2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hic korkma benden bildigin kırmızı pembe kan gelmişti hem de 2 kere. Progestan ve istirahatle 10 gunde atlattım. Dr kahverengi olursa hic korkma dedi.

kısmet canım artık :) kaç tane olacagını anlamak için ne yapmam gerek aynı şeyi kaç kez yapmam gerek ben 3 4 kez yaptım hep ileri geri gitti 3. de sanki daire çizer gibi oldu :)

antepi okadar merak ediyorum ki ama turlar çok pahalı nasip olsa ne güzel olur inş birgün gideceğim.
gel canım bekleriz inan çok güzel gezilmesi gereken yerler arasında en üst sıralarda olmalı inşallah birgn kısmet olurda gelirsiniz :) sen hanhi şehirdeydin

Aynen aynen... bu gece cabuk dalmışım ona seviniyorum.
bide bende şöyle bişey var bir anda uyanıyorum ya sanki uyumuyormuş gibi uykum yokmuş gibi , yani o an kalkıp evi temizleyebilirim yada tv izleyebilirim o derece gündüz gibi :) hamilelikt böyle sadece öncesinde uykum çok iyiydi

Kızlar 10. Haftada belirtileri şikayetleri azalan, biten oldu mu aranızda? Ben önceki haftalara göre daha rahatım kramplar kesildi. Gece bulantılarım saat olarak azaldı. Daha gec saatte oluyor ve ögürtüyor. Önceden tüm gece ögürtüsüz kusmasız bulantı oluyordu. Gögüslerimdeki hassasiyet de azaldı sanki. Pazartesi kontrol var... azcık korkulu beklemedeyim.

Ooo ne çok antepli var. Hiç görmedim ama yemeklerini çok beğeniyorum. Bir gün yemek için in gideceğim oraya İnşallah.

Benim de oyle oluyor. Gidip tv mi acsam diye düşüne döne uyuyakalıyorum bazen cep tel internetten bişiler okuyorum

Yok canım normal vücut hormonlara alışıyor zaman geçtikçe . O bulantı falan hep hormonlara tepkiden. İçin rahat olsun.

Kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun yolun başındasınız bugünlerşn kıymetini bilin:)) ilerledikçe dertler de artıyor:)

Aaa ben de tam tersi şu 3-4 ay bitince biraz olsun rahatlarız diyordum
Ay her ayın her haftanın başka bir belirtisi çıkıyor:) bulantılar bitiyor genelde 3 ay sonra ama başka şeyler çıkıyor mesela ben şuan yürürken çok acı cekiyorum vajina ağrıları çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…