2 hafta sonra ikili tarama testine gideceğim bakalım orada ne diyecekmerhaba hoşgeldin, bende en son 10+5 te gitmiştim bana da tahmin yaptı erkek dedi. :) bakalım ne kadar doğru
Sagol canım, dr sekreterini aradım. Cok dolu bugün araya sıkıştırmayalım pazartesi kan da alıcaz, endişe etmeyin falan dedi. Ben de şimdi eşime onu diyodum acaba biraz yer açıldı da ondan mı kesildi agrılar diye. Ya hic böyle bir insan diildim feci kuruntu yapıyorum.Benim gogsumde hic agri yok kuzum sadece dolgunluk var kasik agrilari da daha erken haftalarda olur artik iyice yerlestiler kesilmeleri normal ama icin rahat etmediyse konus doktorunla
inşallah cnm ikiye nezaman biz senle aynı ya ben 6subat ozamana 12.5gunluk olcamBenim de 10+3 bugün.Salı günü kontrolüm vardı.Bende merak edip sordum çok erken dedi.ikili test zamanı netlesir herhalde.Heyecan dorukta ❤
olabilir bana da öyle geliyor sanki, farkettin mi geçen sene tam bi erkek senesiydi ve çocugu olmayanlar bile hamileydi. o kadar çoktu ki çevremde hamile metre kareye bir hamile düşüyordu resmenYalniz simdiye kadar kiz diyen olmadi erkek senesi mi acaba
2 li tarama da söylüyorlar mı kesin bende çarşamba günü gidicem tam 12 hafta oluyor. söylerler mi dersin :)2 hafta sonra ikili tarama testine gideceğim bakalım orada ne diyecek
benim doktorum söylemişti kızımda ama oğlumda söylemedi doktorundan doktoruna degisiyor2 li tarama da söylüyorlar mı kesin bende çarşamba günü gidicem tam 12 hafta oluyor. söylerler mi dersin :)
anladım canım benim ki geçen defa tahminde bulundu dedim belki bunda biraz daha net konuşurbenim doktorum söylemişti kızımda ama oğlumda söylemedi doktorundan doktoruna degisiyor
tahmin etiyse söyler kesin cnmanladım canım benim ki geçen defa tahminde bulundu dedim belki bunda biraz daha net konuşur
Ayyy ne guzel.Ben de 10+2 yim.10 gun sonra kontrolum.var. Bana da soyler mi ki??:))Arkadaşlar selamlar. Bu grubun yolunu bulamamıştım anca gelebildim. Bugün 10+2 aylık kontrolüme gittim. Doktor cinsiyet olarak erkek e yakın 2 hafta sonra net söyleyeyim dedi10. Haftada ilk kez cinsiyet tahmini yapan doktor buldum. İlk çocuğumda 16. Haftada bile doktor erken daha diyordu
aynen canım inşallah, sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun farketmez hiçtahmin etiyse söyler kesin cnm
Ay bu senede öyle benimle hamile olan en az 7 8 tanidigim var,ünlülerde aynı bazen magazinlerde görüyorum maşallah herkes hamile bereketli yıllara denk geldikolabilir bana da öyle geliyor sanki, farkettin mi geçen sene tam bi erkek senesiydi ve çocugu olmayanlar bile hamileydi. o kadar çoktu ki çevremde hamile metre kareye bir hamile düşüyordu resmen
aynen öyle canım çevremde ki herkes ya yeni doğum yapmış, ya doğurmak üzere yada yeni hamile , ünlülerde öyle maşallahhhh diyelim allah olmayanlara da tez vakitte nasip etsinAy bu senede öyle benimle hamile olan en az 7 8 tanidigim var,ünlülerde aynı bazen magazinlerde görüyorum maşallah herkes hamile bereketli yıllara denk geldik
İnşallah söyler canımAyyy ne guzel.Ben de 10+2 yim.10 gun sonra kontrolum.var. Bana da soyler mi ki??:))
Doktorun daha iyi bilir kuzum belki dolgunun bi zarari olmaz igne ilac vs olmadigi surece
Sanırım olmaz kuzum başlangıç dönemindeyiz öyle bir yazı okumuştum...tabi ki dişçi ve doktorun en iyisini bilir o halde kalamaz sonuçta dişin
Aynı sey benim basıma geldi 3 hafta önce. İgne yapmadan dolgu yaptı.
Kızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Biz hamile olduğumu öğrendiğimiz andan itibaren tamamen kestik,ben onun hakkına girmeyeyim diye istersen 3 aydan sonra yapabiliriz sorun olmaz dedim ama kesinlikle doğana kadar istemiyor.
Bebeğe yada bana zarar vermekten korkuyor,konsantre olamam zaten gerek diyor,tabiki benimde işime geliyor
Çocuk doğunca nasıl yapıldığını unutacağız diye korkuyorum
Kızlar benim gögüs agrılarım iyice azaldı. Ani kalkışlarda batma olurdu o da yok birkac gundur. İçim içimi yiyor... randevum pztsi normalde ama arıcam bugün boş yer varsa gidicem. İçimde kötü bir his var...
ahahaha canım siz bizsiniz, bizde de öyle öğrendiğimizden beri yapmıyoruz, yapmaya da eşimin niyeti yok , aynen korkuyor bişey olacak ters bişey olacak diye. bende tamam diyorum ama böyle uzak olmak iyi degil gib, aramız şükür iyi zaten eşim cinsellige aşırı düşkün tiplerden değil. bu durum benimde işime geliyor 9 ay böyle devam ederse kopar mıyız bilmiyorum bazen eşime yapalım diyorumKızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
Biz hamile olduğumu öğrendiğimiz andan itibaren tamamen kestik,ben onun hakkına girmeyeyim diye istersen 3 aydan sonra yapabiliriz sorun olmaz dedim ama kesinlikle doğana kadar istemiyor.
Bebeğe yada bana zarar vermekten korkuyor,konsantre olamam zaten gerek diyor,tabiki benimde işime geliyor
Bizimde yk yavruu..bi de transferden once de bi turlu firsat olmamisti subat sonundan beri bizde 0 cinsellik..akintilarim olmasa belki olurduKızlar affınıza sığınarak soruyorum,cinsel hayatınız nasıl yada bir cinsel hayatınız varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?