip uyuyor ama ben de emzirmekten bitap düşüyorum.
 Gece de aynı çok uyanıyor ama Allahtan emip uyuyor ama ben de emzirmekten bitap düşüyorum. 

bide cnm diş bence en büyük sebep olabilir dişlerinin sızısından uyuyamıyorlar ah uzaycımmm benim rahat uykular dilerim teyzecimm
bide cnm diş bence en büyük sebep olabilir dişlerinin sızısından uyuyamıyorlar ah uzaycımmm benim rahat uykular dilerim teyzecimm
 maşallah sana
 maşallah sana 

.
. 

Küvetteki suya saplak atıyor,sırılsıklam etti beni.Ayağa kalkıyor ikide bir.Yapma dedikçe inadına yapıyor,kahkaha atıyor bir de..Çok yaramaz oldu çok
Küvetteki suya saplak atıyor,sırılsıklam etti beni.Ayağa kalkıyor ikide bir.Yapma dedikçe inadına yapıyor,kahkaha atıyor bir de..Çok yaramaz oldu çok