2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aaa ben de tam tersi şu 3-4 ay bitince biraz olsun rahatlarız diyordum
canım zaten 2. trimester çok rahat son 1.5 ay biraz ağır hatta bir ay yatamıyorsun nefes alamıyorsun sık sık wc gidiyorsun ama içindeki hareketleri o kadar haz veriyor ki şuanki kadar kötü değil bence bulantılı döne daha kötü. hem bebeğide hissedemiyosun psikolojik olarak daha hasta gibisin ama ozaman hissettikçe umrunda olmuo yaşananlar. heycanla haziran temmuz ağustosu bekliyorum ben.

Ay her ayın her haftanın başka bir belirtisi çıkıyor:) bulantılar bitiyor genelde 3 ay sonra ama başka şeyler çıkıyor mesela ben şuan yürürken çok acı cekiyorum vajina ağrıları çok fena
az kalmıs saglıkla alın kucagınıza. Tekmelerini hissetmek bile dünyaya bedeldir sanırım

bir anda duruyor kaldırıyosun ya hiç hareket etmiyor kız ozaman 4 çocuğunmu olcak :)
kız yok bence ben yanlış yapıyorum :) böyle 10 tane yapsam o zaman 10 çocugum mu olacak:) bence ben bir yerlerde ters bişeyler yapıyorum :)

Amin canım inşallah erkek geliyor temmuz da :)
sizin sorunlar erken başlamış bende ilkini ağustosda doğurmuştum 1 ay çok zordu makat bebekti ve yanma hissinden nefes alamıyordum. ama diyorum ya hareket ettiğii için çok güzeldi. bazıları güzel bazıları zor geçiriyor. kızlar hevesinizi kırmayın ilk 3 aydan daha güzel

orayıda iyi söylüyorlar, bende ncr hastanesi yurdanur açılmışa gidiyorum
Yaaa ben de çok duydum o doktoru ama kendi doktoruma daha once başlamıştım gebe kalınca da oraya devam ettim. Ama memnunum canim şimdilik. Haftalarımız da yakınmış senle :)

Var ya tam içimdekileri yazmışsın. Böyle olmasını o kadar çok umut ediyorum ki... az kaldı şunun şurası 3-4 hafta sonra rahatlarız insallah.

kız yok bence ben yanlış yapıyorum :) böyle 10 tane yapsam o zaman 10 çocugum mu olacak:) bence ben bir yerlerde ters bişeyler yapıyorum :)
bak ipe yüzüğü geçir
avucunu aç sol avucunu
yüzüğü avucunun üzerine koy
kaldır ipi yavaşça hareketlenicek
aynı şeyi kaldırdığında durana kadar yap
ilginç ki duruyor çocuk olmayacaksa.
dene bir daha

İdrar renginden cinsiyet tahmini yapıyorlarmış az önce burdaki forumlardan birinde gördüm

Var ya tam içimdekileri yazmışsın. Böyle olmasını o kadar çok umut ediyorum ki... az kaldı şunun şurası 3-4 hafta sonra rahatlarız insallah. ❤
inşallah hamilelik mucize birşey bunu ilk gebeliği yaşarken çok idrak edemiyoruz.
ama ikide sonuna kadar güzel geçsin istiyorum takmıyorum herşeyi bir daha belki yaşayamıcam ayrıca doğumdan sonrası daha zor.
ya içinde bir canlı var düşünsene tekmeliyo ya inanılmaz
allah bize müthiş bir özellik vermiş. şükürler olsun herkes yaşasın bunu inş.
sen 2. yarıyı bekle bide yaza geliyor sülenir yürürüz :) göbüşlerle pozitif düşünün sağlık sorunumuz bebeğinde bizimde olmasın öteki sorunlar tekmeyle unutuluyor.

canım doktor ikiz dedi basda daha sonra kalp atışı yoktu tek şuan da

Yaaa ben de çok duydum o doktoru ama kendi doktoruma daha once başlamıştım gebe kalınca da oraya devam ettim. Ama memnunum canim şimdilik. Haftalarımız da yakınmış senle :)
aynen canım, biz bugün 11+1 iz sen kaçsın

tamam deneyeyim bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…