2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım canım anladım sen 2. Yi doğuruyosun vallahi anladım yeminle anladım her mesajında kırmızı kalemle yazmana gerek yok:)))) istersen 500 tane doğur ben neler yaşıcağımı ve nasıl atlatıcağımı gayet iyi biliyorum o yüzden de yasıcaklarımdan korkmuyorum şükürler olsun:)) neler yaşıcağınızı okursanız herkez bilir:) tamam tamam ben seni anladım en tecrübeli sensin .2. Yi doğuruyorsun anlamayan arkadaşlar atlayan arkadaşlar marmelat 2. Çocuğunu doğuyor bilmedim duymadım demeyiniz:)))))

Aaaa bak şimdi benim moralin bozulmadı bunlara ama okuyan diğer arkadaşların hali ne olacak şimdi?? Ya sen bunları yazdın diye doğurmakdan vazgeçerlerse niye yaptın şimdi bunu çok düşünüyordun sen bunları halbuki çok inceydin bu konuda niye anlattın lohusalığı...seni kınıyorum hiç gerek yoktu:))

Canım benim hepimiz öyleyiz hormonlardan dolayı
Anlıyoruz seni de
Sıkma canını
Bebeğini düşün mutlu ol bu ara takma hiç bişeyi he de geç
sağolasın kuzum düzelttik arayı gelirken şükür oğlum sağolsun aramızı düzeltiyo hemen sıpa gündüz ben uyurken babasının bıyık makasıyla saçını kesmiş bizede barışma bahanesi oldu
Yok öyle yapma hakkı iken haksız olursun kız ben gerek yokken bile kredi cektiriyorum eşime altın hesabına yatırıyorum düşün artık kredisiz birikim bile yapılmıyor bu devirde
canım bak ne kadar doğru söylemişsin bide biz harcamayı seviyoruz çok atamıyoruz kredi olsa mecbur kısarız damlaya damlaya birikmiyo maalesef bu devirde biz başaramıyoruz en azından kredimiz yeni bitti ondan çekmek istemiyo sıkmayı sevmiyo rahat takılalım biraz istiyo neyse bugün biraz ikna ettim gibi suyuna gideyim biraz

canım gerçekten anlamıyorum temmuz 2019 annesi kasım 2019 annelerine neden yazar? 2019 hazirana yazar ağustosa yazar temmuz 2018 e yazar anlarım ama neden kasım yanii aradaki bütün aylara yazdın kimseyle geçinemedin sıra burayamı geldi

yaşayacaklarını okumakla yaşamak başka olacak canım :))))
bide kolik bir bebeğin olursa vay haline :))) on tane de doğursan çaresizlik tavan :)))
evet deneyim akıyo paçamdan :))))
sayende kaçıncıyı doğurduğumu tüm kadınlar klubü öğrendi iyiki geldin :)))
iyiki tanıdık seni :)) kal sen bu ekipte dalga geçmeye devam et :))) keşke doğumdan sonra da neler yaşayacağını görebileceğim yakınlıkta olsaydın :)))

Canım nevar ne yokda karşıma çıktınız için yazdım direk arayıp yazmadım yani:) dediğim gibi amacım burada yazmak değilde biri peşimi bırakmıyor ki gideyim:)

hahahahahaha koptum gene ya. kız siz ne güzel cevaplar veriyorsunuz hepsine yazdın sorun yaşadın burayamı geldin dedi ya arkadaş grupta kalsın da nasıl doğumdan sonra atmakla yaşamak aynı olmuyor bize anlatsın bizde deneyimleyelim :):):):)

Canım sen niye böyle yapıyorsun yazık değil mi arkadaşlara niye milleti sıkıp üzüyosun kızlar siz bakmayın buna lohusalık falan hikaye mutsuz kadınların uydurdukları yalan:)) arkadaş belliki çok çekmiş lohusalıkdan canım benim kıyamam ben sana inşallah bu sefer cekmezsin Allah çektirmesin.

bak bunu cidden söylüyorum lohusayken beni hatırla canım sen :))
bütün dürüstlüğünle hormonlar tavan diyebilsen keşke lohusayken. daha hamileyken çocuğun ikili testini takan sen mi lohusalık yaşamıcaksın :))))
canım nolur sen doğur gel temmuzda 40 ın çıkana kadar terapin benden bedava :)
artık grubuda işgal etme hakket insanlar okumaktan sıkılacak. akıl yaşın belli ki küçük sevmiyorum böyle uğraşmayı..

sen cevaplamasan peşinden gelmeyeceğim saf tarafını seveyim :))))
Sende yazmasan ben buradan gideceğim :))) ama sevdin sen beni sevdinnnn :)) NYSE hadi tamam yazmıyorum kız çırpınma:) şaka maka bu şu bi tarafa beni anlayan anladı anlamayanında canı sağolsun herkeze Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin.elbette kolay bir süreç değil ana olmak kolay değil.öyle herseyde psikolojinizi bozmayın bunu dedim diye ayılıp bayılmayın:)

kız senin psikoloji kasıkda ki ağrıdan başladı ikili testle devam etti daha sonundaki yaşıcakların seni napar bilmem :)))
takma biz sana bunu söylüyoruz içinde kıpırdıyo ne güzel cinsiyeti biliyosun keyfini çıkar diyorum. ilk mesajımdan beri sana yardımcı oluyorum nafile :)))
dilerim sağlıkla alırsın kucağına
ve dilerim asla lohusa olmazsın
iyi kandiller.
güle güle

Dilerim lohusa olmazsın derken? Tecrübeli arkadaşım lohusa doğuran her kadın olur.lohusa depresyonuna girmezsin demek istedin herhalde.ben ikili test heycanı dedim psikolojim bozuldu demedim :) birde okuduğunu iyi anlada milleti yanlış yönlendirme

marmelat2 yazma canım boşver. Gerilmesin sayfamız daha fazla. Yazmayınca kendi topiğine gider zaten, uzadıkca uzayacak hiç gerek yok boşver.

Ya allah aşkına hala uzatıyorsunuz
Hangi ayın annesi olacaksanız lütfen orda tecrübelerinizi fikirlerinizi beyan edin
Biz burda çoğu anne adayları olarak yaşayarak görmek istiyoruz
Yoksa biz de bizden önce Doğum yapacak annelerin sayfalarında olurduk
Boşuna ayırmamışlar ay ay
Lütfen daha fazla polemik yaratmayın

Canım boşver artık cvp verme yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…