Kızlar günaydın. Maalesef dün akşam benden kahverengi leke geldi. Hemen doktora yazdım. Progestan al ve sabah gel dedi. Saat 9 da gideceğim. Dua edin lütfen çok korkuyorum inşallah bir şey olmamıştır. Daha çarşamba günü gitmiştim doktora bir şeyi yoktu
Canım hic korkma benden bildigin kırmızı pembe kan gelmişti hem de 2 kere. Progestan ve istirahatle 10 gunde atlattım. Dr kahverengi olursa hic korkma dedi.
canım valla böyleyim işte uykumu rahatça alamıyorum sabahta işe kalkmak zorundayım manyak gibi oluyorum hal böyle olunca , yalnız değilmişim en azından :)
hahah yok kız kese tek bebeği gördüm tek
çok enteresan bakalım ne çıkacak arkadaş bana inan kızın olcak diyor ben yaptım erkek çıktı eşindede aynı şey çıkıyor canım onada yap bakalım kaç tane olcak ve ne olcak
kısmet canım artık :) kaç tane olacagını anlamak için ne yapmam gerek aynı şeyi kaç kez yapmam gerek ben 3 4 kez yaptım hep ileri geri gitti 3. de sanki daire çizer gibi oldu :)
gel canım bekleriz inan çok güzel gezilmesi gereken yerler arasında en üst sıralarda olmalı inşallah birgn kısmet olurda gelirsiniz :) sen hanhi şehirdeydin
bide bende şöyle bişey var bir anda uyanıyorum ya sanki uyumuyormuş gibi uykum yokmuş gibi , yani o an kalkıp evi temizleyebilirim yada tv izleyebilirim o derece gündüz gibi :) hamilelikt böyle sadece öncesinde uykum çok iyiydi
Kızlar 10. Haftada belirtileri şikayetleri azalan, biten oldu mu aranızda? Ben önceki haftalara göre daha rahatım kramplar kesildi. Gece bulantılarım saat olarak azaldı. Daha gec saatte oluyor ve ögürtüyor. Önceden tüm gece ögürtüsüz kusmasız bulantı oluyordu. Gögüslerimdeki hassasiyet de azaldı sanki. Pazartesi kontrol var... azcık korkulu beklemedeyim.
bide bende şöyle bişey var bir anda uyanıyorum ya sanki uyumuyormuş gibi uykum yokmuş gibi , yani o an kalkıp evi temizleyebilirim yada tv izleyebilirim o derece gündüz gibi :) hamilelikt böyle sadece öncesinde uykum çok iyiydi
Kızlar 10. Haftada belirtileri şikayetleri azalan, biten oldu mu aranızda? Ben önceki haftalara göre daha rahatım kramplar kesildi. Gece bulantılarım saat olarak azaldı. Daha gec saatte oluyor ve ögürtüyor. Önceden tüm gece ögürtüsüz kusmasız bulantı oluyordu. Gögüslerimdeki hassasiyet de azaldı sanki. Pazartesi kontrol var... azcık korkulu beklemedeyim.
Ay her ayın her haftanın başka bir belirtisi çıkıyor:) bulantılar bitiyor genelde 3 ay sonra ama başka şeyler çıkıyor mesela ben şuan yürürken çok acı cekiyorum vajina ağrıları çok fena
kısmet canım artık :) kaç tane olacagını anlamak için ne yapmam gerek aynı şeyi kaç kez yapmam gerek ben 3 4 kez yaptım hep ileri geri gitti 3. de sanki daire çizer gibi oldu :)