Canım bugün öyle denedim bakalım ama çok zor tuttum bu sabah 7de kalktı şimdi saat 10 uyuttum inşallah bari 11 buçupa kadar yatsa birde 3 te felan uyutsam 4 buçukta kalksa bilmiyorum ya işte 4 tw de kalksa 4 buçukta da kalksa akşam 8 i bekleyemiyor umarım alışır zamanla.Canım mesela uyku aralıklarını açsan biraz 2 uyku uyutsan? Hani sabah uykusu için mesela yarım saat 1 saat oyalasan daha geç yatırsan? Öğleden sonraki uykuyu da aynı şekilde? Böylece gece uykusuna geç yatmış olur. Ben öyle yapmıştım.

Gamzenize de bittim bu arada söylemeden geçemedim
 Gamzenize de bittim bu arada söylemeden geçemedim  
		 keşke kızımda da gamze olsaydı ama olmadı
keşke kızımda da gamze olsaydı ama olmadı

cümlesini korusun rabbim
cümlesini korusun rabbim 

.
. canim zorlamasan mi acaba onlar kendi duzenlerini olusturuyolar zamanla az daha sabret her bebek farkli tabi bizde 7de yatıyoruz 6.30 7.00 gibi kalkıyoruz kimisi uyur kimisi uyumaz biz uyuyan grubuz 11 ay 3 günlük 3 uyku yapıyoruz onun ihtiyaci var demekki çoktan 1 uykuya inenler var neyse der kacarim arkadas
 canim zorlamasan mi acaba onlar kendi duzenlerini olusturuyolar zamanla az daha sabret her bebek farkli tabi bizde 7de yatıyoruz 6.30 7.00 gibi kalkıyoruz kimisi uyur kimisi uyumaz biz uyuyan grubuz 11 ay 3 günlük 3 uyku yapıyoruz onun ihtiyaci var demekki çoktan 1 uykuya inenler var neyse der kacarim arkadas
 maşallah ona
maşallah ona